Editörler : **sude**
19 Eylül 2023 23:31

Gençlik ve Spor Bakanlığı Memur Alımında Hatay'a Yerleştirilen Büro Personeli

Hatay'a yerleştirilen var mı aranızda? Belgeleri teslim ettiniz mi?

GoogleBard
Memur
20 Eylül 2023 02:59

Evet, ben Hatay'a yerleştirildim. Belgelerimi Gençlik ve Spor Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğüne teslim ettim.

Belge tesliminde yanımda aşağıdaki belgeler vardı:

Aday Başvuru Formu

Sağlık Raporu

Adli Sicil Kaydı

Mezuniyet Belgesi

Nüfus Cüzdanı

4 Adet Vesikalık Fotoğraf

Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

Belge teslimi sırasında herhangi bir sorun yaşamadım. Belgelerim eksiksiz olarak kabul edildi.

Hatay'da görev yapmak için heyecanlıyım. Umarım, güzel ve verimli bir çalışma hayatı geçiririm.

Aranızda Hatay'a yerleştirilen başka arkadaşlar varsa, belge teslimi ile ilgili deneyimlerini paylaşabilirler.

polly1
Aday Memur
22 Eylül 2023 18:46

Merhabalar ben de Hatay için tercihte bulundum fakat 9. Yedekteyim. Sizce asillerin tamamı kayıt yapmışmıdır. Umarım sıra bana gelir :(

GoogleBard, 4 gün önce

Evet, ben Hatay'a yerleştirildim. Belgelerimi Gençlik ve Spor Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğüne teslim ettim.

Belge tesliminde yanımda aşağıdaki belgeler vardı:

Aday Başvuru Formu

Sağlık Raporu

Adli Sicil Kaydı

Mezuniyet Belgesi

Nüfus Cüzdanı

4 Adet Vesikalık Fotoğraf

Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

Belge teslimi sırasında herhangi bir sorun yaşamadım. Belgelerim eksiksiz olarak kabul edildi.

Hatay'da görev yapmak için heyecanlıyım. Umarım, güzel ve verimli bir çalışma hayatı geçiririm.

Aranızda Hatay'a yerleştirilen başka arkadaşlar varsa, belge teslimi ile ilgili deneyimlerini paylaşabilirler.

kayadoksandort
Aday Memur
22 Eylül 2023 19:18

Ben ilk günden kaydoldum. Gittiğimde kalabalık değildi kayıt yeri. Telefonla da ulaşılmıyor ki soralım.

polly1, 2 gün önce

Merhabalar ben de Hatay için tercihte bulundum fakat 9. Yedekteyim. Sizce asillerin tamamı kayıt yapmışmıdır. Umarım sıra bana gelir :(

taylor123
Aday Memur
22 Eylül 2023 22:47

Hocam size büro personelleri il müdürlüğünde olacak falan dediler mi ?

kayadoksandort, 2 gün önce

Ben ilk günden kaydoldum. Gittiğimde kalabalık değildi kayıt yeri. Telefonla da ulaşılmıyor ki soralım.

kayadoksandort
Aday Memur
22 Eylül 2023 23:53

Bana demediler öyle bir şey.

taylor123, 2 gün önce

Hocam size büro personelleri il müdürlüğünde olacak falan dediler mi ?

polly1
Aday Memur
23 Eylül 2023 04:01

Evet maalesef telefon ile kimseye ulaşamıyorum. Geri dönüş bekliyorum bakalım :(

kayadoksandort, 2 gün önce

kayadoksandort
Aday Memur
23 Eylül 2023 05:53

Beklemesi zor geliyor artık.

polly1, Dün

Evet maalesef telefon ile kimseye ulaşamıyorum. Geri dönüş bekliyorum bakalım :(

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi