Editörler : crops35
12 Eylül 2023 21:01

Mezun olma şartı kalkar mı ?

Arkadaşlar merhaba ben önlisans öğrenciyisim kpss önlisansa başvurmak istiyorum ama kazandığım taktirde mezun olmadığım için atanamıyormuşum 2021'de mezun olma şartı kalkmış sizce 2024 önlisans kpss'de de mezun olma şartı kalkar mı ? Ortaöğretimden atanma zorluğu nedir ?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
13 Eylül 2023 08:55

2021'de nerede mezun olma şartı kalkmış çok rica ediyorum gösterebilir misiniz? Yahu mezunu olmadığınız diplomanın kadrosundan nasıl atanacaksınız? Böyle şey olur mu? Mezunu olmadığınız diplomanın unvanına sahip olamazsınız. Ben de mühendislik okuyayım mezun olmadan mühendis olayım hemen o zaman. Nereden duyuyorsunuz böyle saçma şeyleri ya.

gokh4np
Aday Memur
13 Eylül 2023 22:08

güzel bi puan aldım aralıkta diplomam olsa atanabiliyordum temmuza kaldı ondada alım yapmadı benim branşta ortaöğretimde sürekli belli branşlarda oluyor zaten nasipte yokmuş

korcuman
Memur
18 Eylül 2023 10:57

mezun olmadığın yerden nasıl kazanacaksın ki?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
18 Eylül 2023 11:09

Bir yerlerden teyidi olmayan bir şey duyup geçmişte böyle olmuş ben de yapabilir miyim diye sorulan bir soru sadece. Herhangi bir dayanağı yok.

korcuman, 6 gün önce
mezun olmadığın yerden nasıl kazanacaksın ki?

korcuman
Memur
18 Eylül 2023 11:29

işi bilmeyen piyasada bir sürü adam var. ve bu adamlar saçma sapan yprum ve fikir sunuyorlar. onlardan biridir
hsnd, 6 gün önce

Bir yerlerden teyidi olmayan bir şey duyup geçmişte böyle olmuş ben de yapabilir miyim diye sorulan bir soru sadece. Herhangi bir dayanağı yok.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi