Editörler : crops35
«42434445464748495051525354

mendoa84
Daire Başkanı
06 Aralık 2023 19:14

Etiğe sevk eden jüri dosyayı değerlendirmiyor..

doçentadayı11, 4 saat önce

Hocalarım bu durum ile ilgili bir sorum var.

Diyelim ki, erken görünümlü makale sorunumuz var ama dosyamız jüri aşamasına geçti. Jüriler yine de bilimsel inceleme yapar mı yoksa incelemeye başlamadan sözgelimi hemen etik kurula mı sevk eder? Yani kimisi öyle kimisi böyle yapar diyeceksiniz, biliyorum ama sormak istediğim her ne sebeple olursa olsun etik kurula sevk edildiğinde yine de bilimsel bir değerlendirme yapılıyor mu yoksa etik kurula gönderdim diye eserler hiç incelenmiyor mu? Umarım anlatabilmişimdir.

mendoa84
Daire Başkanı
06 Aralık 2023 19:16

B şıkkı: tüm jurilerin raporlarının yüklenmesi bekleniyor

KhanD, 3 saat önce

Eser inceleme aşamasında jurilerden biri raporunu asgari veya etiğe sevk olarak sisteme yüklediğinde, süreç hemen duruyor mu?

Yoksa tüm jurilerin raporlarının yüklenmesi mi bekleniyor?

Süreç duruyor ise, diğer juriler durumdan haberdar ediliyor mu?

gecakademisyen
Aday Memur
06 Aralık 2023 20:40

Kastettiğiniz tarih jürinin eser incelemesi için verilen son tarih mi?

Ben de 2022 Ekim'de başvurmuş ve bazı çalışmalarım alan dışı kabul edildiği için asgariye takılmış ve başvurusu iptal edilmiş bir adayım. 2023 Ekim başvurusu yaptım. Jüri değerlendirmesi için son tarih 29 şubat 2024 olarak görünüyor.

şeyh_şamil, 8 saat önce

Merhaba Hocalarım herkesin ayrı bir derdi var. Herkese kolaylıklar diliyorum. Malum hepsi YÖK tarafından yapılan eksik uygulamaların sonucu olarak değerlendiriliyorum. Gecen dönemde başvuru da bulundum ve 1 ay sonrasında sonucum belli oldu. 200 Puan olmasına rağmen jürilerin umarsız ve iş bilmez davranışları yüzünden hiç olmayacak bir husustan başarısız sayıldım. Örnek olarak, atıflarımı, tr dizin veya scopus yayınlarım bilgisayarak kullanmaktan aciz bu insanlar yüzünden yok sayıldı. Ne yazık ki UAK 'ta bu insanlara uyararak ve bir açıklama yapmayarak beni asgari olarak başarısız saydılar. Bu dönem yine başvuru da bulundum ancak bu sefer 26.09.2024 tarihi gibi uçuk ve neredeyse 2 başvuru dönemine de katılmamı engelleyecek bir tarih açıkladılar. Elbette geç olsun güç olmasın diyorum ancak benim gibi BAŞVURU TARİHİ bu kadar geç olan arkadaş var mı yoksa bana özel mi :) Umarım hepimiz için iyi sonuçlar olur.

Toplam 1063 mesaj
«42434445464748495051525354

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi