Editörler : "eskiyara"Pangaea

Kalet
Şube Müdürü
23 Eylül 2023 08:15

Sen şimdi psikolog musun??..

Not: öğretmen falan değilim.

onur6319, 3 ay önce

ağlamayın =) kıskananlar çatlasııın çat çat

hoca7979
Aday Memur
23 Eylül 2023 09:29

Onur hayatta tek başarın öğretmen olmak galiba her mesaja cevap veriyorsun sal gitsin okuldaki gibi relax:)))

onur6319
Yasaklı
23 Eylül 2023 09:50

Tamam kanka :)

hoca7979, 2 ay önce
Onur hayatta tek başarın öğretmen olmak galiba her mesaja cevap veriyorsun sal gitsin okuldaki gibi relax:)))

onur6319
Yasaklı
23 Eylül 2023 09:53

AĞLAMAYIN OYNAYIN =) ÇATIRRR ÇATIRRR ;)

TayfurG01
Memur
23 Eylül 2023 10:51

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Okullarda malesef diplomalı cahilde çok.Kıskansalar ne yazar boşa canlarını sıkıyorlar bir faydası yok ki.Pdr okullarımızın olmassa olmazıdır.Ben idareciyim rehberlik servislerinde arkdaşlarımın çalışmasını gayet iyi biliyorum.İyiki varlar daha fazla olmalı her elli yada yüz çocuğa verilmeli.Sanırım norm 300 .Bu çok yetersiz.Günümüz toplumunda her alanda okulda,fabrikada,kurumlarda her yerde bu arkadaslarımıza ihtiyaç var.

maviyedair
Şef
23 Eylül 2023 13:18

pdr hizmeti çok önemli tabiki fakat pdr öğretmenleri kendilerini öğretmen psikolojik danışman uzman vb görmeleri komik.

m2ka
Memur
23 Eylül 2023 23:07

Gerçekten öğretmenseniz yada herhangi bir okulun önünden geçme ihtimaliniz varsa, acilen tedavi olmalısınız. Uzun zamandır forumu takip ediyorum, tehlikeli derecede seviye sorunu yaşayan sizin gibi birine rastlamadım. Burada benim söylediğim iyi yada kötü şeyleri önemsemeyin. Sizi gerçekten seven biri varsa kendinizi ona sorun ve tavsiye alın. Anladığım kadarıyla siz durumunuzun farkında değilsiniz. Desteğe ihtiyacınız var. Hepimizin başına gelebilir sonuçta kimse hastalıktan muaf değil. Psikolojik hastalıkların en dramatik yanı, kişinin hasta olduğunu fark edemeyecek kadar hasta olmasıdır. Bu durumda çevresindekilerin bilinçli olması ve yönlendirmesi çok önemli. Çevremde olsaydınız yardımcı olurdum. Ama burda yazmaktan başka birşey yapamıyorum. Umarım en kısa sürede tedavi olursunuz. Acil şifalar dilerim.

onur6319, 2 ay önce

Ağlama oynaa.

onur6319
Yasaklı
24 Eylül 2023 07:12

Siz gerçekten eğitim kısmından zerre kadar nasip almamışsınız, okuldaki PDR hizmetlerinden haberiniz yok, gelmiş burda ahkam kesiyorsunuz. Önce yönetmelik okunur, sonra başka branşlara SAYGI duyulur. Bakın ben öyle yapıyorum, ders anlatmaktan aciz olan branşçılar var, ama gelipte burda onları rezil etmiyorum. Siz sadece zamanında bu bölümü kazanmayı bırak yanından geçecek puanı alamadığınız için bu halde çatır çatır çatlıyonuz. Ben EA 12k İile gittim bu bölüme bir nevi derece sayılır. Sizin gittiğiniz uyduruk kaydırık bölümlere benzemez PDR. Ciddiyet ister, liderlik ister, akademik beceri ister. Şimdi farkı anladınız mı ? Sizi böyle eziyorum hala cevap yazıyorsunuz, yazmaya devam edin bakalım...

m2ka, 2 ay önce

Gerçekten öğretmenseniz yada herhangi bir okulun önünden geçme ihtimaliniz varsa, acilen tedavi olmalısınız. Uzun zamandır forumu takip ediyorum, tehlikeli derecede seviye sorunu yaşayan sizin gibi birine rastlamadım. Burada benim söylediğim iyi yada kötü şeyleri önemsemeyin. Sizi gerçekten seven biri varsa kendinizi ona sorun ve tavsiye alın. Anladığım kadarıyla siz durumunuzun farkında değilsiniz. Desteğe ihtiyacınız var. Hepimizin başına gelebilir sonuçta kimse hastalıktan muaf değil. Psikolojik hastalıkların en dramatik yanı, kişinin hasta olduğunu fark edemeyecek kadar hasta olmasıdır. Bu durumda çevresindekilerin bilinçli olması ve yönlendirmesi çok önemli. Çevremde olsaydınız yardımcı olurdum. Ama burda yazmaktan başka birşey yapamıyorum. Umarım en kısa sürede tedavi olursunuz. Acil şifalar dilerim.

onur6319
Yasaklı
24 Eylül 2023 07:19

Burda bariz belli birkaç kişi var, veya grup, PDR tarafından yaralarına basılmış çok belli ediyorlar kendilerini. Adam burda bana klavye delikanlılığı yapıyor, sosyal medyamı veriyorum ulaşmıyor, cesaret yok, numaramı verdim, aramadı, cesaretsiz küçük kız gibi davranıyor. Klavye delikanlılığı yapmayın oğlum çıkın adam gibi biz PDR'yi KISKANIYORUZ DEYİN !

m2ka, 2 ay önce

m2ka
Memur
25 Eylül 2023 23:13

Bana numara falan vermediniz. Vermenize de gerek yok. Ben size numara vereyim ,112 yi arayıp durumunuzu izah ederseniz gerekli yardımı alacağını düşünüyorum. Sizin branşınızla ilgili bir yorum yapmadım ,en yakın iki arkadaşım PDR ci ve özveriyle çalıştıklarına şahidim. Sizin karakterinizdeki birisi hangi meslekte hangi branşta olursa olsun aynı hezeyanları yaşar. Bu branşınızla ilgili bir durum değil,hastalığınızla ilgili. Emin olun bu hastalık çaresiz değil. Verdiğiniz her cevapta teşhisimi doğruluyorsunuz. Yarın geç olabilir bugünden çare arayınız.

onur6319, 2 ay önce

Burda bariz belli birkaç kişi var, veya grup, PDR tarafından yaralarına basılmış çok belli ediyorlar kendilerini. Adam burda bana klavye delikanlılığı yapıyor, sosyal medyamı veriyorum ulaşmıyor, cesaret yok, numaramı verdim, aramadı, cesaretsiz küçük kız gibi davranıyor. Klavye delikanlılığı yapmayın oğlum çıkın adam gibi biz PDR'yi KISKANIYORUZ DEYİN !

onur6319
Yasaklı
25 Eylül 2023 23:25

Üzülüyorum gerçekten sizin adınıza, eğer atandıysanız ve bir okulda çalışıyorsanız o okulun ruh sağlığı uzmanı olan Psikolojik Danışmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim.

m2ka, 2 ay önce

Bana numara falan vermediniz. Vermenize de gerek yok. Ben size numara vereyim ,112 yi arayıp durumunuzu izah ederseniz gerekli yardımı alacağını düşünüyorum. Sizin branşınızla ilgili bir yorum yapmadım ,en yakın iki arkadaşım PDR ci ve özveriyle çalıştıklarına şahidim. Sizin karakterinizdeki birisi hangi meslekte hangi branşta olursa olsun aynı hezeyanları yaşar. Bu branşınızla ilgili bir durum değil,hastalığınızla ilgili. Emin olun bu hastalık çaresiz değil. Verdiğiniz her cevapta teşhisimi doğruluyorsunuz. Yarın geç olabilir bugünden çare arayınız.

m2ka
Memur
25 Eylül 2023 23:35

Zaten mesajlarınızı rehber öğretmenimizle beraber okuduk. Sizin için gerçekten üzüldük. 112 yi arayınca. Şu cümleleri söyleyiniz.

Herkesin beni kıskandığını düşünüyorum.

Akademik başarım ve liderlik becerim çok yüksek olduğu halde insanların bana itaat etmemesi beni çıldırtıyor.

İnsanları küçük ve cesaretsiz bir kız çocuğu olarak görüyorum.

Bu üç cümle yeterli olur destek almanız için.

Daha fazla cevap yazmayacağım. Küfür etseniz bile cevap yazmam uygun olmaz ,çünkü mantıklı düşünme ve karar verme becerilerinizin ne kadar harap olduğunu mesajlarınızı okuyan herkes görüyor. Size acil şifa ailenize ve sevenlerinize sabır diliyoruz. Saygılar hoşçakalın.

onur6319, 2 ay önce

Üzülüyorum gerçekten sizin adınıza, eğer atandıysanız ve bir okulda çalışıyorsanız o okulun ruh sağlığı uzmanı olan Psikolojik Danışmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim.

onur6319
Yasaklı
25 Eylül 2023 23:41

rebber öretmen değil o akıllım Psikolojik Danışman, önce bunu öğrenmeniz gerekiyor. Sonra okulda kendi görevlerinizi yerine tam getirmeniz gerekiyor, sonra diğer branşları kıskanmanıza zaman kalsın =) ben bana itaat eden değil, öğretmenlik mesleğine saygısı olan insanlarla çalışmak istiyorum sadece, kendini geliştiren, görevlerini bilen insanlarla.

m2ka, 2 ay önce

Zaten mesajlarınızı rehber öğretmenimizle beraber okuduk. Sizin için gerçekten üzüldük. 112 yi arayınca. Şu cümleleri söyleyiniz.

Herkesin beni kıskandığını düşünüyorum.

Akademik başarım ve liderlik becerim çok yüksek olduğu halde insanların bana itaat etmemesi beni çıldırtıyor.

İnsanları küçük ve cesaretsiz bir kız çocuğu olarak görüyorum.

Bu üç cümle yeterli olur destek almanız için.

Daha fazla cevap yazmayacağım. Küfür etseniz bile cevap yazmam uygun olmaz ,çünkü mantıklı düşünme ve karar verme becerilerinizin ne kadar harap olduğunu mesajlarınızı okuyan herkes görüyor. Size acil şifa ailenize ve sevenlerinize sabır diliyoruz. Saygılar hoşçakalın.

Patron006
Aday Memur
27 Eylül 2023 00:12

ruh sağlığı uzmanı mı ? asddfghj

resmiplaka
Memur
27 Eylül 2023 00:50

psikolojik danışmanın psikolojisi bozuk awk..memleket ne halde

onur6319
Yasaklı
27 Eylül 2023 07:07

Bunları diyende sanki benden daha üstün doktor savcı hakim awk =) kıydırık bölüm mezunu insanlar

emrahüzülmez
Aday Memur
27 Eylül 2023 08:12

Aynen öyle. Birde bunları kıskanıyorlarmışmış. Kendilerine faydası yok öğrencilere ne faydan olacak?

resmiplaka, 2 ay önce

psikolojik danışmanın psikolojisi bozuk awk..memleket ne halde

27 Eylül 2023 09:14

Odam var lan benim oooah odam var hiçkimsenin odası yok benim var odam odam odam var odammmn

onur6319
Yasaklı
27 Eylül 2023 09:15

Çatlasınlar kudursunlar, limonlu soda içip anten taksınlar, oooh =) helal şefim.

Darkbiohazard, 2 ay önce

Odam var lan benim oooah odam var hiçkimsenin odası yok benim var odam odam odam var odammmn

Toplam 59 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi