Editörler : crops35
«242526272829303132333435»

Draaydın
Kapalı
21 Kasım 2023 15:12

Hocam aşırı fazla kişi aynı durumda sadece benim 3-4 arkadaşım var.

mendoa84
Daire Başkanı
21 Kasım 2023 15:33

Sayının fazla olması anlaşılabilir, yeni kriterlere yakalanmak istemeyen bir çok aday şansını denemek istedi..

Draaydın, 3 hafta önce

Hocam aşırı fazla kişi aynı durumda sadece benim 3-4 arkadaşım var.

kamumakina
Memur
21 Kasım 2023 16:07

Cilt, sayı vs almamış yayınları anlarım, ama Doi, cilt, sayı, sayfa numarası alarak elektronik basılmış yayın zaten basılmış daha ne olabilir ki, vicdanla bakmak lazım. Allah hayırlısını versin.

mendoa84, 3 hafta önce

Sayının fazla olması anlaşılabilir, yeni kriterlere yakalanmak istemeyen bir çok aday şansını denemek istedi..

mendoa84
Daire Başkanı
21 Kasım 2023 16:30

Aslında anlam karmaşası yok.. Henüz çıkmamış bir sayı için cilt, vs. no.su almış olabilir, bu makalenin mevcut tarihte yayınlandığı anlamına gelmez..

kamumakina, 3 hafta önce

Cilt, sayı vs almamış yayınları anlarım, ama Doi, cilt, sayı, sayfa numarası alarak elektronik basılmış yayın zaten basılmış daha ne olabilir ki, vicdanla bakmak lazım. Allah hayırlısını versin.

CilginnFbli
Aday Memur
21 Kasım 2023 16:46

Peki hocam burada asgarinin altına düşüp düğmediğine mi bakılıyor sadece? Eğer öyle ise benim çok üzerinde idi puanım. İtiraz etme hakkımız olacak mı?

mendoa84, 3 hafta önce

Aslında anlam karmaşası yok.. Henüz çıkmamış bir sayı için cilt, vs. no.su almış olabilir, bu makalenin mevcut tarihte yayınlandığı anlamına gelmez..

kamumakina
Memur
21 Kasım 2023 16:57

Hocam bunda da haklısın, bazı dergiler baskı olmadan da veriyor. Soru-cevap 17 de elektronik veya matbu baskı diyor. Örneğin benim yayın 6 Ekim 2023 te doi, sayfa no, cilt, sayı alıp elektronik basıldı. 1 Kasım 2023 te de matbu basıldı. Burada yanlış bir durum var mı sizce?

mendoa84, 3 hafta önce

finrod2
Aday Memur
21 Kasım 2023 17:30

Selamlar, ben de ekime başvurdum. Puan kaygısı yok ise bu tür durumlarda ilgili yayını bildirmemek en mantıklısı gibi geliyor. Doi, sayfa numarası vs. Alsa bile makalenin yayın sayısı kasım sayısı ise, başvuru itibariyle basılmış veya yayınlanmış diye beyan edilemez diye düşünüyorum. Herkese başarılar dilerim.

mendoa84, 3 hafta önce

doçentadayı23
Aday Memur
21 Kasım 2023 17:50

Arkadaşlar bu süreçte hepimizin çelik gibi sinirlere sahip olması gerekiyor. Lütfen toksik kişilerden zihninizi uzak tutmaya çalışın. doçentlik komisyonu başvuru dosyasını inceliyor" Google?da aratırsanız neredeyse her başvuru döneminde bunu soran kişiler olduğunu ve sonra jüri sürecine geçtiğini görürsünüz. Şu andaki inceleme daha çok ?belgeler yeterli ve doğru mu? gibi bir inceleme.

kamumakina
Memur
21 Kasım 2023 18:11

Allah razı olsun Hocam, moral oldun, gerçekten dediğin gibi bir durum.

doçentadayı23, 3 hafta önce

Arkadaşlar bu süreçte hepimizin çelik gibi sinirlere sahip olması gerekiyor. Lütfen toksik kişilerden zihninizi uzak tutmaya çalışın. doçentlik komisyonu başvuru dosyasını inceliyor" Google?da aratırsanız neredeyse her başvuru döneminde bunu soran kişiler olduğunu ve sonra jüri sürecine geçtiğini görürsünüz. Şu andaki inceleme daha çok ?belgeler yeterli ve doğru mu? gibi bir inceleme.

mendoa84
Daire Başkanı
21 Kasım 2023 18:24

Öyle olması gerek ancak ÜAK bunu puanlanmaması gereken yayın olarak görüp, etik ihlal de verebilir kanımca.. İtiraz her zaman hakkınızdır. Hatta ÜAK in resmi yanıtına göre dava da açabilirsiniz..

CilginnFbli, 3 hafta önce

Peki hocam burada asgarinin altına düşüp düğmediğine mi bakılıyor sadece? Eğer öyle ise benim çok üzerinde idi puanım. İtiraz etme hakkımız olacak mı?

mendoa84
Daire Başkanı
21 Kasım 2023 18:26

Dediğiniz doğru, print ve online baskılar farklı tarihlerde olabiliyor, dikkatli incelenmesi gerekir..

kamumakina, 3 hafta önce

Hocam bunda da haklısın, bazı dergiler baskı olmadan da veriyor. Soru-cevap 17 de elektronik veya matbu baskı diyor. Örneğin benim yayın 6 Ekim 2023 te doi, sayfa no, cilt, sayı alıp elektronik basıldı. 1 Kasım 2023 te de matbu basıldı. Burada yanlış bir durum var mı sizce?

Eylül2016
Aday Memur
21 Kasım 2023 18:45

bence yok.sfsina kadar online yayımlanmış ise sorun çıkmamalı.
kamumakina, 3 hafta önce

kamumakina
Memur
21 Kasım 2023 19:17

Eyvallah hocam geri dönüşünüz için.

Eylül2016, 3 hafta önce
bence yok.sfsina kadar online yayımlanmış ise sorun çıkmamalı.

kurmay ars.gor
Aday Memur
22 Kasım 2023 10:10

Arkadaşlar benim de durumum geçen haftadan beri "Doçentlik Komisyonu başvuru dosyasını inceliyor" şeklinde. Her ne kadar asgariye takılma konusunda en ufak bir şüphem olmasa da (erken görünüm, sınırda puan vb.) konuyu bahsettiğim arkadaşlar beni asgariye takıldığım konusunda epey korkuttular ki bildiğim kadarıyla şu an yapılan inceleme; dil puanı, dr mezuniyeti gibi şeklen yapılan bir inceleme. Telefonla YÖK ten ulaştığım kişi bunun normal bir süreç olduğunu kesin bir sorun var anlamına gelemeyeceğini söyledi. Ben de rahatladım. Hocam çok haklı daha yolun başındayız şimdiden enerjimizi tüketirsek bu süreç bitmek bilmez. İçimizi ferah tutup süreci olabildiğince sağlıklı geçirmeye çalışalım. Herkese başarılar...

doçentadayı23, 3 hafta önce

Dr adaay
Aday Memur
22 Kasım 2023 21:17

Merhaba arkadaşlar. Benimde dosyam da komisyon tarafından inceleniyor. Bugün uak tan bir memurla iletişime geçme fırsatım oldu. Açıkça söylemedi fakat konuşma satırlarında sanki pek olumlu bir sonuç çıkmayacağını ifade etti. Bu ayın sonunda sonuçlar açıklanacağını ifade etti. Yine de umutlarımızı kaybetmeyelim.

kurmay ars.gor, 2 hafta önce

Arkadaşlar benim de durumum geçen haftadan beri "Doçentlik Komisyonu başvuru dosyasını inceliyor" şeklinde. Her ne kadar asgariye takılma konusunda en ufak bir şüphem olmasa da (erken görünüm, sınırda puan vb.) konuyu bahsettiğim arkadaşlar beni asgariye takıldığım konusunda epey korkuttular ki bildiğim kadarıyla şu an yapılan inceleme; dil puanı, dr mezuniyeti gibi şeklen yapılan bir inceleme. Telefonla YÖK ten ulaştığım kişi bunun normal bir süreç olduğunu kesin bir sorun var anlamına gelemeyeceğini söyledi. Ben de rahatladım. Hocam çok haklı daha yolun başındayız şimdiden enerjimizi tüketirsek bu süreç bitmek bilmez. İçimizi ferah tutup süreci olabildiğince sağlıklı geçirmeye çalışalım. Herkese başarılar...

esenbike
Aday Memur
22 Kasım 2023 22:04

Ne olabilir ki hocalarim.. Herseyiniz tam ise endişe etmeyin. Sonucta belgeleri yukledik kabul oldu. Bir sey eksik olsa zaten basvuru kabul olmuyor. Ana bilim dallarına, bölümlerine göre surec farklılık arz edebilir. Örneğin ben tarihciyim. Tarihcilerin benim de dahil jüri surecinde diyor. Yoğunluktan sira ancak gelebilir. Kotu düşünmeyin. Daha önümüze neler çıkacak.

Me-tilfenidat
Şube Müdürü
23 Kasım 2023 13:26

Hocam ekim 22de basvurdum inceleme 19gun surdu. Bu donem asiri basvuru var uzun surmesi cok normal

CilginnFbli
Aday Memur
23 Kasım 2023 14:21

Komisyon incelemesi mi hocam yoksa başvuru incelemesi mi?

Me-tilfenidat, 2 hafta önce

Hocam ekim 22de basvurdum inceleme 19gun surdu. Bu donem asiri basvuru var uzun surmesi cok normal

Me-tilfenidat
Şube Müdürü
24 Kasım 2023 02:09

Basvuru inceleme hocam ilk topun uzerinde yazan sey. Sonra eser inceleme asamasi basladi. Komisyon diye bisey yazmıyor, yazıyordu da sonra mi degisti bilmiyorum ama suan basvuru inceleme olarak goruyorum ilk baslangic asamasinin adini.

CilginnFbli, 2 hafta önce

Komisyon incelemesi mi hocam yoksa başvuru incelemesi mi?

gecakademisyen
Aday Memur
24 Kasım 2023 11:49

Benim başvurumda böyle yazıyor: Doçentlik değerlendirme jüriniz Doçentlik Komisyonu tarafından oluşturuluyor. Sorun yok arkadaşlar, daha önce de eser değerlendirme aşamasında yazıyordu.

Toplam 1152 mesaj
«242526272829303132333435»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi