Editörler : oto-danisman-expert
19 Eylül 2023 16:17

2024 Muvazzaf Subay Alımı Hakkında

Arkadaşlar malum 17.09.2023 de Muvazzaf Subay başvurular bitti, geçen senelere göre yorumlayacak olursanız eğer tahmini spor, mülakat ve eğitim başlama tarihleri için ne söyleyebilirsiniz ?

19 Eylül 2023 17:09

Hiçbir duyumum yok, sadece kişisel tahmin

19 Eylül 2023 17:12

Hiçbir duyumum yok, sadece kişisel tahmin, yaklaşık 1 ay sonra fiziksel ve sağlık süreci için çağırırlar ardında 45 gün rapor süreci var, onun ardından 2 haftalık süreçte sonuçlar açıklanacaktır. 16 Ekim bir sonraki aşama başlangıcı olsa, Aralık 3. hafta sonuçlar ilan edilecektir diye düşünüyorum ama dediğim gibi tahmin

KaradenizliUsak, 2 hafta önce

Hiçbir duyumum yok, sadece kişisel tahmin

adayaday35
Aday Memur
19 Eylül 2023 19:58

piyade subay için konuşmak gerekirse 8 aylık eğitimin içine üç aylık Isparta komando temeli de koydular yani şuan izmir etabı bitti Ağustos sonu. okul boş, o sebeple Ocak ortası gibi kayıtlar olur diye düşünüyorum. 8 aylık temel eğitim içine komando temel sıkıştırmaları kesin bilgi bu arada.
19 Eylül 2023 20:08

Adayaday35 komando temelin 8 aylık eğitime dahil edildiğini nereden öğrendin ilk defa duydum

19 Eylül 2023 21:29

bende 6 ay temel eğitim sıbra komando olduğnu biliyorum çünkü zamanında intibakta öyle dendi

Adayaday35 komando temelin 8 aylık eğitime dahil edildiğini nereden öğrendin ilk defa duydum

adayaday35
Aday Memur
19 Eylül 2023 23:32

okulda arkadaşlarım var şuan Isparta'dalar

adayaday35
Aday Memur
19 Eylül 2023 23:33

normalde Aralık başı bitmesi gerekiyordu temel eğitim 8 ay olarak, ama Eylül başı üç ay olacak şekilde gittiler Ispartaya

35Ömer60Turgut
Aday Memur
20 Eylül 2023 01:07

Eğitim 3 ay kısaldı mı?Artık komando eğitimi sınıf eğitiminden önce mi verilecek?

adayaday35, 2 hafta önce
normalde Aralık başı bitmesi gerekiyordu temel eğitim 8 ay olarak, ama Eylül başı üç ay olacak şekilde gittiler Ispartaya

adayaday35
Aday Memur
20 Eylül 2023 01:15

evet şuan öyle, 8 ay temel subaylık ile temel komando + sınıf eğitimi toplam 14 ay falan, 3 ay kısalmış oldu ama diğer dönem ne olur bilemem
35Ömer60Turgut, 2 hafta önce

Eğitim 3 ay kısaldı mı?Artık komando eğitimi sınıf eğitiminden önce mi verilecek?

35Ömer60Turgut
Aday Memur
20 Eylül 2023 02:24

Sutasak mezunlarının (piyade komando) her ile atanma şansı var mı?Yoksa sadece onlar için ayrı birlikler mi var?Biliyor musunuz

adayaday35, 2 hafta önce
evet şuan öyle, 8 ay temel subaylık ile temel komando + sınıf eğitimi toplam 14 ay falan, 3 ay kısalmış oldu ama diğer dönem ne olur bilemem

adayaday35
Aday Memur
20 Eylül 2023 02:43

öncelikle aslında kimse piyade komando olmuyor bu eğitim sonunda çünkü zorunlu kılınan eğitim komando temel eğitimi ve bu eğitim sonunda p.komd. olunmuyor, eğer istenirse 6 ay daha eğitim alıp ihtisas alınıyor. görev yeri konusu ise piyade ile piyade komando üç aşağı beş yukarı aynı diyebilirim. batıya genelde ilk atamada olmaz olursa da kaydırma olur.

Sutasak mezunlarının (piyade komando) her ile atanma şansı var mı?Yoksa sadece onlar için ayrı birlikler mi var?Biliyor musunuz

adayaday35
Aday Memur
20 Eylül 2023 02:44

teorik olarak her birliğe atama olur ama genelde listeler doğu ağırlıklı olur

20 Eylül 2023 08:37

Adayaday35,peki kişiler bir daha komando muayenesine girmiyor o halde sınıf okulundan sonra doğru mudur, zaten Sutasak aşamasında alıyorsak bu eğitimi?

35Ömer60Turgut
Aday Memur
20 Eylül 2023 10:36

Cevabınız için teşekkür ederim.Sizce piyade alımı her sene 200-300 kişi bandında ilerler mi?Yorumlarda harp okulu intibakında birçok kişinin bıraktığını gördüm.

adayaday35, 2 hafta önce
teorik olarak her birliğe atama olur ama genelde listeler doğu ağırlıklı olur

adayaday35
Aday Memur
20 Eylül 2023 11:12

girilir muhtemelen o konu hakkında bilgim yok ancak muharip sınıf raporu alan biri onu da alır sorun olmaz

Adayaday35,peki kişiler bir daha komando muayenesine girmiyor o halde sınıf okulundan sonra doğru mudur, zaten Sutasak aşamasında alıyorsak bu eğitimi?

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi