Editörler : "eskiyara"Pangaea

ga.gamze
Aday Memur
20 Kasım 2023 15:14

Haftalar, aylar geçti. Meb neden bu kadar sessiz? Sınavı kazanmış adaylara saygısızlık değil de nedir bu?

onurkaan06
Aday Memur
21 Kasım 2023 09:46

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Sistemi aracılığıyla iletilmiş olan başvurunuz incelenmiştir. Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına ilişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin 12. maddesinde kurum veya kuruluşların tekemmül etmemiş bir işleme ilişkin bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebileceği hükmü yer almaktadır.

Bakanlık resmî iletişim kanalları aracılığıyla yapılacak duyuruları takip etmeniz gerekmektedir.

Bilginize sunulur.

Bakanlığın CİMER Cevabı :)

ga.gamze
Aday Memur
21 Kasım 2023 10:30

Yani Bakanlığın sitesinde yoksa biz de cevap veremeyiz diyor. Şaka gibi cidden aklımızla alay ediyolar.

onurkaan06, 3 hafta önce

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Sistemi aracılığıyla iletilmiş olan başvurunuz incelenmiştir. Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına ilişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin 12. maddesinde kurum veya kuruluşların tekemmül etmemiş bir işleme ilişkin bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebileceği hükmü yer almaktadır.

Bakanlık resmî iletişim kanalları aracılığıyla yapılacak duyuruları takip etmeniz gerekmektedir.

Bilginize sunulur.

Bakanlığın CİMER Cevabı :)

hakan zeytinci
Aday Memur
21 Kasım 2023 11:22

bu topikteki düşünceler tarafımca kabul edilmemektedir.ilgililere tarafımca saygılarımla arz ederim.

ÜNAL02
Aday Memur
21 Kasım 2023 13:53

Tamam kardeş, sen artık genel müdür bile olursun bu yazdığınla. İnsanlar sana öğrendikleri kadar yardımcı olmaya çalışmış senin dediğine bak. Gerçekten yazık. MEB'in neden personeli görmezden geldiği senin bu yazdığından belli. Bu kadar mı korkuyorsun!!!

hakan zeytinci, 3 hafta önce

bu topikteki düşünceler tarafımca kabul edilmemektedir.ilgililere tarafımca saygılarımla arz ederim.

Palasay
Aday Memur
21 Kasım 2023 16:04

Daha iyi günleriniz bunlar....

hakan zeytinci
Aday Memur
22 Kasım 2023 10:55

kusura bakmayın.yanlış anlaşılma olmasın herkesin fikrine saygım var fakat bazı kullanıcılar biraz suçlayıcı ifadeler kullandığı için tedirgin oldum ve bu konuyla ilgili bir açıklama yapmak zorunda hissettim.herkesin fikrine saygım var fakat kendi görüşleriminde bu görüşlere katılmadığını belirtmek zorundaydım.herhangi bir yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim.iyi çalışmalar herkese

2ven
Aday Memur
23 Kasım 2023 08:29

yav bize desinler ki 6 ay sonra yapacağız onu da kabul ederiz, hiç bir açıklama yapmamak nedir ya?

ga.gamze
Aday Memur
23 Kasım 2023 08:52

Kesinlikle bekledğimiz sadece bilgi. Çocuk oyalar gibi cevaplar veriliyor. Allah ıslah etsin ne diyim. Hak yeniyor resmen.

2ven, 2 hafta önce

yav bize desinler ki 6 ay sonra yapacağız onu da kabul ederiz, hiç bir açıklama yapmamak nedir ya?

şefce
Daire Başkanı
23 Kasım 2023 08:57

Aslında Bakanlık şu an görevi ihmal ediyor keyfiyetle hareket ediyor. Bu durumlar yıllardır olağan hale geldi artık normal şeyler yani. Kim hesap sorabilecekte. Oradakilerin keyfine kalmış, onlara karışan eden de yok. Ohh miss.

ga.gamze, 2 hafta önce

Kesinlikle bekledğimiz sadece bilgi. Çocuk oyalar gibi cevaplar veriliyor. Allah ıslah etsin ne diyim. Hak yeniyor resmen.

şefce
Daire Başkanı
23 Kasım 2023 09:12

Evet katılıyorum. Bu görünüyor apaçık. Ne hesap sorabilen var ne sendika var. Ortadan kayboldu aidatı direkt hazineden karşılanan sendikalar ses seda yok onlardan da bu konuda. Bunu fırsat bilen bakanlıkta keyfine göre hareket ediyor. Cevap basmakalıp bir metinden ibaret. "İşlemler devam ediyor" bitti. Ne güzel ama değil mi?

Palasay, 3 hafta önce

Daha iyi günleriniz bunlar....

ga.gamze
Aday Memur
23 Kasım 2023 10:05

Sabrımız o kadar tükendi ki gerçekten ne olacak böyle bilmiyorum. Allah a havale ediyorum hak yiyenleri.

şefce, 2 hafta önce

Evet katılıyorum. Bu görünüyor apaçık. Ne hesap sorabilen var ne sendika var. Ortadan kayboldu aidatı direkt hazineden karşılanan sendikalar ses seda yok onlardan da bu konuda. Bunu fırsat bilen bakanlıkta keyfine göre hareket ediyor. Cevap basmakalıp bir metinden ibaret. "İşlemler devam ediyor" bitti. Ne güzel ama değil mi?

şefce
Daire Başkanı
23 Kasım 2023 10:16

İşimiz oradaki Bakanlıktaki ağaların insafına kalmış isterse bu işi hızlandırır isterse bir yıl sonraya bırakır. Kim ne diyebilecek ki.

ga.gamze, 2 hafta önce

Sabrımız o kadar tükendi ki gerçekten ne olacak böyle bilmiyorum. Allah a havale ediyorum hak yiyenleri.

mikbalatas
Aday Memur
23 Kasım 2023 10:26

İşin sırrı önlükte. Şu önlükler bir giyilsin siz ondan sonra görün MEB'i. Uçacağız. MEB bu önlükler için ne kadar fedakarlık ediyor. Bütün işi gücü bıraktılar bunun için uğraşıyorlar. Şimdi size soruyorum GYS tercihlerimi daha önemli yoksa önlük mü?

ga.gamze
Aday Memur
23 Kasım 2023 10:58

Cidden öyle

mikbalatas, 2 hafta önce

İşin sırrı önlükte. Şu önlükler bir giyilsin siz ondan sonra görün MEB'i. Uçacağız. MEB bu önlükler için ne kadar fedakarlık ediyor. Bütün işi gücü bıraktılar bunun için uğraşıyorlar. Şimdi size soruyorum GYS tercihlerimi daha önemli yoksa önlük mü?

Mehmet1995
Şef
23 Kasım 2023 13:33

Aralık ayiyi beklemekten baska çare bırakmadı

ga.gamze
Aday Memur
23 Kasım 2023 15:39

Her ay bir sonraki ayı bekleye bekleye aylar bitti.

Mehmet1995, 2 hafta önce

Aralık ayiyi beklemekten baska çare bırakmadı

Palasay
Aday Memur
23 Kasım 2023 20:51

Önlük daha onemli ,giyeceksiniz.

Memur9990
Aday Memur
24 Kasım 2023 09:47

Dün elemanın biri böyle twit attı: Sızdırdı mı kolla mı belli değil.

https://hizliresim.com/rticnbv

şefce
Daire Başkanı
24 Kasım 2023 10:09

Mülakat olacak gibi artık belli. Yani torpilin pardon mülakatın olacağına dair kokular geliyor diyebilir miyiz? Şimdi malumsen mülakatta yardım sözü ile eski geleneği olan üye devşirme işine başlar artık.

Memur9990, 2 hafta önce

Dün elemanın biri böyle twit attı: Sızdırdı mı kolla mı belli değil.

https://hizliresim.com/rticnbv

Toplam 226 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi