Editörler : F16 Gökçen

0606teknik0606
Aday Memur
08 Ekim 2023 13:58

Konuyu açan arkadaşın lakabı benden bana anladığım kadarıyla narsist ve mükemmelliyetçi biri kimsenin yorumunu dinleyecek biri değil arada fazla diyoloğa girdiği hürgeneral lakaplı kişi de psikolojik olarak sıkıntılı o kadar yoğun bir hayat yaşıyor fakat ismi hürgeneral gerçekten ihtiyacı olan insanlar için yazayım hayatı bir kere yaşayacaksınız ve öleceğiniz garanti yapmanız gereken tek şey her gün yeni bir şeyler öğrenmek yani kendini geliştirmek araştırmacı olmak öğrendiğiniz şeyleri yüzeysel değil onlarla alakalı brifing verecek kadar iyi öğrenmek ve zaman ilerledikçe kendinden yaşça küçüklere bu bilgileri aktarmak bunu yaparak yani her gün yeni bir şey öğrenerek hayatı rutinliğinden çıkarmış olmakla beraber bakış açınızı değiştirir ve ufkunuzu geliştirirsiniz çünkü bilginin sonu yoktur

arkeomania
Şube Müdürü
08 Ekim 2023 19:17

Yabancı dil öğren, İstanbul'da yaşıyorsan İsmek kurslarına katıl. Barzo ve keko tiplerin olmadığı(çok zor neredeyse imkansız) bir spor salonuna git. İş çıkışı bir kafede kahve iç. Flört amaçlı demiyorum yeni insanlarla tanış. Her insan farklı bir şey katar hayatına vs vs

kmygr-inşt-mhnds
Aday Memur
08 Ekim 2023 20:01

günde 50 sayfa kitap okumaktan başlayabilirsin...

bendenbana
Aday Memur
09 Ekim 2023 09:17

Çok saçma ve basit bir yaklaşım olmuş, narsitlik gibi ciddi bir teşhis için yıllar önce ne niyetle alındığını bile tahminedemediğin üyelik adı ile biryerlere varmaya calışmışsın. Boşuna okuyor zaten bu psikologlar psikatrlar 😂😂😂 . Tavsiyelerinize gelince hernekadar bizim için yapmamışta olsanız üyelik adlarından kişilik analizi ve psikoloji teşhisi koymak eğitimini bu kadar derinlemesine brifing verecek kadar,nerede öğrendiniz merak ettim 😂... Tebrikler

0606teknik0606, 2 ay önce

Konuyu açan arkadaşın lakabı benden bana anladığım kadarıyla narsist ve mükemmelliyetçi biri kimsenin yorumunu dinleyecek biri değil arada fazla diyoloğa girdiği hürgeneral lakaplı kişi de psikolojik olarak sıkıntılı o kadar yoğun bir hayat yaşıyor fakat ismi hürgeneral gerçekten ihtiyacı olan insanlar için yazayım hayatı bir kere yaşayacaksınız ve öleceğiniz garanti yapmanız gereken tek şey her gün yeni bir şeyler öğrenmek yani kendini geliştirmek araştırmacı olmak öğrendiğiniz şeyleri yüzeysel değil onlarla alakalı brifing verecek kadar iyi öğrenmek ve zaman ilerledikçe kendinden yaşça küçüklere bu bilgileri aktarmak bunu yaparak yani her gün yeni bir şey öğrenerek hayatı rutinliğinden çıkarmış olmakla beraber bakış açınızı değiştirir ve ufkunuzu geliştirirsiniz çünkü bilginin sonu yoktur

bendenbana
Aday Memur
09 Ekim 2023 09:24

Dil öğretmekle ilgili gittiğim kursları yer değişikliği nedeniyle bir kaç kere yarım bırakmıştım o yüzden havanda su dövme olarak görüyorum kendi hayatım için. Yani meslekî olarak artık dil işime yaramıycak öğrensemde geliştirip konuşacağım ortam olması biraz zor. Teşekkürler ilginiz ve cevabınız için. İnsan çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır diye bir şey duymuştum daha önce yeni insanlar yeni hayat tecrübeleri tabiki

arkeomania, 2 ay önce
Yabancı dil öğren, İstanbul'da yaşıyorsan İsmek kurslarına katıl. Barzo ve keko tiplerin olmadığı(çok zor neredeyse imkansız) bir spor salonuna git. İş çıkışı bir kafede kahve iç. Flört amaçlı demiyorum yeni insanlarla tanış. Her insan farklı bir şey katar hayatına vs vs

bendenbana
Aday Memur
09 Ekim 2023 09:29

Bunu yapmaya calışıyorum ,bir video'da izlemiştim kendimi ne yaparsam iyi hissederim severim gibi bir içeriğe sahiptı. Bunları yazın demişti onları düzenli olarak yapın demişti . Hergün olmasada haftanın yarısında yapmaya calışıyorum.

kmygr-inşt-mhnds, 2 ay önce
günde 50 sayfa kitap okumaktan başlayabilirsin...

balikcibalikci
Aday Memur
13 Ekim 2023 19:29

Fakat ne yeri ne de zamanı. Öyle bir skışmışlık...

balikcibalikci
Aday Memur
13 Ekim 2023 19:46

Yumurta kokan tabağımı değiştirmek istediğim gibi...

balikcibalikci
Aday Memur
13 Ekim 2023 20:04

Kolay değil ki sevmeyene çaresizliği anlatmak

checkvizor
Şef
14 Ekim 2023 07:31

Ne kadar dönersen dön sırtın hep arkada kalır.

Bir seyleri değiştirmek istiyorsan önce çevreni, bulunduğun yerini değiştirmen gerek.

26nisan26nisan26
Aday Memur
14 Ekim 2023 15:59

............
Toplam 111 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi