Editörler : gubaz"eskiyara"

Yasaklı
19 Eylül 2023 17:21

Araştırma görevlisi başöğretmen maaşı alıyor

Sendikalar lütfen bunu dile getirsin, yeni mezun yüksek lisans öğrencisi araştırma görevlisi başöğretmen maaşı alıyor, bu adil değil, doktoralı öğretmen 20. Yılını bekliyor o maaş için, buna neden hiç tepki yok

Pelininn
Yasaklı
19 Eylül 2023 17:24

Şube müdürleri uzmanlık tazminatı istiyorlardı, onun yerine araştırma görevlisini örnek göstermekeri daha mantıklı

Osman2019
Aday Memur
19 Eylül 2023 18:46

Sendikalar dan medet ummak ,ne bileyim??? Zor ama imkansız degil

Pelininn, 1 hafta önce

Şube müdürleri uzmanlık tazminatı istiyorlardı, onun yerine araştırma görevlisini örnek göstermekeri daha mantıklı

Dramagrl
Aday Memur
20 Eylül 2023 00:26

haftanın kaö hünğişe gidiyorsunuz merak ediyorum, herkes hak ettiğini almalı bence

bulaşşıkk
Memur
20 Eylül 2023 07:37

Elalemin maaşından sanane sen işine bak diyecektim de yine şutlanmışsın pelin gökhan abi :))

realistyorumcu
Aday Memur
20 Eylül 2023 08:24

hala da işe gitme günü ile maaş kıyaslaması yapıyorsun. yövmiye usülü mü çalışıyoruz biz?
Dramagrl, 1 hafta önce
haftanın kaö hünğişe gidiyorsunuz merak ediyorum, herkes hak ettiğini almalı bence

atahoca
Genel Müdür
20 Eylül 2023 08:26

Öğretmenler de araştırma görevlileri de az maaş alıyor.

skramz
Daire Başkanı
20 Eylül 2023 17:39

bizi birbirimize kırdırmaya mı çalışıyorsun

Peliniin
Aday Memur
20 Eylül 2023 17:53

Hocam araştırma görevlisi az maaş almıyor lütfen, yeni mezun alesten 70 alıp araştırma görevlisi olup 20 yıllık öğretmen maaşı alması eşit işe eşit ücret ilkesine tamamen aykırı

atahoca, 1 hafta önce

Öğretmenler de araştırma görevlileri de az maaş alıyor.

atahoca
Genel Müdür
20 Eylül 2023 17:56

Kimse çalıştığının karşılığını almıyor, manasında dedim.

Öğretmenler zaten evlere çağrılıp dilediği zaman kovulan mürebbiyeler sınıfına sokulup ilme verilen değer hiç suretine girdiği için durum paranın çok daha ötesinde.

Peliniin, 1 hafta önce

Hocam araştırma görevlisi az maaş almıyor lütfen, yeni mezun alesten 70 alıp araştırma görevlisi olup 20 yıllık öğretmen maaşı alması eşit işe eşit ücret ilkesine tamamen aykırı

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi