Editörler : gubaz"eskiyara"
13 Eylül 2023 11:28

saçma sapan konu başlıkları

forum editörleri ne iş yapıyor acaba? ne kadar saçma sapan salak konu başlıkları var öğretmenler forumunda görünüyor. milleti aptal yerine koyuyorlar görmüyor musunuz? kaldırsanıza şu konuları Allahınızı severseniz...

TA4SLT
Aday Memur
13 Eylül 2023 11:42

Erkek arkadaşından ayrıldığı için değişik konular açtığını kabul edip kusura bakmayın yazan sen değilmisin?

Pelinin
Yasaklı
13 Eylül 2023 11:42

Ömcelikle bu başlığı kaldırın, kışkırtma amaçlı propaganda yapmaya çalışıyor, kim ve düşmanlığa tahrik ediyor, başkalarına saldıran başlığı lütfen kaldırın

Pelinin
Yasaklı
13 Eylül 2023 11:43

Bu bana hakaret edebileceğin anlamına gelmiyor

TA4SLT, 2 hafta önce

Erkek arkadaşından ayrıldığı için değişik konular açtığını kabul edip kusura bakmayın yazan sen değilmisin?

TA4SLT
Aday Memur
13 Eylül 2023 11:46

Git şikayetçi ol, saçma başlıklarınıda al ve moralini düzeltecek başka birşey bul. Bu forumu meşgul etme.

https://img.imgyukle.com/2023/09/13/r9QG76.png

Pelinin, 2 hafta önce

Bu bana hakaret edebileceğin anlamına gelmiyor

Pelinin
Yasaklı
13 Eylül 2023 11:48

Çok komik:))) benim bi şikayetim yok ki, benden şikayet eden sizsiniz :)) siz gidip şikayetçi olun:)) iq düşük bunların ya :))) kimlerle muhatap oluyorum Yarabbim :)

TA4SLT, 2 hafta önce

Git şikayetçi ol, saçma başlıklarınıda al ve moralini düzeltecek başka birşey bul. Bu forumu meşgul etme.

https://img.imgyukle.com/2023/09/13/r9QG76.png

TA4SLT
Aday Memur
13 Eylül 2023 11:51

Erkek arkadaşınız neden ayrıldı sizden acaba? Özel değilki burada bundan bahsediyorsunuz merak ettim? Bundanda bahsedebilirsiniz. Yada... Boşver sanırım ben anladım. Doğru seçim.

Pelinin, 2 hafta önce

Çok komik:))) benim bi şikayetim yok ki, benden şikayet eden sizsiniz :)) siz gidip şikayetçi olun:)) iq düşük bunların ya :))) kimlerle muhatap oluyorum Yarabbim :)

Osman2019
Aday Memur
13 Eylül 2023 11:52

Katılıyorum size

Pelinin
Yasaklı
13 Eylül 2023 11:52

:))) sorun bende değil ondaymış öyle dedi :))) mutlu oldun mu:)) ya benim terkedilmemden mutlu olan bi hayran kitlem var ya :))))

TA4SLT, 2 hafta önce

Erkek arkadaşınız neden ayrıldı sizden acaba? Özel değilki burada bundan bahsediyorsunuz merak ettim? Bundanda bahsedebilirsiniz. Yada... Boşver sanırım ben anladım. Doğru seçim.

TA4SLT
Aday Memur
13 Eylül 2023 11:53

Neye katılıyorsunuz beyefendi? Tamam tamam kolay gelsin. :D

Osman2019, 2 hafta önce

Katılıyorum size

TA4SLT
Aday Memur
13 Eylül 2023 11:54

Evet çok üzüldüm alın peçete göz yaşını silmek için kullanabilirsiniz. Gerçekten üzcücü bir durum. Umarım en yakışıklısını bulursunuz. İyi dilek ve temennilerlmle...

Pelinin, 2 hafta önce

:))) sorun bende değil ondaymış öyle dedi :))) mutlu oldun mu:)) ya benim terkedilmemden mutlu olan bi hayran kitlem var ya :))))

Pelinin
Yasaklı
13 Eylül 2023 11:55

Amin inşallah:)))

TA4SLT, 2 hafta önce

Evet çok üzüldüm alın peçete göz yaşını silmek için kullanabilirsiniz. Gerçekten üzcücü bir durum. Umarım en yakışıklısını bulursunuz. İyi dilek ve temennilerlmle...

masummemur
Aday Memur
13 Eylül 2023 12:10

aynen öyle, bu tipler çevresinde kabul görmeyip ve belirli bir seviyeye gelemeyip sanal dünyada kendilerine kurdukları barakalarda perdeler arkasında gizlenip manevi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan kişilerdir. eminim sosyal medyada da aynısını yapıyorlar, saçma sapan konular açıp güya insanların dikkati çekmeye çalışıyor sonra da kendilerinin takip edildiklerini düşünüyorlar...

TA4SLT
Aday Memur
13 Eylül 2023 12:13

Düşüncenize şapka çıkarıyorum. Benim için konu kapanmıştır.

masummemur, 2 hafta önce

aynen öyle, bu tipler çevresinde kabul görmeyip ve belirli bir seviyeye gelemeyip sanal dünyada kendilerine kurdukları barakalarda perdeler arkasında gizlenip manevi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan kişilerdir. eminim sosyal medyada da aynısını yapıyorlar, saçma sapan konular açıp güya insanların dikkati çekmeye çalışıyor sonra da kendilerinin takip edildiklerini düşünüyorlar...

fadime82
Şef
13 Eylül 2023 12:13

aklın yolu bir :) hiç şaşırmadım nedense
TA4SLT, 2 hafta önce

Pelinin
Yasaklı
13 Eylül 2023 12:14

Aha bi tane daha :))) fanlarım toplanıyor ahaaahaa :)))

fadime82, 2 hafta önce
aklın yolu bir :) hiç şaşırmadım nedense

fadime82
Şef
13 Eylül 2023 12:17

hahaha aynen senin fanınız :))))) senin ve cakma hesaplarinin yazılarıni okurken çekirdek citleyip keyifleniyoruz :))))
Pelinin, 2 hafta önce

Aha bi tane daha :))) fanlarım toplanıyor ahaaahaa :)))

Pelinin
Yasaklı
13 Eylül 2023 12:18

Yanlış tarafı seçiyorsun bak her zaman yanlışı seçiyorsun, onlar sıralarında oturup kendi isteyip de yapamadıklarını yapan popüler kızın dedikıdusunu yapanlar ve sen de sınıfa yeni gelen çocuk:)) yanlış tarafı seçiyorsun :((

TA4SLT, 2 hafta önce

Düşüncenize şapka çıkarıyorum. Benim için konu kapanmıştır.

fadime82
Şef
13 Eylül 2023 12:18

on numara tedpit. :)
masummemur, 2 hafta önce

TA4SLT
Aday Memur
13 Eylül 2023 12:20

Tabii efendim anonim bacımızın peşindeyiz. Takipçisiyiz. Fanıyız falan işte...

Başka bir konuda fikir beyan etmek istiyorum. Bu konudaki kişi ve yorumlardan bağımsız olarak.

Bazı insanlar yalnızlıklarını ve psikolojik sorunlarını dışarıya yansıtarak ilgi çekmek üzere değişik hareket davranış ve tutum içerisinde bulunabiliyorlar. Bu durumlar karşısında onlara önerim tedavi olmaları yönündedir. Hem kendi hem toplum sağlığı açısından faydalı olacaktır. Kendilerine verdikelri zararın yanısıra toplumada zarar vermekte olduklarını düşünüyor. Buradan tüm hastalara allahtan acil şifa niyaz ediyorum. Tez zamanda şifalarına kavuşurlar inşallah.

fadime82, 2 hafta önce
hahaha aynen senin fanınız :))))) senin ve cakma hesaplarinin yazılarıni okurken çekirdek citleyip keyifleniyoruz :))))

fadime82
Şef
13 Eylül 2023 12:21

amin :)
TA4SLT, 2 hafta önce

Tabii efendim anonim bacımızın peşindeyiz. Takipçisiyiz. Fanıyız falan işte...

Başka bir konuda fikir beyan etmek istiyorum. Bu konudaki kişi ve yorumlardan bağımsız olarak.

Bazı insanlar yalnızlıklarını ve psikolojik sorunlarını dışarıya yansıtarak ilgi çekmek üzere değişik hareket davranış ve tutum içerisinde bulunabiliyorlar. Bu durumlar karşısında onlara önerim tedavi olmaları yönündedir. Hem kendi hem toplum sağlığı açısından faydalı olacaktır. Kendilerine verdikelri zararın yanısıra toplumada zarar vermekte olduklarını düşünüyor. Buradan tüm hastalara allahtan acil şifa niyaz ediyorum. Tez zamanda şifalarına kavuşurlar inşallah.

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi