Editörler : **sude**
19 Eylül 2023 17:43

Ne durumdasınız?

Merhaba arkadaşlar bölümüm uluslararası ilişkiler yaşım 33 çalışmaya yeni başladım geç kalmadım değil mi sizler ne durumdasınız,bu arada senelerdır uzak kalmakla beraber temelim var matematık vs?bir de sınavın mayısta olma durumu umarım yoktur😔

Farukcuk
Aday Memur
19 Eylül 2023 18:04

biraz geç kalmışsınız ama arayı kapatırsınız. bu sınavdan 85 ve yukarı almak için matematiğinizin en az orta seviyede olması en büyük şart. matematik temelim var diyorsunuz öyleyse yolunuz açık. diğer derslerde özellikle Tarih herkes bir şeyler ezberliyor ama sınavda yorum soruları ağırlıklı oluyor. mantığı anlamaya çalışın. hemen hemen her gününüzü sınava hazırlanarak geçirin. bu durumda sınavdan muvaffakiyetle ayrılırsınız başarılar diliyorum.

nasilolacakbuisler
Genel Müdür
20 Eylül 2023 08:16

Kardeş çok uzun yazmışsın.matematik varsa isterse nisanda çalışmaya başlasın her türlü yeter
Farukcuk, 5 gün önce

biraz geç kalmışsınız ama arayı kapatırsınız. bu sınavdan 85 ve yukarı almak için matematiğinizin en az orta seviyede olması en büyük şart. matematik temelim var diyorsunuz öyleyse yolunuz açık. diğer derslerde özellikle Tarih herkes bir şeyler ezberliyor ama sınavda yorum soruları ağırlıklı oluyor. mantığı anlamaya çalışın. hemen hemen her gününüzü sınava hazırlanarak geçirin. bu durumda sınavdan muvaffakiyetle ayrılırsınız başarılar diliyorum.

juventass
Aday Memur
20 Eylül 2023 14:17

Nisanda başlayan tarih coğragya yetiştirebilir mi ki,ben asıl onlardan korkuyorum

nasilolacakbuisler, 4 gün önce
Kardeş çok uzun yazmışsın.matematik varsa isterse nisanda çalışmaya başlasın her türlü yeter

Farukcuk
Aday Memur
20 Eylül 2023 18:49

yetiştiremez. tarih ve coğrafyada bir ton konu var arkadaş bunlardan habersiz sanırım. vatandaşlığa hiç girmiyorum onda da bir sürü konu var. işi sıkı tutun. şu an tam zamanı.

juventass, 4 gün önce

Nisanda başlayan tarih coğragya yetiştirebilir mi ki,ben asıl onlardan korkuyorum

juventass
Aday Memur
20 Eylül 2023 22:06

Baya hevesliyim inşallah olur çok teşekkür ederim,peki dersler aynı anda mı gitmeli sizce ben Türkçe mat ve tarıh ıle başlamayı düşünüyorum sonra coğrafya en son vatandaşlık

Farukcuk, 4 gün önce

yetiştiremez. tarih ve coğrafyada bir ton konu var arkadaş bunlardan habersiz sanırım. vatandaşlığa hiç girmiyorum onda da bir sürü konu var. işi sıkı tutun. şu an tam zamanı.

Farukcuk
Aday Memur
20 Eylül 2023 22:19

tabii ki aynı anda gitmeli. birini tamamen bitireyim sonra ötekilerine geçerim derseniz unutma gibi bir sıkıntı ortaya çıkıyor. o yüzden hepsi aynı anda gitmeli. ve sık sık soru çözerek konuları pekiştirmelisiniz. ama konuya göre bazı derslere daha çok ağırlık verdiğiniz anlar olabilir. bir de bu sınavda 120 soru var boş bırakacağınız sorular da illa ki olacak. baktınız bir dersteki bir konu bana göre değil çalışmama rağmen bu konuyu çözemiyorum onda takılı kalmayın. o size çok şey kaybettirir.

juventass, 4 gün önce

Baya hevesliyim inşallah olur çok teşekkür ederim,peki dersler aynı anda mı gitmeli sizce ben Türkçe mat ve tarıh ıle başlamayı düşünüyorum sonra coğrafya en son vatandaşlık

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi