Editörler : crops35

Kapalı
18 Eylül 2023 23:13

Ulaştırma Bakanlığı

Ankara merkez veya Çanakkale yi tercih vericek olan var mı? puanım 82.9 tercih vericek olan arkadaşlar puan yazabilirler mi?

Kral299
Aday Memur
18 Eylül 2023 23:25

Kaç tercih hakkın var

Manik3434
Kapalı
18 Eylül 2023 23:26

Tek tercih sanırım. iki il arasında kaldım. daha yüksek puanlı biri varsa tercih yanacagi için soruyorum
Kral299, 6 gün önce

Kaç tercih hakkın var

Manik3434
Kapalı
19 Eylül 2023 14:51

...

SEBASTIAN LOEB
Aday Memur
20 Eylül 2023 06:06

Adalet mezunlarından başvuru yapacak olan var mı, nereyi tercih edecek ve puanı kaç

Manik3434
Kapalı
20 Eylül 2023 15:06

muhasebeden tercih vericekler bana ulaşsın lütfen

Dol8311
Aday Memur
20 Eylül 2023 15:48

83.07 Çanakkale tercihim

Dol8311
Aday Memur
20 Eylül 2023 16:09

Muhasebeden arkadaşlar soran oluyor

akdeniz300
Aday Memur
20 Eylül 2023 17:30

Siz 2 şehir arasında kararsız kalıp sorumuşsunuz ama belki de herkes siz kadar iyi niyetli değildir. Mesela yazdığınız A şehrine sizden daha düşük puanlı biri başvuracaktır. Sizi o şehirden elemek için puanının yüksek olduğunu ve yazdığınız B şehrini tercih edeceğini söyleyip. Sizin A şehrini yazmanıza engel olabilir. Bence buradakilere fazla güvenmeyin

Dol8311
Aday Memur
20 Eylül 2023 18:05

Bencede Arkadaş yazdigindan ve konu açıldığından dolayı yazdım.yoksa niyetim yoktu.tercih bitmeden konu açıldığını ilk defa gördüm

akdeniz300, 4 gün önce

Siz 2 şehir arasında kararsız kalıp sorumuşsunuz ama belki de herkes siz kadar iyi niyetli değildir. Mesela yazdığınız A şehrine sizden daha düşük puanlı biri başvuracaktır. Sizi o şehirden elemek için puanının yüksek olduğunu ve yazdığınız B şehrini tercih edeceğini söyleyip. Sizin A şehrini yazmanıza engel olabilir. Bence buradakilere fazla güvenmeyin

Pasapasapasa
Aday Memur
20 Eylül 2023 19:13

Ulaştırma bakanlığında büro personeli ne iş yapar ? Bakanlık olarak rahat bir bakanlık mı ?

Manik3434
Kapalı
20 Eylül 2023 23:16

haklısınız ama ben puan görmeyene kadar fikrimi değiştirmem zaten. Sadece iki il arasında kaldım şartlar konusunda. zaten açılan illerin hiçbiri o maaş için mantıklı değil ama herkes kendi bulunduğu ili tercih ediyor sanırım. hiç tercih vermeyebilirim bile geçim sıkıntısı yasayacagimdan dolayı
akdeniz300, 4 gün önce

Dol8311
Aday Memur
20 Eylül 2023 23:52

Vallahi sana söyledim bende ailevi nedenlerden dolayı sadece Çanakkale tercih ediyorum.son atamada Çanakkale gelmez ise başka il tercihi yapacagim

Manik3434, 4 gün önce
haklısınız ama ben puan görmeyene kadar fikrimi değiştirmem zaten. Sadece iki il arasında kaldım şartlar konusunda. zaten açılan illerin hiçbiri o maaş için mantıklı değil ama herkes kendi bulunduğu ili tercih ediyor sanırım. hiç tercih vermeyebilirim bile geçim sıkıntısı yasayacagimdan dolayı

Manik3434
Kapalı
21 Eylül 2023 01:14

Çanakkale İstanbul u eledim zaten kafamda hocam geçinemem düşüncesiyle
Dol8311, 4 gün önce

Vallahi sana söyledim bende ailevi nedenlerden dolayı sadece Çanakkale tercih ediyorum.son atamada Çanakkale gelmez ise başka il tercihi yapacagim

Dol8311
Aday Memur
21 Eylül 2023 13:12

Tercih edebilirsin kardeşim sıkıntı yok ben kendi puanimlA mecburum Çanakkale yazmay

21 Eylül 2023 13:54

bende garson ilanına başvurmayı düşünüyorum ama tam olarak neresi için garsonluk yaptırılıyor acaba

cincin0606
Aday Memur
22 Eylül 2023 17:48

84.69 puanım ankara yazdım. telegrm veya wp grubu varsa beni alır mısınız? herkes havadan sallamasyon puan söylüyor teyitli olmadığı sürece kimseye güven olmaz siz istediğiniz yeri yazın en azından şansınızı denemiş olursunuz. Bu alımda olmazsa da ilerleyen alımlarda fikir alışverişi olması adına grubunuz varsa beni de alın. Özelden yazdım fakat dönüş yapılmadı bana ulaşırsanız sevinirim

Dol8311
Aday Memur
23 Eylül 2023 00:01

İsteyen arkadaşlar whatshspptan sınav sonucunu atabilirim diğer arkadaşları bilmem

cincin0606
Aday Memur
23 Eylül 2023 23:25

sizin için söylemedim yanlış anlamayın. wp veya telegram grupları bu yüzden gerekli. teyit olmadan insanlar tercihlerinde şaşırıyor. muhasebe için bir grup görmedim şimdiye kadar. dahil olduğunuz bir grup varsa bana da ulaşabilir misiniz rica etsem
Dol8311, Dün

İsteyen arkadaşlar whatshspptan sınav sonucunu atabilirim diğer arkadaşları bilmem

Dol8311
Aday Memur
24 Eylül 2023 09:27

Yok kardeşim bende merak ediyorum.cunku Çanakkale benim için olma, ise olmaz bilgisi olan yada okuyunca benden yüksek tercih yapan varmış canakkaleye çünkü tek tercih yapacak tüm alımlarda Çanakkale olacak benden yüksek alipta Çanakkale tercihi verecek arkadaş varmi acaba muhasebeden

cincin0606, 11 saat önce
sizin için söylemedim yanlış anlamayın. wp veya telegram grupları bu yüzden gerekli. teyit olmadan insanlar tercihlerinde şaşırıyor. muhasebe için bir grup görmedim şimdiye kadar. dahil olduğunuz bir grup varsa bana da ulaşabilir misiniz rica etsem
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi