Editörler : cihan27E.Kayı Han
19 Eylül 2023 15:51

Kamuda enerji yöneticisi için ilave ücret özlük hakkı avantajı var mıdır?

Kamuda çalışan enerji yöneticisi sertifikalı personel için derece kademe artırımı ek ödeme tazminat vb var mıdır? Yoksa olması için nasıl bir çalışma başlatılabilir ?

engineermemur
Daire Başkanı
19 Eylül 2023 16:10

Hiçbir ödeme kalemi yok.Boşuna alınan bir sertifika, sadece personele iş yükü. Bunun için kurumlarda/bakanlıklarda yapılan herhangi bir çalışmada yok.İnsanları amele niyetine kullandırmanın başka bir yoluş. Yaptırılan enerji etüt raporlarını bile kimse okumuyor, sadece yapmak için yapılan bir işlemler silsilesi.

2ven
Aday Memur
19 Eylül 2023 16:51

bir insan niye böyle bir işin altına girer ki?

bunudagormedik
Genel Müdür
19 Eylül 2023 17:03

Zorunlu. Ya makine mühendisi ya elektrik mühendisi yapıyor. Makine mühendisine yaptıramayınca ihale bana kaldı...

2ven, 5 gün önce

bir insan niye böyle bir işin altına girer ki?

kitabınortası
Şube Müdürü
20 Eylül 2023 09:12

Maalesef ek bir ödemesi yada mali katkısı yok. Zaten olsa bizim gibi garibanlara bırakmazlar, bu işi koşarak sahiplenirlerdi. Ben eski iş yerimde çok mağdur oldum bu konularda, o başka konu.

Ama sadece elektrik veya makine mühendisi değil teknik öğretmenler de belge aldırılıp görevlendirilebilir amirler isterse tabi.

elektronik49
Kapalı
20 Eylül 2023 22:08

Iain icinde para olsa kimse sana birakmazdi emin ol

bunudagormedik, 5 gün önce

Zorunlu. Ya makine mühendisi ya elektrik mühendisi yapıyor. Makine mühendisine yaptıramayınca ihale bana kaldı...

kitabınortası
Şube Müdürü
21 Eylül 2023 09:26

Enerji eğitiminden sonra sınavı yapmaz, yapamaz, belgeyi almazsan işten yırtarsın. Hatta seni müdür yapıp ödül bile verebilirler. Yada dürüst olursan bunun cezası olarak işi üstüne yıkıp bir de hesap sorarlar. Haaa öte yandan diğer işlerin çok yoğun değilse güzel iştir enerji yöneticiliği, güzel şeyler öğrenirsin. ama asıl işin de sıkıntılıysa uğraşır durursun. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi