Editörler : crops35
11 Eylül 2023 00:54

Sürekli işçi alımı ve tayin/maaş/merkezi atama

dostlar selam bir kaç konuda kafam karıştı sizlere danışmak istedim. Şimdi ben kpss puanım(84) ile ''Kültür ve Turizm Bakanlığı Uludağ Alan Başkanlığı 47 işçi alacak'' destek personeli ünvanına başvuracağım öncelikle ilk sorum eğer buraya atanırsam aralık ayında olacak olan merkezi atamaya başvurabilir miyim? diğer sorum ise buraya atandığımda başka bir ilde aynı kuruma tayin isteyebilir miyim? (engelli bir kardeşim var ve babam vefat etti kardeşimin bakımı için anneme yardım etmem gerekiyor kardeşimin bakımı için tayinde yardımcı olacak yasa tarzı bir durum var mı acaba?) ayrıca ortalama maaş ne kadar ve 4d li işçi olarak mı geçiyor bu ünvan? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Saceva
Aday Memur
18 Eylül 2023 11:00

Kpss'siz alım bu alım. Kura ile alıyor. Senin 84 alman hiç önemi yok.

TaleOfUs.
Aday Memur
19 Eylül 2023 02:26

yanlışınız var sanırım açıklamada en yüksek puandan atamaya başlanacak diyor ''Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 yılında yapılan, Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) Grubu için KPSS P94 puan türünden asgari 70 ve daha yukarı puan almak kaydıyla, müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde alınacak personel sayısı kadar aday arasına girmek''

Saceva, 3 ay önce
Kpss'siz alım bu alım. Kura ile alıyor. Senin 84 alman hiç önemi yok.

Saceva
Aday Memur
19 Eylül 2023 12:31

Pardon ilanı inceledim şimdi. Kpss puanı ile alıyor. Kamu işçisi olarak alıyor ama. 4857'li sayılı kanunla alıcak. Merkezi atama 657'li sayılı kanunla alır. Birbirine geçiş yapabilirsin. 4B ile 4B geçişte sıkıntı oluyor. Sen daha detaylı incele yinede.
TaleOfUs., 3 ay önce

yanlışınız var sanırım açıklamada en yüksek puandan atamaya başlanacak diyor ''Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 yılında yapılan, Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) Grubu için KPSS P94 puan türünden asgari 70 ve daha yukarı puan almak kaydıyla, müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde alınacak personel sayısı kadar aday arasına girmek''

Mgmss
Aday Memur
03 Kasım 2023 22:42

hocam ben de başvurdum o alıma asil olarak kazandım bu konularda bi bilgi edinebildiniz mi

pinarozturk16
Kapalı
03 Kasım 2023 23:21

zor glba oldu mu ?

Mgmss
Aday Memur
04 Kasım 2023 13:03

anlayamadım hocam siz de mi başvurdunuz
pinarozturk16, 1 ay önce
zor glba oldu mu ?
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular