Editörler : swat3410

Gondorlufaramir
Aday Memur
21 Mart 2025 10:40

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

Tarihhçiiiiii, 12 ay önce

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

petterpam
Aday Memur
21 Mart 2025 15:48

depremden dolayı şark olan ve şark olmaya devam eden bir ilde çalışıyorum. 2 sene sonra buradaki görev sürem dolacak ki zaten 2 sene içerisinde bu işin tekrardan batıya döneceği konuşuluyor . eşim ise burada çakılı kadro belediye personeli. bu il batıya döndüğü zaman önceden kalmak istiyorum diye bütün açılıyordu sanırım şimdi tercih yapacağız . nasıl olacak durumlar git olayını da kaldırdılar sanırım. her sene ipka mı vereceğim. bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

Matrushka38
Kapalı
22 Mart 2025 23:50

Şu an bildiğim kadarıyla eş durumundan gih mevsuzu resmi olmasada iptal gibi.kimseye gihlik verilmiyor.ipka da yonetimin taktirinde .adam herkes gitsin diyor herkesi gönderiyorlar.

Psikiyatri ile gih olabilirsin o zaman silahın alınır.

petterpam, 3 ay önce
depremden dolayı şark olan ve şark olmaya devam eden bir ilde çalışıyorum. 2 sene sonra buradaki görev sürem dolacak ki zaten 2 sene içerisinde bu işin tekrardan batıya döneceği konuşuluyor . eşim ise burada çakılı kadro belediye personeli. bu il batıya döndüğü zaman önceden kalmak istiyorum diye bütün açılıyordu sanırım şimdi tercih yapacağız . nasıl olacak durumlar git olayını da kaldırdılar sanırım. her sene ipka mı vereceğim. bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

petterpam
Aday Memur
23 Mart 2025 13:28

güya aile yılı ilan ettiler ama aile bütünlüğünü koruma olayını bitirdiler. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu meslekte en sonunda herkes delirecek gibi hissediyorum ama hayırlısı. cevap için sağolun.
Matrushka38, 3 ay önce

Şu an bildiğim kadarıyla eş durumundan gih mevsuzu resmi olmasada iptal gibi.kimseye gihlik verilmiyor.ipka da yonetimin taktirinde .adam herkes gitsin diyor herkesi gönderiyorlar.

Psikiyatri ile gih olabilirsin o zaman silahın alınır.

Toplam 84 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi