Editörler : E.Kayı Han
19 Eylül 2023 14:54

Bakanlıktan kit e ceza var mıdır

Adalet bakanlığı'nda mübaşir olarak görev yapmaktayım mekatronik teknikeriyim normalde şimdi DHMİ TCDD TMO ya kpssyle atanmak istiyorum ama kit e atanmadan 6 ay öncesinden istifa etmem gerekiyormuş böyle bir şey var mı ?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
19 Eylül 2023 15:00

Hayır o süre kadrolu unvandan başka bir kadrolu ünvana geçmek isterseniz geçerli. Bakanlıktan KİT'e genelde sorun yaşanmaz.

Mehmet Ali BERTAN
Aday Memur
19 Eylül 2023 15:06

Şimdi bana bakanlıktan istifa edince herhangi bir kuruma geçmeden önce 6 ay boyunca memuriyet yapamazsın dediler yani bazıları sorun olmaz diyorlar bazıları da olur diyorlar

hsnd, 3 ay önce
Hayır o süre kadrolu unvandan başka bir kadrolu ünvana geçmek isterseniz geçerli. Bakanlıktan KİT'e genelde sorun yaşanmaz.

olsaolurmu
Kapalı
19 Eylül 2023 16:40

Kit e geçişte sıkıntı yok bende adalet bakanlığı kadrolu ikm idim istifa ettim, kit 399 a tabii

hsnd
Başbakan Müsteşarı
20 Eylül 2023 08:45

Mesela kim dedi? Neyi dayanak göstererek dedi?

Mehmet Ali BERTAN, 3 ay önce

Şimdi bana bakanlıktan istifa edince herhangi bir kuruma geçmeden önce 6 ay boyunca memuriyet yapamazsın dediler yani bazıları sorun olmaz diyorlar bazıları da olur diyorlar

büyük mavi
Aday Memur
20 Eylül 2023 13:03

Hiçbir sorun yaşamazsın. İstifa et ertesi gün gel başla

21 Eylül 2023 11:08

Nereye atandın kit olarak

olsaolurmu, 3 ay önce

Kit e geçişte sıkıntı yok bende adalet bakanlığı kadrolu ikm idim istifa ettim, kit 399 a tabii

olsaolurmu
Kapalı
22 Eylül 2023 11:27

Tcdd

afadtekniker, 2 ay önce

Nereye atandın kit olarak

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi