Editörler : **sude**
20 Eylül 2023 14:15

Yazık be üzerine varmayalım bu kadar zaten durumu içler acısı ;) iyice depresyona girecek belli ki biri kandırmış mimarlar iyi atanıyor mimarlık oku diye bu da gitmiş okumuş kendini devlete hazırlamak için alelade bi okulda okuyup kendini geliştirememiş kalmış böyle ortada nitelikli okullarda mühendisleri mimarları daha okuldayken kapmaya başlarlar ama bunun yüzüne bakan olmamış napsın;)

MrThuganomics, 2 ay önce

68 puana atananlar iibfli değil. Gayrimenkul yönetimi diye bir bölümden mezun olanlar. Ama kime ne anlatıyorum daha ona bile bakmaktan aciz. :(

MrThuganomics
Aday Memur
20 Eylül 2023 14:19

Çok haklısınız hocam. Lise arkadaşlarımdan mimar olup da çok iyi imkanlarla özel sektörde çalışanlar var. Üniversitenin kapısından geçmeyip pandemide kopyayla zor bela mezun olup kpss kovalıyor. Kendisi kliniklik bir vaka. Allah ailesine sabırlar versin. Daha da uzatmıyorum yoksa kendisi gibi beni de deli çıkaracak.

Mehmet-şeker, 2 ay önce

Yazık be üzerine varmayalım bu kadar zaten durumu içler acısı ;) iyice depresyona girecek belli ki biri kandırmış mimarlar iyi atanıyor mimarlık oku diye bu da gitmiş okumuş kendini devlete hazırlamak için alelade bi okulda okuyup kendini geliştirememiş kalmış böyle ortada nitelikli okullarda mühendisleri mimarları daha okuldayken kapmaya başlarlar ama bunun yüzüne bakan olmamış napsın;)

mimarbuse
Şef
20 Eylül 2023 14:22

Gayet nitelikli bir üni. den mezun oldum sen yorma kafanı ona. Ben devlette çalışma düşüncesi ile girmedim bu mesleğe ama özel sektör berbat durumda, torpili olmayan tüm meslektaşlarım aynı durumda ama 3 maymun olmak işine geliyor herkesin. İlk defa devlet memuru olmak özelde çalışmaktan avantajlı duruma geldi. Kpss siz atanan mimar arkadaşlar da var eş dost tanıdık olunca kapılar açılıyor bir bir. Alımları azcık kıssalar diğer gerekli olmayan bölümlerden BİZE DE SIRA GELECEK !! Her gün milyonlarca ibf li , güvenlik, zabıta, sekreter alınmak zorunda mı ihtiyaç yok gözümle görüyorum boş alanı bekliyor güvenlik atıl halde inşaatın durgun oldugu alanda oturuyor sadece oturduğu için her ay maaş alıyor bunun faturası bizlere kesiliyor çarşıda pazarda pahalılık herşey ateş pahası neden ??? Halk sefalet içinde kiralar maaşları bile geçmişken birileri oturarak maaş alsın diye mi bu çaba bunca emek ?? Cidden içinize sindirebiliyor musunuz çook yazık ya.

Mehmet-şeker, 2 ay önce

MrThuganomics
Aday Memur
20 Eylül 2023 14:25

Şu an içimize sindiremediğimiz tek şey sensin.

mimarbuse, 2 ay önce

Gayet nitelikli bir üni. den mezun oldum sen yorma kafanı ona. Ben devlette çalışma düşüncesi ile girmedim bu mesleğe ama özel sektör berbat durumda, torpili olmayan tüm meslektaşlarım aynı durumda ama 3 maymun olmak işine geliyor herkesin. İlk defa devlet memuru olmak özelde çalışmaktan avantajlı duruma geldi. Kpss siz atanan mimar arkadaşlar da var eş dost tanıdık olunca kapılar açılıyor bir bir. Alımları azcık kıssalar diğer gerekli olmayan bölümlerden BİZE DE SIRA GELECEK !! Her gün milyonlarca ibf li , güvenlik, zabıta, sekreter alınmak zorunda mı ihtiyaç yok gözümle görüyorum boş alanı bekliyor güvenlik atıl halde inşaatın durgun oldugu alanda oturuyor sadece oturduğu için her ay maaş alıyor bunun faturası bizlere kesiliyor çarşıda pazarda pahalılık herşey ateş pahası neden ??? Halk sefalet içinde kiralar maaşları bile geçmişken birileri oturarak maaş alsın diye mi bu çaba bunca emek ?? Cidden içinize sindirebiliyor musunuz çook yazık ya.

20 Eylül 2023 14:26

Hala diyorsun ki millet yata yata kazanıyor yata yata maaş alıyor diye sen bu kafa be zihniyetle devam edersen cidden işin çok zor milletin atanmasına bu kadar kafa yorup bölümleri didik didik edeceğine acaba sorun başkalarında mı bende mi diye düşünebilsen keşke yok hakkım haram olsun yok çocuklarından çıksın yok bu ülkede mimarlara düşmanca his besliyorlar falan

mimarbuse, 2 ay önce

MrThuganomics
Aday Memur
20 Eylül 2023 14:38

İnşallah mimarlar mühendisler de hak ettiğini alır. Allah onların gönlüne göre versin. Senin gibi mimar olduğunu iddia edenlere değil ama hakikaten mimar mühendis olanlara.
20 Eylül 2023 14:41

Kendisinin yüksek puanı var diye düşük olanlara aşağılık insan muamelesi yapan bi insan hiç bir zaman bi yere gelemez hocam bu zihniyet ile herkes hakettiği hayatı yaşıyor şu hayatta

MrThuganomics, 2 ay önce
İnşallah mimarlar mühendisler de hak ettiğini alır. Allah onların gönlüne göre versin. Senin gibi mimar olduğunu iddia edenlere değil ama hakikaten mimar mühendis olanlara.
20 Eylül 2023 14:44

Sen mimar olmaktan ya da memur olmaktan önce insan olmayı öğren önce istersen. Belki de ettiğin bu beddualar sana geri dönüyor ki hala hasetle insanlara cevap veriyorsun sen gerçekten çok kötü bi insansın insanlara beddua etmek sana hiç birşey kazandırmaz ama çok şey kaybettirir mesela belki bu yüzden bu hsldesin

MrThuganomics
Aday Memur
20 Eylül 2023 14:47

Hocam gerçekten yüksek puanı olsa bile neyse. 35 40 netle atanıyor diye iddia edip küçümsediği insanlar kadar puanı yoktur bunun.
Mehmet-şeker, 2 ay önce

Kendisinin yüksek puanı var diye düşük olanlara aşağılık insan muamelesi yapan bi insan hiç bir zaman bi yere gelemez hocam bu zihniyet ile herkes hakettiği hayatı yaşıyor şu hayatta

20 Eylül 2023 14:51

Hocam oladabilir isterse 100 puanı olsun ama hiç bir yüksek puan kendinden düşük puanla atamıyorlar diye hakkım haram olsun çocuklarından çıksın diye inşallah siz de bu duruma düşersiniz diye beddua etmeyi hele ki insanlara aşağılık muamelesi yapmayı haklı çıkarmaz insanların sadece puanı düşük diye bu kadar aşağılanamaz

MrThuganomics, 2 ay önce
Hocam gerçekten yüksek puanı olsa bile neyse. 35 40 netle atanıyor diye iddia edip küçümsediği insanlar kadar puanı yoktur bunun.
20 Eylül 2023 16:13

Hocam koş yüksek lisansı bitmiş doktoraya başlıyormuş Türkiye?nin en iyi üniversitelerinden birinde ;) ama 4001 den büro personeli olmak için ağlıyor haftalardır yesek mi sence ;)

MrThuganomics, 2 ay önce

Şu an içimize sindiremediğimiz tek şey sensin.

asliyilmz
Aday Memur
22 Eylül 2023 18:29

sizde iibf okusaydınız o zaman

Toplam 52 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi