Editörler : Kubil ay
12 Eylül 2023 17:07

Psikiyatri geçmişinden dolayı polislikten elenen oldu mu

psikiyatri geçmişinden dolayı polislikten elenen oldu mu

YASiN5045
Aday Memur
12 Eylül 2023 17:08

arkadaşlar 2015 yılında psikiyatri girişim var uyum bozukluğu tanısı işlenmiş reçete ilaç yok sıkıntı olur mu

KralThranduil
Aday Memur
12 Eylül 2023 18:56

2 yılı dolduran tanılar polisliğe engel değildir ancak 2 yıl dolmamışsa genel sağlık kontrolünde B alırsınız ve elenirsiniz.

Baypar
Şef
13 Eylül 2023 12:50

Psikiyatriden elenen arkadaşlar illa ki vardır.Bunların çoğu davayla veya hakem hastane onayıyla okula geri dönmüştür.

Mesleği yapanlarda psikiyatrik geçmişe sahip olma potansiyelleri var.Büyük sıkıntılar yada rahatsızlıklar yoksa tedavi geçmişiniz uzun bir süreç değilse yeşil yada kırmızı reçeteye tabi ilaçlar kullanmadıysanız sıkıntı olmayacaktır.

YASiN5045
Aday Memur
17 Eylül 2023 15:03

geçen sene jandarma genel sağlıkta bu yüzden elenmiştim umarım polislikte sağlık muayenesi biraz daha esnektir
Baypar, 3 ay önce

Psikiyatriden elenen arkadaşlar illa ki vardır.Bunların çoğu davayla veya hakem hastane onayıyla okula geri dönmüştür.

Mesleği yapanlarda psikiyatrik geçmişe sahip olma potansiyelleri var.Büyük sıkıntılar yada rahatsızlıklar yoksa tedavi geçmişiniz uzun bir süreç değilse yeşil yada kırmızı reçeteye tabi ilaçlar kullanmadıysanız sıkıntı olmayacaktır.

Baypar
Şef
17 Eylül 2023 18:52

Jandarma msü vb şeylerde elenmeniz gayet normal çünkü TSK sağlık yönetmeliği uygulanmaktadır.TSK yönetmeliği çok katıdır ve eleme çoğunlukla yapılır fakat Polislikte 2 yıl kuralı getirildi böylece esnetildi.

Forumda mevcut bakabilirsiniz.Polis olan çok aday var.

YASiN5045, 3 ay önce
geçen sene jandarma genel sağlıkta bu yüzden elenmiştim umarım polislikte sağlık muayenesi biraz daha esnektir

YASiN5045
Aday Memur
17 Eylül 2023 18:53

çok teşekkür ederim
Baypar, 3 ay önce

Jandarma msü vb şeylerde elenmeniz gayet normal çünkü TSK sağlık yönetmeliği uygulanmaktadır.TSK yönetmeliği çok katıdır ve eleme çoğunlukla yapılır fakat Polislikte 2 yıl kuralı getirildi böylece esnetildi.

Forumda mevcut bakabilirsiniz.Polis olan çok aday var.

Tml ymc
Aday Memur
14 Kasım 2023 21:41

Herkese selamlar . Ben de 2019 yılında polislik mesleğine başladım . 2021 yılı başında ise daha önceden enabız sistemimde görünen normal reçeteli ilaç geçmişi sebebiyle beni ihraç ettiler . 2021 yılı başından beridir halen idari davam devam ediyor . Bu normal reçeteli ilacı ailemin ısrarıyla pomem okuluna başlamadan önce sadece 3-5 gün kadar kullandım ve hemen bıraktım . Enabız sistemine de 1 ay süreli olarak yazılmış bu ilaç . Acaba genel idari hizmet sunumuna geçebilme ihtimalim var mı . Beni sadece polislikten ihraç ettiler . Tamamen devlet memurluğundan ihraç olmadım . Kpss ye de başvuracağım . Gençlik spor bakanlığı memur alımlarında şöyle bir şart var kamu görevinde çalışıyorken ihraç edilmemiş olmak . Bu beni etkiler mi . Başı kişiler diyorlar ki hiçbir memurluğa gidemezsin artık. İnternetten yaptığım araştırmada polislikten ihraç olan kişiler diğer memurluklara gidebilir diye yazıyor internette . Gerçekten düşünceliyim bu konuda . İyi bilen birileri beni aydınlatırsa sevinirim.

JanissaryWolves
Daire Başkanı
17 Kasım 2023 18:04

Polislik mesleğinden ihraçla devlet memurluğundan ihraç farklı şeyler. Devlet memurluğundan ihraç olan bir daha devlette memur olarak çalışamaz

Tml ymc, 4 hafta önce

Herkese selamlar . Ben de 2019 yılında polislik mesleğine başladım . 2021 yılı başında ise daha önceden enabız sistemimde görünen normal reçeteli ilaç geçmişi sebebiyle beni ihraç ettiler . 2021 yılı başından beridir halen idari davam devam ediyor . Bu normal reçeteli ilacı ailemin ısrarıyla pomem okuluna başlamadan önce sadece 3-5 gün kadar kullandım ve hemen bıraktım . Enabız sistemine de 1 ay süreli olarak yazılmış bu ilaç . Acaba genel idari hizmet sunumuna geçebilme ihtimalim var mı . Beni sadece polislikten ihraç ettiler . Tamamen devlet memurluğundan ihraç olmadım . Kpss ye de başvuracağım . Gençlik spor bakanlığı memur alımlarında şöyle bir şart var kamu görevinde çalışıyorken ihraç edilmemiş olmak . Bu beni etkiler mi . Başı kişiler diyorlar ki hiçbir memurluğa gidemezsin artık. İnternetten yaptığım araştırmada polislikten ihraç olan kişiler diğer memurluklara gidebilir diye yazıyor internette . Gerçekten düşünceliyim bu konuda . İyi bilen birileri beni aydınlatırsa sevinirim.

Turan6
Aday Memur
19 Kasım 2023 13:11

acaba ilacı ne zaman kullandınız hangi yılda e nabızda işlem gözüküyor bilgi verebilir misiniz?
Tml ymc, 4 hafta önce

Turan6
Aday Memur
19 Kasım 2023 13:14

bide tanınız neydi acaba? okuldayken sağlık raporu aldırdılar orda problem çıkmadı da sonradan nasıl böyle bir şey oluyor?
Tml ymc, 4 hafta önce

YASiN5045
Aday Memur
21 Kasım 2023 15:59

okulda sağlık raporu alırken eleme olmuyor zaten nedense mesleğe başlayınca böyle mağduriyetler yaşanıyor muhtemelen psikiyatri bölümünden b dilimi almışsınızdır
Turan6, 3 hafta önce
bide tanınız neydi acaba? okuldayken sağlık raporu aldırdılar orda problem çıkmadı da sonradan nasıl böyle bir şey oluyor?

Turan6
Aday Memur
25 Kasım 2023 09:48

A dilimi aldım 2018 den kalmaydı tenım tek sefer gittim sağlık raporu sağlam geldi
YASiN5045, 3 hafta önce
okulda sağlık raporu alırken eleme olmuyor zaten nedense mesleğe başlayınca böyle mağduriyetler yaşanıyor muhtemelen psikiyatri bölümünden b dilimi almışsınızdır

Turan6
Aday Memur
25 Kasım 2023 09:49

siz b dilimi mi aldınız?
YASiN5045, 3 hafta önce

YASiN5045
Aday Memur
25 Kasım 2023 13:21

hayır bana direkt sağlam yazdı
Turan6, 2 hafta önce
siz b dilimi mi aldınız?

Turan6
Aday Memur
25 Kasım 2023 13:33

tanınız kulladığınız ilaç süresi ve üzerinden kaç yıl geçmişti acaba?
YASiN5045, 2 hafta önce
hayır bana direkt sağlam yazdı

YASiN5045
Aday Memur
25 Kasım 2023 13:34

bende ilaç reçete vs yoktu 2015 yılında tanı girişi vardı kişisel uyum bozukluğu diye sehven girilmiş bir tanıydı
Turan6, 2 hafta önce
tanınız kulladığınız ilaç süresi ve üzerinden kaç yıl geçmişti acaba?

Turan6
Aday Memur
25 Kasım 2023 13:45

sehven girildi raporu alıp sildirme işlemi yapabilirsin
YASiN5045, 2 hafta önce
bende ilaç reçete vs yoktu 2015 yılında tanı girişi vardı kişisel uyum bozukluğu diye sehven girilmiş bir tanıydı

YASiN5045
Aday Memur
25 Kasım 2023 13:46

sağlık raporunda sorun yok ki benim sıkıntı olan bir arkadaşa cevap verdim problem yok yani bende
Turan6, 2 hafta önce
sehven girildi raporu alıp sildirme işlemi yapabilirsin

Turan6
Aday Memur
25 Kasım 2023 13:48

pardon diğer meslekte elenen arkadaşla karıştırdım seni
YASiN5045, 2 hafta önce
sağlık raporunda sorun yok ki benim sıkıntı olan bir arkadaşa cevap verdim problem yok yani bende

YASiN5045
Aday Memur
25 Kasım 2023 13:49

evet tahmin ettim
Turan6, 2 hafta önce
pardon diğer meslekte elenen arkadaşla karıştırdım seni
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi