Editörler : gubaz"eskiyara"
14 Eylül 2023 16:07

Maaş ödülü

Öğretmenlerden maaş ödülü alanların listesi açıklandı mı acaba?

sinelt
Genel Müdür
14 Eylül 2023 17:13

Ben de üstün başarı belgesi almıştım hocam mart ayında idi sanırım. Bu ay mı açıklanacak? Bir yerde liste gibi mi açıklanıyor normalde?

fadime82
Şef
14 Eylül 2023 17:32

tebliğler dergisinde yayınlanır. ben ekim ayinda ogrendim. 2 hafta sonra yatti

murat5535
Genel Müdür
14 Eylül 2023 19:07

İlçede kazananların listesini gördüm. Herhalde belli olmuştur ama resmi olarak tebliğler dergisinde

14 Eylül 2023 19:31

Öncelikle tebrik ederim sizi hocam ödülünüz için. Peki bu durumda kriterler nelerdir? Ödül hangi şartlar yerine getirilirse veriliyor?

fadime82, 1 hafta önce

fadime82
Şef
14 Eylül 2023 19:36

hocam kriterleri pek bilmek istemezsin :) ben muhalif bir sendika üyesi olmama rağmen listede ismimim olması beni şaşırttı. resmi olarak kriterler cok. kitap yazmak. yüksek lisans. ulusal ve uluslararası projeler. kidem yılı vs. ama genellikle milli eğitim müdürleri şube müdürleri okul müdürleri md.yardımcisi en son lutfederlerse malum sendikalı öğretmenler.
Kitap Dünyası, 1 hafta önce

Öncelikle tebrik ederim sizi hocam ödülünüz için. Peki bu durumda kriterler nelerdir? Ödül hangi şartlar yerine getirilirse veriliyor?

fadime82
Şef
14 Eylül 2023 19:37

tabi maas odulu icin öncelikle 3 başarı belgen. daha sonra bu belgelere sahip olanlara üstün başarı belgesi verilir. üstün başarı belgesini alanlar odul icin aday olur. gerisini yukarıda yazdım zaten
Kitap Dünyası, 1 hafta önce

14 Eylül 2023 20:26

Anladım hocam, cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de muhalif sendikadayim o zaman pek ümidim yok :)

fadime82, 1 hafta önce
tabi maas odulu icin öncelikle 3 başarı belgen. daha sonra bu belgelere sahip olanlara üstün başarı belgesi verilir. üstün başarı belgesini alanlar odul icin aday olur. gerisini yukarıda yazdım zaten

muallim_34
Genel Müdür
14 Eylül 2023 20:31

Odul ücretleri yatmaya başladı.

sinelt
Genel Müdür
14 Eylül 2023 21:17

Yatmaya başladıysa yayınlanmadı mı hak kazananlar?
muallim_34, 1 hafta önce

Odul ücretleri yatmaya başladı.

TEF-BLGSYR
Memur
14 Eylül 2023 21:51

Sayın hocam tutar ne kadardı acaba

fadime82, 1 hafta önce

fadime82
Şef
14 Eylül 2023 21:52

2021 de 3600 civari
TEF-BLGSYR, 1 hafta önce

Sayın hocam tutar ne kadardı acaba

muallim_34
Genel Müdür
14 Eylül 2023 22:35

Bu sene 9600 civarı.Ilceler okullara yazi gönderdi.

fatih ç.
Genel Müdür
14 Eylül 2023 22:45

Herkesten sonra son olarak malum sendikaya geliyorsa ve siz onların önüne geçtiyseniz torpilniz daha büyük heralde :) nerden geliyor bu torpil anlatın da biz de bulalım bir şeyler.

Bu hikaye gibi 2 farklı kişiden benzer hikaye duymuştum, idareci olmayla alakalıydı. İkisi de torpille idareci olunduğunu söylüyordu. İkisi de idareciydi ve farklı farklı sendikalardaydı ashsjjsskskk şaka gibi bi durum gerçekten. Ben torpil yaptırıyorum demenin başka bi versiyonu mu bu nedir?

fadime82, 1 hafta önce
hocam kriterleri pek bilmek istemezsin :) ben muhalif bir sendika üyesi olmama rağmen listede ismimim olması beni şaşırttı. resmi olarak kriterler cok. kitap yazmak. yüksek lisans. ulusal ve uluslararası projeler. kidem yılı vs. ama genellikle milli eğitim müdürleri şube müdürleri okul müdürleri md.yardımcisi en son lutfederlerse malum sendikalı öğretmenler.

murat5535
Genel Müdür
14 Eylül 2023 22:50

Oran %150 yazıyor ödül listesinde herhalde 9600 için %200 olması lazım

fadime82
Şef
14 Eylül 2023 22:57

20 yıllık meslek hayatımda ne torpile ihtiyaç duydum ne de torpille birseye sahip oldum. Sadece şu sebeple vermiş olabilirler ki bu benim tahminim. pandeminin ilk 3.ayında karantina ekibi kuracağız. ev ev dolasilacak gönüllü öğretmen lazim dediler. bizim okulda 2 kişi gönüllü olabildi. görevimizi 1 ay boyunca yaptık bundan dolayı başarı belgesi verdiler. yani bundan dolayı maas ödülüne uygun gördüler diye düşünüyorum.
fatih ç., 1 hafta önce

Herkesten sonra son olarak malum sendikaya geliyorsa ve siz onların önüne geçtiyseniz torpilniz daha büyük heralde :) nerden geliyor bu torpil anlatın da biz de bulalım bir şeyler.

Bu hikaye gibi 2 farklı kişiden benzer hikaye duymuştum, idareci olmayla alakalıydı. İkisi de torpille idareci olunduğunu söylüyordu. İkisi de idareciydi ve farklı farklı sendikalardaydı ashsjjsskskk şaka gibi bi durum gerçekten. Ben torpil yaptırıyorum demenin başka bi versiyonu mu bu nedir?

FATİH0606
Memur
14 Eylül 2023 23:03

hocam o saydığınız kriterlere göre veriliyor. malum sendika şube mdr mdr yrd filan hikaye
fadime82, 1 hafta önce

fadime82
Şef
14 Eylül 2023 23:06

tamam. bu saydıklarım kitap yazıyor, ulusal ve uluslar arası proje üretiyor. tamam. ikna oldum
FATİH0606, 1 hafta önce
hocam o saydığınız kriterlere göre veriliyor. malum sendika şube mdr mdr yrd filan hikaye

erg10
Memur
15 Eylül 2023 14:47

Ödülün maddi değeri kaç kuruş bilen var mı

didaof
Aday Memur
15 Eylül 2023 20:39

Bir de muhalif sendika diyenler var. Evet topluma millete muhalif sen

didaof
Aday Memur
15 Eylül 2023 20:57

Değerlendirme ölçütü var, ikna değilseniz itiraz yolu açık. Okul kapısının önünde her teneffüs sigara tüttürüp solculuk oynamaya benzemez.

fadime82, 1 hafta önce
tamam. bu saydıklarım kitap yazıyor, ulusal ve uluslar arası proje üretiyor. tamam. ikna oldum
Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi