Editörler : gubaz"eskiyara"
13 Eylül 2023 21:41

Eski Memurlar Net

Eskiden burada fikir danışılır, öğretmenler bildiği ölçüde birbirine faydalı olurdu. Şimdi önüne gelen abuk subuk başlıklar açip dikkat çekmeye çalışıyor. Güzelim forumun el birliğiyle içine ettiler.

Dahihoca
Yasaklı
13 Eylül 2023 21:44

Z kuşağı muallim bunlar

memur.rumem
Aday Memur
14 Eylül 2023 08:55

Usta bırak Z kuşağını falan. Bahsettiğim adamlardan biri de sensin. 50 tane abuk subuk başlık açıyosun.

Dahihoca, 2 hafta önce

Z kuşağı muallim bunlar

Pelinin
Yasaklı
14 Eylül 2023 08:57

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

:)))) hani benim sevincim nerdeeee bilyelerim topacım :))))

Pelinin
Yasaklı
14 Eylül 2023 08:59

Aaaa nerde nerde , mummure eski memneti isyormuş nerde :)))

tarih-1903
Şube Müdürü
14 Eylül 2023 09:26

eskiden beyoğlu'na takım elbisesiz girilmezdi :))

memur.rumem
Aday Memur
14 Eylül 2023 11:26

Bak nasıl da kendini biliyorsun değil mi? Sana da dokunmuş söylediklerim

Pelinin, 1 hafta önce

Aaaa nerde nerde , mummure eski memneti isyormuş nerde :)))

didaof
Aday Memur
14 Eylül 2023 11:37

Bu ortamın müsebbiblerinden biri de sensin

Dahihoca, 2 hafta önce

Z kuşağı muallim bunlar

xemal
Aday Memur
14 Eylül 2023 11:47

Ahmaklığı, salakça şeyler yazmayı marifet sayanlar oldukça bu forum çöplüğe dönmeye mahkum. Aslında çok da değiller ama 6 7 tane ahmak yeterli oluyor. Neyse artık yazacak çok şey varda laf anlayacak olan kim. Ayni kafa devam edecek zaten ahmaklar.

Pelinin
Yasaklı
14 Eylül 2023 12:26

Vızzzzzzzzzzxzxzzxxx ....... bi ses mi duydum acana :))))

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı
14 Eylül 2023 12:39

Eski forum ortamını arayanlardan biri de benim. Her konu saygı çerçevesi içinde değerlendirilir, karşı görüşü olanlar terbiye sınırlarını aşmadan fikir alışverişinde bulunurdu. Bu forumda vakit geçirmek çok keyifliydi ama şimdi bakıyorum da millet kutuplaşma ve zıtlaşma üzerine konu açıp insanları tahrik ederek eğlence arıyor. Bu da başlık kirliliği ve forum sayfasından soğumaya neden oluyor.

Buradaki memur arkadaşların çoğu bu dediklerim dışında. Forumu çöplüğe çevirenler genelde dar kafalı ve zihniyeti üstünlük kurma üzerine, ne idüğü belirsiz tiplerden oluşuyor.

Keşke TC kimlik numarasına ve Telefon numarasına göre üyelik olsa. Bu sahte hesaplardan da böylece kurtulmuş olurduk.

Pelinin
Yasaklı
14 Eylül 2023 13:03

Bence siz hepiniz emekliliği gelmiş gramafon dinleyen tiplersiniz :)))

masummemur
Aday Memur
14 Eylül 2023 13:06

onların fikirleri bellerinden aşağısında oldukları içi forumda saçma sapan konular açmaları normal hocam boşver . ama yukarıda yazan @gubaz ve @eskiyara editörleri niye müdahale etmiyor ya da bir şey demiyorlar anlamıyorum ...

Pelinin
Yasaklı
14 Eylül 2023 13:11

Belden aşağıdan başka bişey düşünmeyen sensin ruh hastası , senin gibi ruh hastalarını tecrit etmeleri gerek, iftiracı

masummemur, 1 hafta önce

onların fikirleri bellerinden aşağısında oldukları içi forumda saçma sapan konular açmaları normal hocam boşver . ama yukarıda yazan @gubaz ve @eskiyara editörleri niye müdahale etmiyor ya da bir şey demiyorlar anlamıyorum ...

masummemur
Aday Memur
14 Eylül 2023 13:20

sen niye üzerine alındın ki? sen git kiracınla, eski yavuklunla uğraş...

Pelinin, 1 hafta önce

Belden aşağıdan başka bişey düşünmeyen sensin ruh hastası , senin gibi ruh hastalarını tecrit etmeleri gerek, iftiracı

Pelinin
Yasaklı
14 Eylül 2023 13:25

Bana söylememiş olman başka kişilere hakaret etmene sessiz kalacağım anlamına mı geliyor ben sizin gibi ezik miyin ki bana dokunmayan bin yaşasın diyeyim

masummemur, 1 hafta önce

sen niye üzerine alındın ki? sen git kiracınla, eski yavuklunla uğraş...

Doganes1997
Aday Memur
14 Eylül 2023 13:42

o salakça başlıkları açan gerizekalilar kendini çok iyi biliyor hala aptalca baslik açıyor yorum yapıyorlar, iki tanesi bu başlığa yorum yapmış bile

emelkoca
Şef
14 Eylül 2023 22:32

Denetimin ve sistemsel boşluğun olduğu her yerde bu boşluktan faydalanıp, sistemi bozmaya çalışanlar muhakkak çıkacaktır. Liyakat, disiplin, yönetmelik, kural, usûl, edep, âdab gibi kelimelerin sadece sözlükte karşılığı olup, gündelik hayatta arayıp da bulmak imkansız hâle gelmiştir. Bir de bu tarz yol, yordam, üslûp bilmeyen kişilerin zeytinyağı gibi üste çıkma çabasını gördükçe, daha fazla söz söylemeye, bunun için enerji harcamaya gerek kalmıyor.

Doganes1997
Aday Memur
14 Eylül 2023 22:54

iğrenç birisin, pislik
Pelinin, 1 hafta önce

Bence siz hepiniz emekliliği gelmiş gramafon dinleyen tiplersiniz :)))

realistyorumcu
Aday Memur
15 Eylül 2023 00:22

bence memurlar.netin kendi personeli var. etkileşim artsın diye böyle başlıklar açıyorlar. ne de olsa reklamlardan geçilmiyor. 10 yıl öncenin sitesiyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi