Editörler : **sude**
19 Eylül 2023 11:59

Zabıta memuru atamam iptal oldu . Acil konu hakkında bilgi olan cevap yazın.

Zabita memur olmak icin belediye basvurdum. Sözlü mülakatı ve spor mülakatlarını geçtim. Ama bir gözümde şaşılık olduğu için iptal oldu .. ehliyetim var ve özel şartlarda göz ile ilgili bir madde yoktur. Aynı şekilde zabita memuru yönetmenliğinde bile yok ve şu anda mahkemeye verdim. Kurum kolluk görevi diye mahkemeye yazı yazmış. Sizin düşünceleriniz nedir

nazmi71
Aday Memur
19 Eylül 2023 13:54

BELEDİYE RESMİ OLARAK BİR DİLEKÇE İLE ........TARİHİNDE YAPILAN SPOR VE ..........TARİHDE YAPILAN MÜLAKATLARI GEÇTİĞİNİ VE ZABITA MEMURU OLARAK ATAMANIN YAPILMASINI TALEP EDECEKSİN GELECEK CEVABA GÖRE HAREKET EDERSİN. //// OLDU Kİ ATAMAN YAPILMADI X NEDENLERDEN DOLAYI ATAMANIZ YAPILAMAMIŞTIR DİYE CEVAP GELİRSE HEMEN MAHKEMEYE BAŞVURU YAPARSIN. BU SÜRE ZARFINDA MAHKEME NE KADAR SÜRER BİLMİYORUM GEREKÇENE GÖRE KAZANIRSAN BAŞVURU TARİHİNDEN İTİBAREN GERİYE DÖNÜK TÜM SOSYAL HAKLARINIDA TALEP ETEMYİ UNUTMA HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.

MEHMET EMİN EMRE
Aday Memur
21 Eylül 2023 13:40

Teşekkür ederim cevapiniz için 7 aydır mahkemeye verdim karar ne çıkar bilmiyorum ama zabita memuru şartlarında gorme yoktu bide benim görmem çok değil ehliyetim var araba kullanıyorum. Kurum özellikle zabita kolluk görevi diyor benim zoruma o gidiyor zabıta memuru yönetmenliğinde böyle bir ibare yok.

nazmi71, 1 hafta önce

BELEDİYE RESMİ OLARAK BİR DİLEKÇE İLE ........TARİHİNDE YAPILAN SPOR VE ..........TARİHDE YAPILAN MÜLAKATLARI GEÇTİĞİNİ VE ZABITA MEMURU OLARAK ATAMANIN YAPILMASINI TALEP EDECEKSİN GELECEK CEVABA GÖRE HAREKET EDERSİN. //// OLDU Kİ ATAMAN YAPILMADI X NEDENLERDEN DOLAYI ATAMANIZ YAPILAMAMIŞTIR DİYE CEVAP GELİRSE HEMEN MAHKEMEYE BAŞVURU YAPARSIN. BU SÜRE ZARFINDA MAHKEME NE KADAR SÜRER BİLMİYORUM GEREKÇENE GÖRE KAZANIRSAN BAŞVURU TARİHİNDEN İTİBAREN GERİYE DÖNÜK TÜM SOSYAL HAKLARINIDA TALEP ETEMYİ UNUTMA HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.

nazmi71
Aday Memur
21 Eylül 2023 15:11

mahkeme sürecini beklemekten başka çaren yok avukatın kesin kazanırız öngörüsü varsa sgk'lı bir yerde çalışma ücret karşılığı çalışırsan elden ücret almaya çalış şayet mahkemeyi kazanırsan geriye dönük maaş haklarını talep ettiğinde sgk'lı işte çalışırsan aradaki farkları size ödeme yaparlar. Hakkınızda hayırlısı olsun

MEHMET EMİN EMRE, 1 hafta önce

Teşekkür ederim cevapiniz için 7 aydır mahkemeye verdim karar ne çıkar bilmiyorum ama zabita memuru şartlarında gorme yoktu bide benim görmem çok değil ehliyetim var araba kullanıyorum. Kurum özellikle zabita kolluk görevi diyor benim zoruma o gidiyor zabıta memuru yönetmenliğinde böyle bir ibare yok.

21 Eylül 2023 16:39

zabıtalık niye bu kadar asker polis alımı kadar sıkı? silah vermiyolar şaşılık var diye eliyorlar

böke34
Aday Memur
21 Eylül 2023 18:48

Eğer kurul raporu aldığında göz hekimi tarafından "Zabıta Memuru Olamaz" ibaresi yazıldıysa olamazsınız. Bunun belediyeyle ilgisi yok.

MEHMET EMİN EMRE
Aday Memur
22 Eylül 2023 00:29

Kurum memur olabilir verdi. Heyet zabita memur ile ilgili sağlık yönetmenliği olmadığı için kararı kuruma bıraktı kurumda iptal etti . Ama yönetmenlikte net bir sağlık şartı yok ehliyet var aktif araba kullanıyorum. Mahkemeye hepsini ibraz ettim inşallah yönetmenliğe göre hareket edilirse kazanma olasılığı yüksek . Merak ettigim daha önce böyle bir şey yaşayan var mı.

böke34, 1 hafta önce
Eğer kurul raporu aldığında göz hekimi tarafından "Zabıta Memuru Olamaz" ibaresi yazıldıysa olamazsınız. Bunun belediyeyle ilgisi yok.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi