Editörler : gubaz"eskiyara"
17 Eylül 2023 17:32

İlçe Emri ile geldim ben başlama yapmadan ücretli almışlar ne yapabilirim?
İlçe Emri ile geldim ben başlama yapmadan ücretli almışlar ne yapabilirim?

melcea
Genel Müdür
17 Eylül 2023 17:36

Ilce emri ile bir okula mi verildiniz? Siz bir sey yapmayacaksiniz. Siz baslayacaksiniz, ucretli ogretmen ayrilacak. Bu kadar. Sizinle alakali bir durum yok.

atahoca
Genel Müdür
17 Eylül 2023 17:38

Evet. Durum böyle.

Tayinlerin bu kadar geç yapılması maalesef bu tip sorunlara sebebiyet verebiliyor.

Tayinlerin Haziran ayı içerisinde bitirilmesi lazım. Hep son dakikaya kalıyor.

melcea, 1 hafta önce

Ilce emri ile bir okula mi verildiniz? Siz bir sey yapmayacaksiniz. Siz baslayacaksiniz, ucretli ogretmen ayrilacak. Bu kadar. Sizinle alakali bir durum yok.

ela.nurr
Aday Memur
17 Eylül 2023 17:43

istemediğim bir okula görevlendirme vereceklerini söylediler istediğim okula ise ücretli vermişler hocam
melcea, 1 hafta önce

LaleBahcesi
Şube Müdürü
17 Eylül 2023 17:52

Siz okul emrine verilmediniz, ilçe emrine verildiniz.

İlçe Milli Eğitim sizi istediği okula görevlendirir.

İstediğim okul diye bir şey yok.

Ücretli görev yapan da sizin gibi öğretmen. Belki Şubat atamasında aynı okula atanacak.

Kendi keyfiniz için başka öğretmenin canını çıkarmaya çalışmayın.

Sizin keyfiniz için ilçe milli eğitim planını ve programını bozmak zorunda değil. Aynı şekilde okul da planını ve progrmını bozamaz.

-

İl /ilçe emirne verilenler dünyann kendi etrafında döndüğünü zannediyorlar. Belanızı aramayın.

İl değil, ilçeye kadar gelmişsin. Şimdi nankörlük edip okul beğenmiyorlar.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
17 Eylül 2023 18:07

O okul sizin değil. Sizi gorevlendirecekleri okul sizin okul olacak. Yani beğendiğiniz okula gidemiyorsunuz

ela.nurr, 1 hafta önce
istemediğim bir okula görevlendirme vereceklerini söylediler istediğim okula ise ücretli vermişler hocam

bulaşşıkk
Memur
17 Eylül 2023 18:23

Beni de istediğim şirkete genel müdür yapmıyorlar ne yapmam lazım hocalarım?

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
17 Eylül 2023 19:07

hem ilçe emri il emri istiyorsunuz, o olunca sonra üstüne istediğim okul , istemediğim okul muhabbeti yapıyorsunuz. vallahi pişkinliğin bu kadarı artık. bu sistemin değişmesi lazım da işte kim yapacak.
ela.nurr, 1 hafta önce

ela.nurr
Aday Memur
17 Eylül 2023 19:08

Düşündüğünüz gibi keyfi bir şey değil İstediğim okul birleştirilmiş sınıflı sobalı köy okulu verdikleri okul ise merkezde bi okul kimsenin gitmek istemediği bi yer yani kendi keyfimi düşünsem merkezi isterdim
LaleBahcesi, 1 hafta önce

Siz okul emrine verilmediniz, ilçe emrine verildiniz.

İlçe Milli Eğitim sizi istediği okula görevlendirir.

İstediğim okul diye bir şey yok.

Ücretli görev yapan da sizin gibi öğretmen. Belki Şubat atamasında aynı okula atanacak.

Kendi keyfiniz için başka öğretmenin canını çıkarmaya çalışmayın.

Sizin keyfiniz için ilçe milli eğitim planını ve programını bozmak zorunda değil. Aynı şekilde okul da planını ve progrmını bozamaz.

-

İl /ilçe emirne verilenler dünyann kendi etrafında döndüğünü zannediyorlar. Belanızı aramayın.

İl değil, ilçeye kadar gelmişsin. Şimdi nankörlük edip okul beğenmiyorlar.

nealbide
Aday Memur
17 Eylül 2023 19:11

haziran ayında verilirse emekli olanların yeri dolu olacağından tayin zorlaşır

atahoca, 1 hafta önce

Evet. Durum böyle.

Tayinlerin bu kadar geç yapılması maalesef bu tip sorunlara sebebiyet verebiliyor.

Tayinlerin Haziran ayı içerisinde bitirilmesi lazım. Hep son dakikaya kalıyor.

ela.nurr
Aday Memur
17 Eylül 2023 19:15

Ayrıca bebeğime bakacak kimse olmadığı için eşimle dönüşümlü bakacaktık merkezde beni sabahçı yapmalarını istedim ben kadrolu iken sabah grubuna ücretliyi verdiler ve şu an bu yüzden ücretsiz izne ayrılacağım herkes kendini düşündüğü için ben gelmeden her şeyi ayarlamışlar
ela.nurr, 1 hafta önce
Düşündüğünüz gibi keyfi bir şey değil İstediğim okul birleştirilmiş sınıflı sobalı köy okulu verdikleri okul ise merkezde bi okul kimsenin gitmek istemediği bi yer yani kendi keyfimi düşünsem merkezi isterdim

atahoca
Genel Müdür
17 Eylül 2023 19:20

Onu da öne çekebilirler. İşler sistem üzerinden yürüdüğü için hızlı olacaktır. Malum karne genel olarak ilk iki haftada veriliyor. Tayin işleri sistem üzerinden yürürse zaten sıkıntı kalmayacaktır. Tayin yol parası önceden il, ilçe olarak sisteme yüklenirse onun için dahi görev veya başlanılacak yere gitmek zorunda kalınmaz. Bu durumda Temmuz'da dahi olsa sorun olmaz.

nealbide, 1 hafta önce

haziran ayında verilirse emekli olanların yeri dolu olacağından tayin zorlaşır

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
18 Eylül 2023 00:08

Burda daha çok sen kendini dusunuyor gibisin. Tabi donusumlu bakın bakici parası da vermeyin hatta okula gitme hiç maasi eve getirsinler

ela.nurr, 1 hafta önce
Ayrıca bebeğime bakacak kimse olmadığı için eşimle dönüşümlü bakacaktık merkezde beni sabahçı yapmalarını istedim ben kadrolu iken sabah grubuna ücretliyi verdiler ve şu an bu yüzden ücretsiz izne ayrılacağım herkes kendini düşündüğü için ben gelmeden her şeyi ayarlamışlar

ela.nurr
Aday Memur
18 Eylül 2023 00:26

kendini düşünmeyen var mı peki hocam herkes görevlendirme ile köyden merkeze gelirken benim köye gitmem mi bencillik
SorunCevaplayıN, 6 gün önce

Burda daha çok sen kendini dusunuyor gibisin. Tabi donusumlu bakın bakici parası da vermeyin hatta okula gitme hiç maasi eve getirsinler

atahoca
Genel Müdür
18 Eylül 2023 00:54

Dilekçe yazın. İşi resmiyete dökün. Red cevabı gelirse bir üst makama dilekçeyi sunun.

ela.nurr, 1 hafta önce

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
18 Eylül 2023 01:50

Seni bir okula vermişler konu kapanmis burda. Hala birilerinin ekmeğine çomak sokmaya çalışmak niye.

ela.nurr, 6 gün önce
kendini düşünmeyen var mı peki hocam herkes görevlendirme ile köyden merkeze gelirken benim köye gitmem mi bencillik

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
18 Eylül 2023 01:52

Hakki olan birsey yok ki neyine itiraz edecek. Okul beğenmiyor ablamız.

atahoca, 6 gün önce

Dilekçe yazın. İşi resmiyete dökün. Red cevabı gelirse bir üst makama dilekçeyi sunun.

spock
Daire Başkanı
18 Eylül 2023 06:19

Artık il emri ve ilçe emri garabetlerinin kaldırılması lazım. İnsanlar verdikçe daha fazlasını istiyor.

Özür grubu puan üstünlüğüne göre diğer atamalarla aynı kontenjan içinden yapılmalı. Depo öğretmenlere, ilçe emrinde haftada on saat derse giren öğretmenlere vergilerimizle yıllardır boş yere maaş ödeniyor. Yeter artık.

atahoca
Genel Müdür
18 Eylül 2023 06:29

Hakkı değilse zaten verilmez, sorun yok.

Bebeğim var, okulda sabahçı olarak alabileceğim sınıf var diyor.

Dilekçesinde bebeğini, durumunu ve durumu yazar. Olursa olur, olmazsa olmaz..

Okumadığım mesajlarda farklı durum varsa bilmiyorum.

SorunCevaplayıN, 6 gün önce

Hakki olan birsey yok ki neyine itiraz edecek. Okul beğenmiyor ablamız.

235U
Genel Müdür
18 Eylül 2023 06:39

öğretmenin bu kadar öğretmen düşmanı varken başka düşmana gerek yok...

Nicksizkarakter
Aday Memur
18 Eylül 2023 11:07

Bu forumda ne kadar art niyetli meslektaşına düşman öğretmen var gerçekten şaşkınlık içerisindeyim. hakkını istiyordur ya da hakkı olmayanı istiyordur bu tartışılır fakat eleştiriler çok acımasızca. arkadaşlar hepimiz aynı gemideyiz,aynı yollardan hepimiz geçiyoruz sırayla neden bu öfke bu kin anlayamıyorum. bizim mesleğimiz böyle bir meslek. sartlari kendi durumumuza göre uydurabilmek gibi mesleki bir lüksümüz var ve bu yasal. hocamız hakkı olmayan birseyi istememiş zaten. Bir okulda bırakın ücretliyi görevlendirme öğretmen bile kadrosu o okulda lan öğretmenden sonra gelir bu yazılı olmayan fakat bu şekilde kabiksanmis bir durum. eleştirebilirsiniz tabi ki ama biraz daha makul bir üslup kullanmak hiç bir şey kaybettirmez hiç birimize..
Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi