Editörler : E.Kayı Han
19 Eylül 2023 15:49

Şikayet

hiç alakam olmayan bir durumda hakkımda şikayet yapılmış karakola sözde fake bi instagram adresinden şahısa hakaret edilmiş ve bu hakaret edilen kişi açılan hesapta ki isim ile tek tanıdığı ben mişim o yüzden şikayette bulunmuş 3 ay oldu ses yok yani böyle saçma bişey üzerinden ceza almam mümkün mü yazan çizen ben değilim

Dilan50
Memur
20 Eylül 2023 21:26

kimsede bişi yazmamış :(

E.Kayı Han
Editor
22 Eylül 2023 09:15

İp tespiti yapılması lazım ama bu gibi durumlarda Meta (instagram) ip paylaşmıyor. Bu nedenle savcılık takipsizlik verip dosyayı kapatır.

Dilan50
Memur
22 Eylül 2023 09:18

bana attığı iftira olarak mı kalacak peki ben bulunabiliyorsa bulunsun benim olmadığım ispatlansın sonrasında iftira atmaktan karşı taraftan şikayetçiyim demiştim bu ne olur hocam peki
E.Kayı Han, 2 gün önce

İp tespiti yapılması lazım ama bu gibi durumlarda Meta (instagram) ip paylaşmıyor. Bu nedenle savcılık takipsizlik verip dosyayı kapatır.

E.Kayı Han
Editor
22 Eylül 2023 09:23

İftira olarak değil de anayasa da yer alan şikayet etme hakkını kullanmış. :)

Biz genelde bu şekilde kapatıyorduk dosyaları. Şikayet etme hakkı anayasal bir haktır ve her şikayet iftira niteliğinde değildir.

Dilan50, 2 gün önce
bana attığı iftira olarak mı kalacak peki ben bulunabiliyorsa bulunsun benim olmadığım ispatlansın sonrasında iftira atmaktan karşı taraftan şikayetçiyim demiştim bu ne olur hocam peki

Dilan50
Memur
22 Eylül 2023 09:25

aaaa oyle mi yeni bişey daha öğrendim :( tamam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
E.Kayı Han, 2 gün önce

İftira olarak değil de anayasa da yer alan şikayet etme hakkını kullanmış. :)

Biz genelde bu şekilde kapatıyorduk dosyaları. Şikayet etme hakkı anayasal bir haktır ve her şikayet iftira niteliğinde değildir.

E.Kayı Han
Editor
22 Eylül 2023 09:26

Rica ederim iyi çalışmalar dilerim.

Dilan50, 2 gün önce
aaaa oyle mi yeni bişey daha öğrendim :( tamam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi