Editörler : gubaz"eskiyara"
18 Eylül 2023 21:36

Öğretmenlikten üniversite kütüphanesine geçiş

arkadaslar öğretmenlikten devlet universitesi kutuphanelerine gecis nasıl yapıliyor bilen var mı?

eldiabloo
Aday Memur
18 Eylül 2023 23:32

Hocam kurumlar arası geçiş kalktı ben öğretmenlikten gihe geçtim

bayza
Şef
18 Eylül 2023 23:44

1. Naklen atamanın (74. Madde) mülga edildiğine dair herhangi bir yasa değişikliği olmadı.

2. EÖH'den GİH'e geçiş keyfi değil soruşturma gereği yapılır.

Yanlış bilgilendiriyorsunuz.

eldiabloo, 2 hafta önce

crabnet355
Müsteşar Yardımcısı
19 Eylül 2023 07:42

O soruşturma gereği dediğiniz mebin keyfi uygulaması.Bununla ilgili değil yönetmelik genelgesi bile yok..Dmk 71. madde çok açık.Her memur sınıfı ne olursa oldun genel idari hizmetler sınıfında çalışabilir der..
bayza, 2 hafta önce

1. Naklen atamanın (74. Madde) mülga edildiğine dair herhangi bir yasa değişikliği olmadı.

lutt
Şube Müdürü
19 Eylül 2023 08:16

nasıl bir sorustturma gecırmek lazım

bayza, 2 hafta önce

halis4242
Genel Müdür
19 Eylül 2023 22:25

Valla öğretmenliği iyice bitirdiler, öğretmeni daha ölmeden hem madden hem mânen öldürdüler. Bacak kadar çocuk saygısızlikta sınır tanımıyor, bunu gören tüm sınıfı kanser edebiliyor. Valla böyle bir kütüphane memurluğu ne harika olur!!?

Varsa böyle bir geçiş biz de başvuralim, sabahtan akşama kadar kitap okuruz, kafa dingin, sinir/stres/gerginliğe son!!?

Varsın kazancımız da az olsun, azıcık aşım kaygısız başım!!?

Kagiş
Müsteşar
20 Eylül 2023 06:27

Üniversiteler de öyle çiftlik gibi değil agaa!!? Kütüphanelere uzman kişiler alınıyor!! Bu işin okulu var kardeşim: Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon, Kütüphanecilik.... gibi.

Haa tarihçi ya da edebiyatçıysan olabilir!! Lâkin beden eğitimi öğretmeniysen olur mu azizim sence!?))

realistyorumcu
Aday Memur
20 Eylül 2023 08:26

varsa bir yolu bize de göster :) bir de üniversite kütüphanesi diyor hocamız

Braweheart01
Daire Başkanı
20 Eylül 2023 18:35

aylık geliriniz düşer maaş + ek ders öğretmen geliriyle aynı değildir. Okulda ders saati süresince bulunuyorsunuz kütüphane 8-17 süreklidir. yaz tatili on beş tatil yok bana göre cazip değil.

skramz
Daire Başkanı
20 Eylül 2023 20:44

Derse girmiyorsun kitapların içindesin daha ne olsun yemişim tatilini parasını kafa kalmadı

Braweheart01, 2 hafta önce

aylık geliriniz düşer maaş + ek ders öğretmen geliriyle aynı değildir. Okulda ders saati süresince bulunuyorsunuz kütüphane 8-17 süreklidir. yaz tatili on beş tatil yok bana göre cazip değil.

tkmn79
Şef
21 Eylül 2023 16:17

Bu gercekt n olabilen birşey mi yolu nedir

bdkgl34
Aday Memur
21 Eylül 2023 16:26

Arkadaşlar araştırdım. Dökümantasyon ve enformasyon bölümlerinden ve arşivcilik bölümünden mezun olmak gerekiyormuş. Yani ancak ikinci bi universite okursak olabilirmiş.

Braweheart01
Daire Başkanı
21 Eylül 2023 21:54

onun yerine idarecilik sınavına girin, idareci olunca da derse girmiyorsunuz yalnız onun stresi sınıftan daha fazla

21 Eylül 2023 22:27

yazacaksın 100 öğrencili köy okulunun idareciliğini mis gibii işini yapacaksın hatta orda emekli ol
Braweheart01, 1 hafta önce

onun yerine idarecilik sınavına girin, idareci olunca da derse girmiyorsunuz yalnız onun stresi sınıftan daha fazla

Braweheart01
Daire Başkanı
22 Eylül 2023 15:38

yaptım hizmetli yok okulda soba var hergün soba yakmaya uğraş her yer pislik içinde sular patlar elektrik patlar milli eğitim para vermez ulaşım sıkıntı

poseidon911, 1 hafta önce
yazacaksın 100 öğrencili köy okulunun idareciliğini mis gibii işini yapacaksın hatta orda emekli ol

tkmn79
Şef
22 Eylül 2023 23:25

Hocam özel değilse nasıl ve neden geçtiniz

eldiabloo, 2 hafta önce
24 Eylül 2023 21:04

Hayal gibi başlık

UcaS
Genel Müdür
25 Eylül 2023 08:14

Antep Urfa Adana Mersin'de yok mu böyle bir okul?

Soba derdiniz olmaz.Ancak klima kumandası derdiniz olur.

Braweheart01, 1 hafta önce

yaptım hizmetli yok okulda soba var hergün soba yakmaya uğraş her yer pislik içinde sular patlar elektrik patlar milli eğitim para vermez ulaşım sıkıntı

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 13:45

kütüphanede memurluk yaptım. çok ıssız ve çok korkunçtu :D

inan canın kitapların içinde kitap bile okumak istemez. hem okumak istesen bile 3. gün kafayı yersin . hiçbirşey göründüğü gibi değil :D :D :D :D :D :D

maaş karşılığı gir öğretmenlik yoruyorsa.

skramz
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 16:22

yaw doğuda öğretmen açığı olan yerde maaş karşılığı girmene nah izin verirler afedersin.

ackenbenbendegilim, 6 gün önce

kütüphanede memurluk yaptım. çok ıssız ve çok korkunçtu :D

inan canın kitapların içinde kitap bile okumak istemez. hem okumak istesen bile 3. gün kafayı yersin . hiçbirşey göründüğü gibi değil :D :D :D :D :D :D

maaş karşılığı gir öğretmenlik yoruyorsa.

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 17:17

sen hakkını alamazsan nah verirler sana doğru :D

skramz, 6 gün önce

yaw doğuda öğretmen açığı olan yerde maaş karşılığı girmene nah izin verirler afedersin.

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi