Editörler : ayşegül bgm
13 Eylül 2023 17:46

Ağır engelli yakını tayini sonuçlandı

Arkadaşlar sağ. bak. atama yer değ. madde 16 ya göre tayin istedim kardeşim ağır engelli olduğu için. cevap bugun geldi red. kadroya geçtıkten sonra 1 yıl çalıştıktan sonra isteyebiliyormusuz. fiili 4 yılım ekimde doluyor ama aralıkta kadroya geçtiğim için aralık ta isteyebiliyormuşum bana saçma geldi boştan yere 2 ay bekleyecek olmam. kaldıkı zaten 2 ayda anca cevap veriyorlar

snowchild
Aday Memur
13 Eylül 2023 18:41

hocam öncelikle geçmiş olsun, ben bu ağır engelli ibaresini merak ediyorum, yeni raporlarda böyle bir şey göremedim. 98% engelli babam var, ama ağır engel diye bir ibare yok raporda, anneme de aldırdım 35%. bu ibare nedir, nasıl alınır, bu sağlık kurulu raporunda mı yazıyor, yoksa başvurusu ayrı mı vb. bilgilendirirseniz seviniriz.

Furkeyno
Aday Memur
13 Eylül 2023 19:34

Önceden alınan raporlarda ağır engelli ibaresi vardı. Ama şuan ki raporlada tam bağımlı ifadesi vısı

Furkeyno
Aday Memur
13 Eylül 2023 19:36

Tam bağımlı ile ağır engelli ifadesi aynı işlevi görüyor yani. Sizin raporunuz 98 olduğu için zaten tam bağımlı ifadesi yer alıyordur

Furkeyno, 3 ay önce

Önceden alınan raporlarda ağır engelli ibaresi vardı. Ama şuan ki raporlada tam bağımlı ifadesi vısı

snowchild
Aday Memur
13 Eylül 2023 19:50

anladım çok teşekkür ederim.
Furkeyno, 3 ay önce

Tam bağımlı ile ağır engelli ifadesi aynı işlevi görüyor yani. Sizin raporunuz 98 olduğu için zaten tam bağımlı ifadesi yer alıyordur

Ftr4991
Aday Memur
13 Eylül 2023 21:58

Hocam geçmiş olsun, sonucu kurum mu tebliğ etti yoksa siz mi öğrendiniz? Ben de bekliyorum ama henüz bir haber yok

Furkeyno
Aday Memur
13 Eylül 2023 23:15

Kurum

mrvshu
Aday Memur
14 Eylül 2023 13:47

ben de boşanma mazeretine ilişkin istedim aynı sebeple reddedildi. daha önce sbn.saglik adresine yazdığımda fiili çalışma süresinin esas alınacağı yazılmıştı. benim kadro ve fiili çalışma süresi arasında 1 ay var. dediğiniz gibi zaten 2 ayda cevap verdiler. bu sebeple tekrar yazdım sbn'ye esas alınacak süre hangisi diye hala cevap bekliyorum. şunu da düşünüyorum, kadro geçiş tarihi esas alınsa bile zaten geç cevap veriyorlar diye fiili çalışma süresi dolar dolmaz yazmayı düşünüyorum. zaten cevap gelene kadar kadro süresi de dolmuş olur. ama o zaman da dilekçe tarihini baz alırlar mı bilmiyorum. velhasıl saçmalık, yönetmelikte süreyle alakalı bir şey yazmamasına rağmen personelleri böyle ciddi mazeretler konusunda neden süreye bağlarlar anlamak mümkün değil ve yaşını doldurmamış bebeğim var. 1 gün bile çok zor geçiyor. umarım ikimizin tayini de bir an önce çıkar, bu defa süre dışında bir sebeple reddedilmez :(

Furkeyno
Aday Memur
14 Eylül 2023 18:10

İller arası tayinlerdeki yayinlanan yönetmeliğe baktığımda" 1 yıllık sürenin hesaplanmasinda fiilen 3. Yılı doldurduğu tarih esas alınacak 3. Yılın dolmasindan itibaren fiilen bir yılını tamamlamayanlarin başvuruları kabul edilmeyecektir "yazıyor. Yani burda yazana göre fiilen 4 tamamlaninca oluyor. Ama bize gelen cevapta niye kadrodan sonra +1 yıl deniyor anlayamadım sormak için ankaraya gidicem 2 ay 2 aydir

mrvshu, 3 ay önce

ben de boşanma mazeretine ilişkin istedim aynı sebeple reddedildi. daha önce sbn.saglik adresine yazdığımda fiili çalışma süresinin esas alınacağı yazılmıştı. benim kadro ve fiili çalışma süresi arasında 1 ay var. dediğiniz gibi zaten 2 ayda cevap verdiler. bu sebeple tekrar yazdım sbn'ye esas alınacak süre hangisi diye hala cevap bekliyorum. şunu da düşünüyorum, kadro geçiş tarihi esas alınsa bile zaten geç cevap veriyorlar diye fiili çalışma süresi dolar dolmaz yazmayı düşünüyorum. zaten cevap gelene kadar kadro süresi de dolmuş olur. ama o zaman da dilekçe tarihini baz alırlar mı bilmiyorum. velhasıl saçmalık, yönetmelikte süreyle alakalı bir şey yazmamasına rağmen personelleri böyle ciddi mazeretler konusunda neden süreye bağlarlar anlamak mümkün değil ve yaşını doldurmamış bebeğim var. 1 gün bile çok zor geçiyor. umarım ikimizin tayini de bir an önce çıkar, bu defa süre dışında bir sebeple reddedilmez :(

mrvshu
Aday Memur
15 Eylül 2023 13:44

2 ay çok ciddi bir süre gerçekten. bilgi alırsanız burdan paylaşır mısnız ben de gelen cevabı paylaşayım.

Furkeyno, 3 ay önce

İller arası tayinlerdeki yayinlanan yönetmeliğe baktığımda" 1 yıllık sürenin hesaplanmasinda fiilen 3. Yılı doldurduğu tarih esas alınacak 3. Yılın dolmasindan itibaren fiilen bir yılını tamamlamayanlarin başvuruları kabul edilmeyecektir "yazıyor. Yani burda yazana göre fiilen 4 tamamlaninca oluyor. Ama bize gelen cevapta niye kadrodan sonra +1 yıl deniyor anlayamadım sormak için ankaraya gidicem 2 ay 2 aydir

Furkeyno
Aday Memur
15 Eylül 2023 17:04

Tabii

mrvshu, 3 ay önce

2 ay çok ciddi bir süre gerçekten. bilgi alırsanız burdan paylaşır mısnız ben de gelen cevabı paylaşayım.

Furkeyno
Aday Memur
20 Eylül 2023 16:36

Bakanlıkla görüştüm fiili 4 yıl dolması yeterli. Kadroya geçiş tarihinizin üzerinden Bir yil geçmesi degil totalde 4 yıl olmasi yeterli

mrvshu
Aday Memur
21 Eylül 2023 13:35

çok teşekkür ederim mantıklı olan da bu zaten

Furkeyno, 3 ay önce

Bakanlıkla görüştüm fiili 4 yıl dolması yeterli. Kadroya geçiş tarihinizin üzerinden Bir yil geçmesi degil totalde 4 yıl olmasi yeterli

Fturken
Şube Müdürü
21 Eylül 2023 15:34

bunu uygulayan yada uygulayacagını söyleyen kimse yok malesef. Ya bilgi eksiklikleri var yada işlerine gelmiyor. personel işlerindekilerden bahsediyorum. Bunla ilgili keşke elinizde resmi bir yazı olsa bizlede paylaşsanız

Furkeyno, 3 ay önce

Fturken
Şube Müdürü
21 Eylül 2023 15:38

peki sormadınızmı madem böylede neden benim isteğime bu sebepten red verildi diye. aradaki çelişkiyi anlayamadım. İkisininde muhatabı bakanlık değilmi.

Furkeyno, 3 ay önce

Furkeyno
Aday Memur
22 Eylül 2023 22:13

Hocam ilk postta belirtmiştim . Fiili 4 yılım Ekim'de doluyor henüz dolmadı ondan ret geldi. Forumda 3 yıl yeterli diyen arkadaşlar vardi ona istinaden dilekçe göndermiştim. Bakanlığa gittim görüştüm ordaki çalışanlar sağolsunlar ilgiliydiler ama onlardanda emin olamayan oldu ama nihayi karar fiili 4 yil yeterli dediler. Bu boşanma eğitim durumu vs içinde geçerli bir durum.Ekimde bidaha gonderecegim bekleyip göreceğiz bakalım. Darısı tüm tayin bekleyenlere :)

Ftr4991
Aday Memur
24 Eylül 2023 14:34

Hocam ben de bakanlığa gideceğim durumu görüşmek için .siz tam hangi adrese gittiniz ?

Furkeyno, 3 ay önce

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi