Editörler : gubaz"eskiyara"
15 Eylül 2023 06:34

Maaşım yatmamış.

12 yıllık öğretmenim 5 yıldır aynı kurumdayım ilk kez maaşım yatmadı e devletten baktım bordrom da görünmüyor. Neden olabilir? Nereye başvurmalıyım?

Sakar Hoca
Aday Memur
15 Eylül 2023 07:02

Sabah olsun , bankalar bir açılsın, yatar elbet, bu ne telaş hocam?

hmsre07
Aday Memur
15 Eylül 2023 07:56

Benimde yatmamış, 6 yildir gece 12 den sonra yatiyordu ilk defa oldu

Kayali55
Aday Memur
15 Eylül 2023 07:59

Benimde yatmamış genel bir sorun mu var acaba

hmsre07
Aday Memur
15 Eylül 2023 08:00

Hangi ildesiniz

Kayali55, 1 hafta önce

Benimde yatmamış genel bir sorun mu var acaba

thekanarya
Memur
15 Eylül 2023 08:03

Sizlerin bordrosu e devlette görünüyor mu hocalarım?

Pelinin
Yasaklı
15 Eylül 2023 08:04

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Benim yatmış, ama şuan hesapta hiç para kalmadı :)))

hmsre07
Aday Memur
15 Eylül 2023 08:11

evet gözüküyor benim
thekanarya, 1 hafta önce

Sizlerin bordrosu e devlette görünüyor mu hocalarım?

fadime82
Şef
15 Eylül 2023 09:07

kurumunuzda banka maas listesi var. ordan öğrenin

Pelinin
Yasaklı
15 Eylül 2023 09:08

Süper zeka yorum yaptı :))) zaten kurumda kimseye yatmamıştır maaş

fadime82, 1 hafta önce
kurumunuzda banka maas listesi var. ordan öğrenin

sinelt
Genel Müdür
15 Eylül 2023 10:38

Nerden biliyosunuz kimseye yatmadığını?
Pelinin, 1 hafta önce

Süper zeka yorum yaptı :))) zaten kurumda kimseye yatmamıştır maaş

Pelinin
Yasaklı
15 Eylül 2023 10:48

Akıl yürütüyorum hocam, bir okulda bir öğretmene maaş yatmadı ise yüzde 99 ihtimalle tüm okula yatmamıştır buna olasılık diyoruz

sinelt, 1 hafta önce
Nerden biliyosunuz kimseye yatmadığını?
15 Eylül 2023 10:50

Kredi kartı, otomatik ödemeler, taksitler derken zaten sabahı görebilen varsa bravo :))

sinelt
Genel Müdür
15 Eylül 2023 10:50

Bence mantıksız bir olasılık hesaplama olmuş üzgünüm. Başka bir sebepten dolayı sadece o arkadaşın maaşında sorun çıkmış olabilir pekala. Bir zeki sizmişsiniz gibi insanlara üstten üstten cevap vermekten vazgeçin bence.
Pelinin, 1 hafta önce

Akıl yürütüyorum hocam, bir okulda bir öğretmene maaş yatmadı ise yüzde 99 ihtimalle tüm okula yatmamıştır buna olasılık diyoruz

Pelinin
Yasaklı
15 Eylül 2023 11:02

Sen hayırdır ya, tayin istemek için sahtekarlık yaptığını ortaya çıkardım diye bana düşman mı oldun? Aldığınız parayı hak edin, yıllarca tayin isteyip yapamayanlar var ne güzel sahtekarlık yap ben söyledim diye düşman ol

sinelt, 1 hafta önce
Bence mantıksız bir olasılık hesaplama olmuş üzgünüm. Başka bir sebepten dolayı sadece o arkadaşın maaşında sorun çıkmış olabilir pekala. Bir zeki sizmişsiniz gibi insanlara üstten üstten cevap vermekten vazgeçin bence.

sinelt
Genel Müdür
15 Eylül 2023 12:04

Sen kimsin pardon??? Ben neyin sahtekarlığını yapmışım? Hangi ihtimal bize daha uygun olacks diye onu sordum fikir aldım. Çok şükür senin fikrine de kalmadım. Mantıklı cevap veren insanlar var neyse ki akıl fikir sahibi. Eğer sahtekarlık peşinde olsaydım şu an ücretsiz izinde olmazdım heyet raporuyla geçirirdim başkaları gibi günlerimi. Çocuklarım için fedakarlık yapıp maaşımdan vazgeçtim ben. Sakın bana bulaşma git başkalarıyla eğlen küçük beyinli seni.
Pelinin, 1 hafta önce

Sen hayırdır ya, tayin istemek için sahtekarlık yaptığını ortaya çıkardım diye bana düşman mı oldun? Aldığınız parayı hak edin, yıllarca tayin isteyip yapamayanlar var ne güzel sahtekarlık yap ben söyledim diye düşman ol

Pelinin
Yasaklı
15 Eylül 2023 12:47

Burdan kamuoyuna suç duyurusunda bulunuyorum bu kadın sahtekarlıkla tayin isteyeceğini kendi açtığı başlıkta alenen söyledi, küçük beyni ile devleti dolandırmaya çalışıyor ayrıca medya araçlarında dile getirerek hem yol gösteriyor hem suça teşvik ediyor hem de kanunları suistimal ediyor, başlıkları incelensin, ip den tespit edildin, bana bulaşmak ne demekmiş öğrenirsin embesil

sinelt, 1 hafta önce
Sen kimsin pardon??? Ben neyin sahtekarlığını yapmışım? Hangi ihtimal bize daha uygun olacks diye onu sordum fikir aldım. Çok şükür senin fikrine de kalmadım. Mantıklı cevap veren insanlar var neyse ki akıl fikir sahibi. Eğer sahtekarlık peşinde olsaydım şu an ücretsiz izinde olmazdım heyet raporuyla geçirirdim başkaları gibi günlerimi. Çocuklarım için fedakarlık yapıp maaşımdan vazgeçtim ben. Sakın bana bulaşma git başkalarıyla eğlen küçük beyinli seni.

sinelt
Genel Müdür
15 Eylül 2023 12:48

Hahahahhahaa cidden hiç güleceğim yoktu :D sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D
Pelinin, 1 hafta önce

Burdan kamuoyuna suç duyurusunda bulunuyorum bu kadın sahtekarlıkla tayin isteyeceğini kendi açtığı başlıkta alenen söyledi, küçük beyni ile devleti dolandırmaya çalışıyor ayrıca medya araçlarında dile getirerek hem yol gösteriyor hem suça teşvik ediyor hem de kanunları suistimal ediyor, başlıkları incelensin, ip den tespit edildin, bana bulaşmak ne demekmiş öğrenirsin embesil

Pelinin
Yasaklı
15 Eylül 2023 12:51

Gerçekten embesilsin, senin bir eş durumun olsa eş durumu ister il emrine giderdin, devleti ve herkesi kendin gibi embesil sanıyorsun, sahtekarlıktan hüküm giyince görünsün gülmeyi

sinelt, 1 hafta önce
Hahahahhahaa cidden hiç güleceğim yoktu :D sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D

Pelinin
Yasaklı
15 Eylül 2023 12:53

Devleti ve kurumlarını alaya alarak ne yaparsa yapsın ortaya çıkmayacağını ima ederek gülüyor arsız

sinelt, 1 hafta önce

sinelt
Genel Müdür
15 Eylül 2023 12:55

Ya sen gerizekalı mısın? Ben 4 yıldır il dışı deniyorum çıkmıyor. Ağustos ta hem il dışı hem eş durumu nasıl deneyebilirim eşim gelmeden buraya? Ben düzgünce ücretsiz iznimi almışım memleketime atanmaya çalışıyorum yanımda iki çocuğumla. Git başkasına bulaş lütfen gerçekten hiç çekecek halim yok. Embesilin kim olduğu da belli ayrıca burda herkesin yorumuna salça olup laf atan. Yazık haline.
Pelinin, 1 hafta önce

Gerçekten embesilsin, senin bir eş durumun olsa eş durumu ister il emrine giderdin, devleti ve herkesi kendin gibi embesil sanıyorsun, sahtekarlıktan hüküm giyince görünsün gülmeyi

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi