Editörler : swat3410
18 Eylül 2023 22:17

30. dönem Pomem pisikiyatri

2020 Eylül ayında Pskiyatri muayenesine gittim yaygın anksiyete bozukluğu tanısı konuldu ilaç verildi 2020 yılının aralık ayına kadar ilaç aldım sonra almadım. Bu gün raporlara ve ilaç geçmişine bakıyordum 2023 yılının sonuna kadar reçeteli ilaç raporum ve tanım gözüküyor ama ben son iki yılda ne eczaneden ilaç aldım ne de Pskiyatri muayenesine gittim sorun olur mu ne yapmam lazım?

Szyurt60
Aday Memur
19 Eylül 2023 09:00

konu ile ilgili bilgisi olan hiç mi yok forumda ?

Pöh343434
Yasaklı
19 Eylül 2023 09:34

Kardes sistem de gözüküyorsa polis okulunda öğrenciyken eğer ilşiğin kesilir kullanıp kullanmaman önemli değil. Meslekte baslmıs olsa bu durum farklı yollar var silahın alınır silahsız calsrsn yada en kötü gih yaparlar ama meslktn önce kaydn varsa yüzde yüz ilişiğini kesilir
Szyurt60, 2 yıl önce
konu ile ilgili bilgisi olan hiç mi yok forumda ?

Szyurt60
Aday Memur
19 Eylül 2023 09:38

sistemden sildirsem peki tanıyı böyle bir ihtimal varmı
Pöh343434, 2 yıl önce
Kardes sistem de gözüküyorsa polis okulunda öğrenciyken eğer ilşiğin kesilir kullanıp kullanmaman önemli değil. Meslekte baslmıs olsa bu durum farklı yollar var silahın alınır silahsız calsrsn yada en kötü gih yaparlar ama meslktn önce kaydn varsa yüzde yüz ilişiğini kesilir

m.kardes
Şube Müdürü
19 Eylül 2023 10:25

Öyle oluyor mu yav

Szyurt60, 2 yıl önce

Szyurt60
Aday Memur
19 Eylül 2023 10:27

konuşcam perşembe günü doktorla
m.kardes, 2 yıl önce

Öyle oluyor mu yav

Pöh343434
Yasaklı
19 Eylül 2023 10:35

Öyle bir sorumluluğu doktorun alacagnı sanmam. Sansını dene gene de.... Hakkında hayırlısı olsn
Szyurt60, 2 yıl önce

Szyurt60
Aday Memur
19 Eylül 2023 10:41

şimdi baktımda ilacımın reçetesi de 6 gün önce bitmiş yani rapor da dolmuş yine sorun teşkil eder mi yoksa bir umut olur mu
Pöh343434, 2 yıl önce
Öyle bir sorumluluğu doktorun alacagnı sanmam. Sansını dene gene de.... Hakkında hayırlısı olsn

Pöh343434
Yasaklı
19 Eylül 2023 10:45

Ben gördüklerimi söyledm polis okulun da bir arkdasn 6 aylık psikiyatri gecmsii vardı ilişiğini kestiler insllh sen yasamzsn olabilecekleri söyledm soncta kurul ben değilim hakkında hayrlsı
Szyurt60, 2 yıl önce
şimdi baktımda ilacımın reçetesi de 6 gün önce bitmiş yani rapor da dolmuş yine sorun teşkil eder mi yoksa bir umut olur mu

Szyurt60
Aday Memur
19 Eylül 2023 10:50

eyvallah
Pöh343434, 2 yıl önce
Ben gördüklerimi söyledm polis okulun da bir arkdasn 6 aylık psikiyatri gecmsii vardı ilişiğini kestiler insllh sen yasamzsn olabilecekleri söyledm soncta kurul ben değilim hakkında hayrlsı

Nussss
Aday Memur
20 Eylül 2023 00:21

meslekten önce kaydın varsa ilişiğin kesilir meslekte oluşmuşsa gih yada malulen emekli olursun yaşayıp görmek lazım kimse net bilemez

YASiN5045
Aday Memur
20 Eylül 2023 08:32

arkadaşlar 2015 yılında psikiyatri girişim var uyum bozukluğu diye bir tanı yazıyor ama reçete ilaç vs yok okulu kazandım sağlık muayenesinde sıkıntı olur mu

Schillaci
Şube Müdürü
20 Eylül 2023 14:32

Psikiyatri geçmişi, hastalık tanısı mı yoksa muayene mi? Tanımlanmış bir hastalık mı? Ve hastalığa özel ilaç tedavisi uygulanıp ilerleme gerileme vs olmuş mu?

Psikiyatri geçmişi bir mütalaa konusudur. Siz herhangi bir hastalığınız gizlemiyorsunuz. Psikiyatriye herhangi bir sebeple gitmiş olabilirsin. Göz doktoruna da gidersin. Göz doktoruna giden herkes eşittir miyoptur diyebilir miyiz mesela?

Psikiyatriden zamanında randevu almıştım sisteme de düşmüş aha bittik kül olduk diye bir durum yok

Sizler normal okulunuza ve mesleğinize devam edeceksiniz. Sonradan önünüze böyle bir konu gelirse tüm hukuki yollara başvurursunuz. Yasal tüm haklarınızı talep edersiniz. Şuan acaba olur mu acaba olmaz mı acaba diyerek telaşa düşmeye gerek yok

Szyurt60
Aday Memur
18 Mayıs 2024 13:08

Eğitimdeyim bir sorun yok şuanlık raporların ankarada tamamlandığını sıkıntı olmadığını duydum hakkımızda hayırlısı olsun

azmah
Genel Müdür
18 Mayıs 2024 23:27

Mesele senin eğitiminde yâda mesleğe başlamanda değil atandıktan sonra yaşayacağın sıkıntılardan sonra anksiyetenin azıp kendine yâda başkasına zarar vermen mesajların daki kaygılar bile huzursuzluk veriyor ekipte karakolda çekilmezsin bundan dolayı da uygulama yerine yazarlar orada yaşacaklaridan dolayı da falan filan

Szyurt60, 10 ay önce
Eğitimdeyim bir sorun yok şuanlık raporların ankarada tamamlandığını sıkıntı olmadığını duydum hakkımızda hayırlısı olsun
19 Mayıs 2024 20:55

6 aylik ilac gecmisine bakiyorlar. Diger tarafta e nabiz ayarlarini sadece ben yap sekkinde guncelle. Okula kalabalik gittigin icin pek detayli bakmiyorlar. Devrem vardi psikiytari ilac kullanan kazandi. Hatta bizden ilac gecmisi dahi istemediler. Hastaneden hastaneye degisiyor. Yuzde yuz elenirsin kimse diyemez. Meslege girincede hastalik gecmisine bakmiyorlar. Bir olayda silahi alinjr ya da rutin gorusmelerde psikiyatriye sevk edilirsen o zaman gecmis tanidan dolayi gihe alinirsin

Baypar
Daire Başkanı
20 Mayıs 2024 19:09

Kimin ne olacağı kimse bilemez. Kimse hakkında geleceğe yöneliğe öngörüde bulunamazsın. Sağlam girenlerin ilerde psikolojik sorunları olmayacağının garantisi var mı ?

Herkes psikiyatri olmasa bile başka rahatsızlıklarada sahip olabilir ilerde.

Kimse hakkında ileriye yönelik karar vermeyin vermezsinizde? Kardeşim sağlık daire onay verdiyse polissin. Aksini söyleyenleri boşver onlar polis bile değildir.

azmah, 10 ay önce

Mesele senin eğitiminde yâda mesleğe başlamanda değil atandıktan sonra yaşayacağın sıkıntılardan sonra anksiyetenin azıp kendine yâda başkasına zarar vermen mesajların daki kaygılar bile huzursuzluk veriyor ekipte karakolda çekilmezsin bundan dolayı da uygulama yerine yazarlar orada yaşacaklaridan dolayı da falan filan

Soruuuu
Kapalı
28 Kasım 2024 22:17

Genel sağlıkta doktor ne dedi sana peki sıkıntı oldumu muayenede?

Szyurt60, 10 ay önce
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi