Editörler : **sude**
14 Eylül 2023 13:58

Gsb belge

Merhaba, adres beyanı formuna nerden ulaşabilirim ve mahalle muhtarına ya da il nüfus müdürlüğüne onaylatmak gerekiyor mu? Ayrıca beyan formlarini farklı bakanliklarin sitesinden alabilir miyiz? Yardımcı olursanız çok sevinirim

MHilalYörük
Yasaklı
18 Eylül 2023 00:57

Edit : Telegram link yada adres paylaşımı yasak.

bikizilderili
Aday Memur
18 Eylül 2023 12:06

linki özelden paylaşabilir misiniz acaba? hiç bir yerde linke ulaşamadım

kc222
Aday Memur
18 Eylül 2023 20:46

telegramdaki grubun linkini özelden bana da atar mısınız?

kpss0135
Aday Memur
19 Eylül 2023 15:29

acil arkadaşlar yazılı özgeçmişte pcden değil de kendim yazmıştım resim olacak mıydı kimisi öyle ddi

newcastleunited
Aday Memur
19 Eylül 2023 17:25

Arkadaşlar ben bugün nasip oldu evrakları teslim ettim. Gsb sitesine ne yazıyorsa onları getirin. Telegram gruplarına uydum. Sitede yazmayan birçok şeyi yanımda getirdim: Kpss sonuç belgesi, aile nüfus kayıt örneği vs... Hiçbirine gerek yok. Sitede ne yazıyorsa sadece onlar. Fazladan benim kimlik fotokopisini aldılar o kadar. Zaten sitede olmayan varsa o evrakları personel şube veriyor ve biz dolduruyoruz. Özgeçmiş önemli ve fotoğraf olsun. Ayrıca biometrik fotoğrafınızı unutmayın. Bu arada telegram gruplarında yazanın aksine beyan formlarını bizlerin doldurup getirmesi gerekiyormuş. Ama sağ olsun benim gittim il gençlik ve spor bakanlığı personel şubesi kendisi çıkarıp verdi. Bilgilerinize.
kpss0135, 2 ay önce

acil arkadaşlar yazılı özgeçmişte pcden değil de kendim yazmıştım resim olacak mıydı kimisi öyle ddi

kram
Memur
22 Eylül 2023 10:54

Beyan formlarını onlar veriyorlar, netten hiçbir beyan belgesi bulup çıktı almanıza gerek yok. Özgeçmişte fotoğraf bulumasına da gerek yok. Klasik formatta düz yazı da yazabilirsiniz. İkametgah, Kpss sonuç belgesi, askerlik durum belgesi gibi belgelerin de benden hiçbirini almadılar. Bakanlık sitesinde ne yazmışsa onu götürün sadece.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi