Editörler : E.Kayı Han
18 Eylül 2023 13:46

Sözleşmeliyken Kadroya Geçenler

Nisan ayında 4B sözleşmeli psikolog iken kadroya son düzenleme ile geçtim. Şimdi biz bir tür "istifa veya fesih" yapmış oluyor muyuz? Farklı bir kuruma geçeceğim eğer istifa olarak gözüküyorsa geçişimde sorun olabilir.

Gizlişsiz55
Aday Memur
18 Eylül 2023 14:39

yanlış bilgi vermek istemem ama galiba istifa oluyor. çünkü komisyon bize imza attırdığında sözleşmeniz feshediliyor kadroya geçiriliyorsunuz demişti. benim hatırladığım bu. mağduriyet yaşanıyor mu derseniz elbette yaşanıyor. sonuçta rızamız ile kadroya geçiyoruz ama rızamız ile istifa etmiyoruz. kadroya geçmek için istifa zorunlu kılınıyor. biraz daha araştırmanı öneririm.

Psikolog0000
Aday Memur
18 Eylül 2023 16:54

Nasıl net bilgiye ulaşacağız bilmiyorum...

Gizlişsiz55, 2 hafta önce

yanlış bilgi vermek istemem ama galiba istifa oluyor. çünkü komisyon bize imza attırdığında sözleşmeniz feshediliyor kadroya geçiriliyorsunuz demişti. benim hatırladığım bu. mağduriyet yaşanıyor mu derseniz elbette yaşanıyor. sonuçta rızamız ile kadroya geçiyoruz ama rızamız ile istifa etmiyoruz. kadroya geçmek için istifa zorunlu kılınıyor. biraz daha araştırmanı öneririm.

Eduuu
Aday Memur
27 Eylül 2023 10:20

Kurum psikoloğumuz cezaevinde kadroya geçti nisanda sonra ilk atamada öğretmen olarak atandı herhangi bir problem yaşamadan istifa edip yeni kurumunda göreve başladı bu eğitim dönemi. Ama istifa süreci kadrolu da uzun sürüyor sözleşmeli gibi değil.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi