Editörler : crops35
14 Eylül 2023 00:03

Gsb sonuçları acil yardım

Arkadaslar mrb gsb sonuclari aciklanmis edirne merkezdenim 74.350 puanim vardi edirne asıl en dusuk kpss puani 73.354 diyor benim 74 kusur secilmis oluyirmuyum. Basvuru kisminda ise değerleme asamasi altinda yerlestirme asamasi diyor. Durum kisminda ise asil edirne yazıyor. Bunlardan ne anlamam lazim destek personeli temizlik icin basvurmustum

Fevzican96
Aday Memur
14 Eylül 2023 02:17

asil olarak atanmaya hak kazanmis oluyorsunuz diye biliyorum

Klasingenstraze
Aday Memur
14 Eylül 2023 21:28

bende de asil İzmir yazıyor sanırım yerleştirme aşamasına geçmiş oluyoruz da bundan sonra ne yapılmalı tam anlamadım istediği evrakları hazırlamaya çalışıyorum ama kafamı karıştıran şeyler var :D

soloturk 22
Aday Memur
15 Eylül 2023 02:25

Bende bugun il mudurlugune gittim asil yazinca diret atanmis oluyoruz gerekli evraklarida hazirliyorum zaten 3 4 tanesini e devletten indirdim so ra ciktisini alicam akil sagligi icinde herhangi biyerden rapor alinmiyormus onlar bir test kagidi veriyormus onu dduruyosunuz o sekilde haloluyormus

Klasingenstraze, 1 hafta önce

bende de asil İzmir yazıyor sanırım yerleştirme aşamasına geçmiş oluyoruz da bundan sonra ne yapılmalı tam anlamadım istediği evrakları hazırlamaya çalışıyorum ama kafamı karıştıran şeyler var :D

Aliyasarr
Aday Memur
15 Eylül 2023 02:27

Bir hayli destek personeli alınıyor, nerede görevlendirecekler acaba çoğunluğunu kyk'lara verirler herhalde.

hsnhsn42
Aday Memur
15 Eylül 2023 14:43

kardeş akıl sağlığı için form dolduracagiz bı de diğer saglik açısından görevini devamlı yapmasına engel durum bulunmadogina dair yazılı beyan diyor o ne olacakmis
soloturk 22, 1 hafta önce

Bende bugun il mudurlugune gittim asil yazinca diret atanmis oluyoruz gerekli evraklarida hazirliyorum zaten 3 4 tanesini e devletten indirdim so ra ciktisini alicam akil sagligi icinde herhangi biyerden rapor alinmiyormus onlar bir test kagidi veriyormus onu dduruyosunuz o sekilde haloluyormus

soloturk 22
Aday Memur
15 Eylül 2023 15:08

Saglik ocagindan saglik raporu alacaksin o kadar zaten doktor ne icin aldigini soruyor ona gorede veriyor raporu.

hsnhsn42, 1 hafta önce
kardeş akıl sağlığı için form dolduracagiz bı de diğer saglik açısından görevini devamlı yapmasına engel durum bulunmadogina dair yazılı beyan diyor o ne olacakmis

Klasingenstraze
Aday Memur
15 Eylül 2023 15:26

yazılı beyan diyor ama sağlık ocağından rapor mu alacağız istenilen evrak da tam öyle bir şey demiyordu

il müdürlüğünde tam olarak ne bilgi aldın özelden yazılabiliyor mu burada anlatır mısın bana

Saglik ocagindan saglik raporu alacaksin o kadar zaten doktor ne icin aldigini soruyor ona gorede veriyor raporu.

soloturk 22
Aday Memur
15 Eylül 2023 21:29

Zaten internette destek personeli temizlikci basligi altinda gerekli evraklar yaziyor bende teyit amacli il mudurlugune personel subeye gittim evet bunlar gerekli dedi bir tek akil sağlığı için biz burdan bir kagit veriyoruz onu dolduruyosun o kadar dedi

yazılı beyan diyor ama sağlık ocağından rapor mu alacağız istenilen evrak da tam öyle bir şey demiyordu

il müdürlüğünde tam olarak ne bilgi aldın özelden yazılabiliyor mu burada anlatır mısın bana

Klasingenstraze
Aday Memur
15 Eylül 2023 22:18

Sen yazılı beyanları nasıl yaptın bu internetteki örneklerle mi Word örnekleri var ya

Zaten internette destek personeli temizlikci basligi altinda gerekli evraklar yaziyor bende teyit amacli il mudurlugune personel subeye gittim evet bunlar gerekli dedi bir tek akil sağlığı için biz burdan bir kagit veriyoruz onu dolduruyosun o kadar dedi

soloturk 22
Aday Memur
16 Eylül 2023 00:11

Daha yazili beyan yapmadim onu bende orneklere bakip yapicam

Sen yazılı beyanları nasıl yaptın bu internetteki örneklerle mi Word örnekleri var ya

Klasingenstraze
Aday Memur
16 Eylül 2023 08:12

internetteki örnekler yeterlı olur herhalde

farklı farklı örnekler vs. var

Sağlık ocağından rapor almak gerekli mi şimdi öyle bir şey demiştin

Daha yazili beyan yapmadim onu bende orneklere bakip yapicam

fress06
Kapalı
16 Eylül 2023 14:10

h) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyan.

fress06
Kapalı
16 Eylül 2023 14:11

bu belge için askerlik şubesine gitmemize gerek var mı ? yoksa e devlet yeterli mi

fress06, 1 hafta önce

h) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyan.

soloturk 22
Aday Memur
16 Eylül 2023 16:58

Yok e devletten alınıyor ben 9 belgeden 6 tanesini evde internetten cikarttim bi saglik raporuyla Biyometrik foto kaldi disaridan halledecegim islerden

fress06, 1 hafta önce

bu belge için askerlik şubesine gitmemize gerek var mı ? yoksa e devlet yeterli mi

memursebo
Şef
16 Eylül 2023 18:33

Sağlık raporu demiyor ki yazılı beyaz diyor. Görevimi yapmaya engel bir durumum olmadığını beyan ederim diyip imzalayacaksınız bu

Yok e devletten alınıyor ben 9 belgeden 6 tanesini evde internetten cikarttim bi saglik raporuyla Biyometrik foto kaldi disaridan halledecegim islerden

soloturk 22
Aday Memur
16 Eylül 2023 21:08

hayır hocam durum şöyle e devlet üzerınden Sağlık BakanlığıKişisel Sağlık Bilgi Formu na gıdıyosunu burdan formu doldurup kaydedıyosunuz sonrada saglık ocagına gıdıp sıstemden doktor onu goruyor ımzalayıp alıyosunuz

şu videoda nasıl yapılacağı anlatılıyor

https://www.youtube.com/watch?v=3r6DWrpfw9A

memursebo, 1 hafta önce
Sağlık raporu demiyor ki yazılı beyaz diyor. Görevimi yapmaya engel bir durumum olmadığını beyan ederim diyip imzalayacaksınız bu

memursebo
Şef
16 Eylül 2023 21:12

Bu bilgiyi nereden aldınız başvuru evraklarında bu şekilde yazmıyor

hayır hocam durum şöyle e devlet üzerınden Sağlık BakanlığıKişisel Sağlık Bilgi Formu na gıdıyosunu burdan formu doldurup kaydedıyosunuz sonrada saglık ocagına gıdıp sıstemden doktor onu goruyor ımzalayıp alıyosunuz

şu videoda nasıl yapılacağı anlatılıyor https://www.youtube.com/watch?v=3r6DWrpfw9A

soloturk 22
Aday Memur
16 Eylül 2023 21:46

Valla hocam basvuru ekranindaki yaziyi googlede arattigimda beni yonlendirdigi yer burasi ama yani ne olabilir ki baska ptesi saglik ocagina gidicem doktorada sorucam

memursebo, 1 hafta önce
Bu bilgiyi nereden aldınız başvuru evraklarında bu şekilde yazmıyor

soloturk 22
Aday Memur

memursebo
Şef
16 Eylül 2023 22:00

Bu attığınız şekilde yazıp götüreceğim ben pazartesi. Diğer türlü edevlet doktordan onaylı vs olsa belirtirlerdi. Aksi halde herkes yanlış evrak götürmüş olurdu. 3 defa adalet bakanlığına başvurduğum orada da beyan isteniyor bi cümle yazıp imzalıyorsunuz.

Yada bu heralde ya olabilir mi?

https://www.uab.gov.tr/uploads/announcements/bakanligimiz-130-surekli-isci-alimina-iliskin-note/ek1-saglik-durumu-beyan-formu.doc

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi