Editörler : crops35
19 Eylül 2023 09:49

Memurken yeniden KPSS'ye çalışmak

Atandıgı halde yeniden kpss

çalişan var mi?

kmlcsbf
Aday Memur
19 Eylül 2023 09:57

Birçok insan vardır muhtemelen

sitrikasit41
Aday Memur
19 Eylül 2023 10:37

mke deyken özelleştirmeden başka hiç sevmedğim yere geçtim tekrar hazırlanacağım lisans tan

fakir.adam
Şube Müdürü
19 Eylül 2023 10:39

çalışamazsın.yasak.

19 Eylül 2023 10:42

neye çalişamam anlamadım ayrıca yasak olan ne?

fakir.adam, 5 gün önce

çalışamazsın.yasak.

kmlcsbf
Aday Memur
19 Eylül 2023 10:43

makara yapmış arkadaş :d
pelerinsiz.süpermen, 5 gün önce

19 Eylül 2023 10:56

Anladım hocam

kmlcsbf, 5 gün önce
makara yapmış arkadaş :d

KpssÇalışkanı
Aday Memur
19 Eylül 2023 11:46

hep düşündüğüm ancak ertelediğim bi durum , sgk da sürünüyoruz adeta kurum önerisi olan var mı ?

19 Eylül 2023 13:52

hocam kit kurumlarını önerebilirim

KpssÇalışkanı, 5 gün önce

hep düşündüğüm ancak ertelediğim bi durum , sgk da sürünüyoruz adeta kurum önerisi olan var mı ?

kmlcsbf
Aday Memur
19 Eylül 2023 13:54

hepsi değil, devamlı memur alımı yapan yerler olmasına özen göstermek ve yaşayacağın yeri detaylıca öğrenmek lazım.

19 Eylül 2023 14:09

Hocam o tabiki olması gereken bi şey.

kmlcsbf, 5 gün önce
hepsi değil, devamlı memur alımı yapan yerler olmasına özen göstermek ve yaşayacağın yeri detaylıca öğrenmek lazım.
19 Eylül 2023 14:12

tabi hangi kit kurumunda memur oldugunu baglı hocam

kmlcsbf, 5 gün önce

KpssÇalışkanı
Aday Memur
19 Eylül 2023 15:00

hocam devlet demiryolları ne kadar maaş alıyor

kaanufuk25
Daire Başkanı
19 Eylül 2023 15:01

En güzel tavsiye, lisans mezuniyet ve/veya ilgi alanınıza göre merkezi A Grubu kariyer bir kadro için uğraşmanız olur;

Artık bir kısmı için girişte YDS şartı da yok, atandıktan sonra da hem YDS hem yüksek lisans, doktora vb. çalışmalarla gayet rahat, kişisel ilgi ve gelişime göre yön verebileceğiniz, imkanlar ölçüsünde yurt dışı olanaklı güzel bir mesleğiniz olabilir!

sym gvn
Aday Memur
19 Eylül 2023 15:04

dalga geçiyor

19 Eylül 2023 15:40

25 K dan aşagı almaz oradaki memurlar tahminen

KpssÇalışkanı, 5 gün önce

hocam devlet demiryolları ne kadar maaş alıyor

kmlcsbf
Aday Memur
19 Eylül 2023 15:44

Buna ben de yeni yeni aydım. Evet memuriyete girdikten sonra bunu kavramak kolay, sonuçta kendini garanti altına almış oluyorsun. Ama herhangi bir vasıf gerektirmeyen iş ile kalifiyem arasında bir bağlantı kuramadığım günden beri düz memuriyetten ziyade alana çalışsaymışım diyorum.
kaanufuk25, 5 gün önce

En güzel tavsiye, lisans mezuniyet ve/veya ilgi alanınıza göre merkezi A Grubu kariyer bir kadro için uğraşmanız olur;

Artık bir kısmı için girişte YDS şartı da yok, atandıktan sonra da hem YDS hem yüksek lisans, doktora vb. çalışmalarla gayet rahat, kişisel ilgi ve gelişime göre yön verebileceğiniz, imkanlar ölçüsünde yurt dışı olanaklı güzel bir mesleğiniz olabilir!

Memur adayiiii
Aday Memur
19 Eylül 2023 15:46

Siz kit te calismiyormusunuz

25 K dan aşagı almaz oradaki memurlar tahminen

19 Eylül 2023 15:53

evet kit memuruyum hocam siz hangi kurumdasınız?

Memur adayiiii, 5 gün önce
Siz kit te calismiyormusunuz

Memur adayiiii
Aday Memur
19 Eylül 2023 15:55

Bende kit te sadece 25 ten aşağı almaz demişsiniz bilmiyorsunuz zannettim çünkü sizin kit te çalıştığınızi daha önce biliyordum da onun için

evet kit memuruyum hocam siz hangi kurumdasınız?

kaanufuk25
Daire Başkanı
19 Eylül 2023 16:44

Hazırlananlar için örnek potansiyel soru:

Ankara?da bulunan Gordion Antik Kenti, 10-25 Eylül 2023 tarihlerinde Suudi Arabistan?ın başkenti Riyad?da düzenlenmekte olan Dünya Miras Komitesi?nin Genişletilmiş 45. Oturumu?nda UNESCO Dünya Miras Listesi?ne kaydedilmiştir.

Gordion, M.Ö. 12. yüzyılda Hitit İmparatorluğu?nun yıkılışıyla birlikte yükselen Frigya?nın politik ve kültürel başkentidir.

Gordion?un kaydıyla birlikte Türkiye?nin Dünya Miras Listesi?ndeki alanlarının sayısı 20?ye yükselmiştir.

&

Anadolu?nun Orta Çağ Dönemi Ahşap Hipostil Camiileri seri adaylığımız, 10-25 Eylül 2023 tarihlerinde Suudi Arabistan?ın başkenti Riyad?da düzenlenmekte olan Dünya Miras Komitesi?nin Genişletilmiş 45. Oturumu?nda UNESCO Dünya Miras Listesi?ne kaydedilmiştir.

Seri alan, Anadolu'da 13. yüzyılın sonu ile 14. yüzyılın ortaları arasında inşa edilen ve her biri Türkiye'nin farklı bir bölgesinde bulunan beş hipostil camiden oluşmaktadır.

Bunlar;

-Afyon Ulu Cami,

-Eskişehir Sivrihisar Ulu Cami,

-Ankara Ahi Şerafettin (Aslanhane) Camii,

-Konya Beyşehir Eşrefoğlu Camii ve

-Kastamonu Kasabaköyü Mahmut Bey Camii'dir.

Anadolu?nun Orta Çağ Dönemi Ahşap Hipostil Camilerinin kaydıyla birlikte Türkiye?nin Dünya Miras Listesi?ndeki alanlarının sayısı 21?e yükselmiştir.

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi