Editörler : ayşegül bgm
19 Eylül 2023 13:21

sağlık bakanlığı raporlu iken mazeret tayini

arkadaşlar başka bir ilde izinli, tek hekim veya heyet raporlu iken mazerete ilişkin tayin dilekçesi verilebiliyor mu? yani dilekçeyi önceden hazırlayıp imzalarsak mesai arkadaşımız bizim yerimize verse oluyor mu, bilgisi olan yazabilir mi lütfen

arsenmiran
Aday Memur
19 Eylül 2023 13:23

Bildiğim kadarıyla verilmiyor . İzin bitiş günü senin adına arkadaşın verirse dilekçeni evrak kayıttan geçerler bende bu şekilde yapmıştım.

mrvshu
Aday Memur
19 Eylül 2023 13:49

:/ teşekkür ederim

arsenmiran, 6 gün önce

Bildiğim kadarıyla verilmiyor . İzin bitiş günü senin adına arkadaşın verirse dilekçeni evrak kayıttan geçerler bende bu şekilde yapmıştım.

Hemmerve13
Aday Memur
20 Eylül 2023 20:50

Ücretsiz iznindeyken bile dilekçe hakkınız var. Ben heyet raporluyken dilekçe verip kadroya geçtim.

mrvshu
Aday Memur
21 Eylül 2023 13:25

teşekkür ederim. ben başka bir ilde olacağım, ileri tarihli bir dilekçe hazırlayıp imzalasam arkadaşım benim yerime verebilir mi acaba esas merak ettiğim bu. ve yakın iller değil maalesef

Hemmerve13, 5 gün önce

Ücretsiz iznindeyken bile dilekçe hakkınız var. Ben heyet raporluyken dilekçe verip kadroya geçtim.

Hemmerve13
Aday Memur
22 Eylül 2023 07:47

O biraz idarenin insafına kalmış maalesef

mrvshu, 4 gün önce

teşekkür ederim. ben başka bir ilde olacağım, ileri tarihli bir dilekçe hazırlayıp imzalasam arkadaşım benim yerime verebilir mi acaba esas merak ettiğim bu. ve yakın iller değil maalesef

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi