Editörler : Kubil ay
18 Eylül 2023 04:01

istifa edip 399 a geçiş yapan varmı etrafınızda
???

olsaolurmu
Kapalı
18 Eylül 2023 04:39

657 den istifa ettim

Dramagrl
Aday Memur
18 Eylül 2023 21:32

polis miydiniz bende polisim 399 a geçiş yapmak istiyorum
olsaolurmu, 2 ay önce

657 den istifa ettim

Muerem
Şube Müdürü
19 Eylül 2023 02:01

İlk defa duyuyorum 399 ne ola ki kesin polislikten iyidir zaten bizde geçek

Dramagrl
Aday Memur
19 Eylül 2023 08:20

hahhaa katılıyorum tek istediğim düzenim olsun aile hayatım olsun değilse cok seviyorum mesleğimi ama agır geliyor artık 399 sözleşmeli memurluk ya kuruma dilekçe veriyorsun ya da kpss ile atanıyorsun ve mesleğe direk baslıyorsun 6 ay bekleme gibi bir sey yok
Muerem, 2 ay önce

İlk defa duyuyorum 399 ne ola ki kesin polislikten iyidir zaten bizde geçek

plt.kaan
Memur
19 Eylül 2023 09:45

kit kurumları 399 a tabidir. polislikten istifa edip ertesi gün başlama yapabilirsin. bir çok arkadaşım geçti. giden gittiği gün memnun kaldı. Polisligi arka sokaklar sananlar mesleğe girince renk değişiyor. İstanbul harici arka sokaklar zor bu teşkilatta. geçme imkanın varsa beklentilerine bak. kararını ver
Dramagrl, 2 ay önce
hahhaa katılıyorum tek istediğim düzenim olsun aile hayatım olsun değilse cok seviyorum mesleğimi ama agır geliyor artık 399 sözleşmeli memurluk ya kuruma dilekçe veriyorsun ya da kpss ile atanıyorsun ve mesleğe direk baslıyorsun 6 ay bekleme gibi bir sey yok

Android60
Genel Müdür
19 Eylül 2023 13:32

Torpil ımız yokki gecelim

Dramagrl
Aday Memur
19 Eylül 2023 14:20

teşşekürler cok zor mu onu sormak istedim aslında dilekçemi verdim sözleşmeli bir kuruma müdürü kabul etti ama müdürün etmesi önemli mi
plt.kaan, 2 ay önce
kit kurumları 399 a tabidir. polislikten istifa edip ertesi gün başlama yapabilirsin. bir çok arkadaşım geçti. giden gittiği gün memnun kaldı. Polisligi arka sokaklar sananlar mesleğe girince renk değişiyor. İstanbul harici arka sokaklar zor bu teşkilatta. geçme imkanın varsa beklentilerine bak. kararını ver

Muerem
Şube Müdürü
20 Eylül 2023 04:54

399 kulağa çok hoş geliyor :)

Dramagrl, 2 ay önce

Dramagrl
Aday Memur
20 Eylül 2023 10:30

hem de ne hoş :) bi istifa edeyim hakkımı helal etmiyorum diye yüzüne bakıp bu lafı söylemek istedigim birisi var
Muerem, 2 ay önce

399 kulağa çok hoş geliyor :)

plt.kaan
Memur
20 Eylül 2023 11:39

Sen usulüne uygun istifa et. kabul edilsin. ilsiigini keş basla.
Dramagrl, 2 ay önce
teşşekürler cok zor mu onu sormak istedim aslında dilekçemi verdim sözleşmeli bir kuruma müdürü kabul etti ama müdürün etmesi önemli mi

Dramagrl
Aday Memur
20 Eylül 2023 11:52

müdür istiyor beni başka bir seye gerek varmı sizce olumlu olur mu boş ve uygun kontejam da var
plt.kaan, 2 ay önce
Sen usulüne uygun istifa et. kabul edilsin. ilsiigini keş basla.

plt.kaan
Memur
20 Eylül 2023 12:55

ne istiyorlar alırken. sağlık raporu felan ne lazım. git tamamla sonra usulüne uygun istifa et. onaylansın istifan. git basla. merak ettigin şey nedir?
Dramagrl, 2 ay önce
müdür istiyor beni başka bir seye gerek varmı sizce olumlu olur mu boş ve uygun kontejam da var

Dramagrl
Aday Memur
20 Eylül 2023 14:43

ben zaten dilekcemi verdim gerekni yaptım bekliyorum
plt.kaan, 2 ay önce
ne istiyorlar alırken. sağlık raporu felan ne lazım. git tamamla sonra usulüne uygun istifa et. onaylansın istifan. git basla. merak ettigin şey nedir?
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi