Editörler : E.Kayı Han
20 Eylül 2023 10:45

Geçici Görevlendirme hk.

Merhaba, eşim istanbulda öğretmen. Zorunlu görevinden dolayı benim bulunduğum ile gelemiyor. Ben bulunduğum adliye ile tamamen ilişik kesmek istemiyorum. Bu mazeret ile geçici görevlendirme talebinde bulunabiliyormuyum ? Geçici görevlendirme başvurusu için belirli bir dönem var mı ? bilgisi olan varsa sevinirim.

E.Kayı Han
Editor
20 Eylül 2023 15:30

İstanbula gitmek gibi bir hata yapma derim. İstanbula gidersin ama bir daha çıkman zor.

umutsuzkatip
Şube Müdürü
20 Eylül 2023 15:33

Bu durumdan emin misiniz peki, geçici görevlendirme ile gelip tekrar talepte bulunmazsa eski görev yerine geri dönüyor diye biliyorum ben. Ben de geçici görevlendirme ile gelmiştim görev süremin bitimine 2 ay kala tekrar dilekçe yazdırdılar bana

E.Kayı Han, 3 ay önce

İstanbula gitmek gibi bir hata yapma derim. İstanbula gidersin ama bir daha çıkman zor.

E.Kayı Han
Editor
20 Eylül 2023 15:37

Geçici görevlendirme 6 ay süre ile yapılır onda sıkıntı yok ama bizim bakanlık işte İstanbul da zaten açık çok. Ne yapacağı belli olmaz.

umutsuzkatip, 3 ay önce

Bu durumdan emin misiniz peki, geçici görevlendirme ile gelip tekrar talepte bulunmazsa eski görev yerine geri dönüyor diye biliyorum ben. Ben de geçici görevlendirme ile gelmiştim görev süremin bitimine 2 ay kala tekrar dilekçe yazdırdılar bana

umutsuzkatip
Şube Müdürü
20 Eylül 2023 15:53

Orası öyle, fırsatını bulan kaçıp gittiği için kendi ayağıyla gelen ben gibi safozları göndermek istemiyor olabilirler... :)

E.Kayı Han, 3 ay önce

Geçici görevlendirme 6 ay süre ile yapılır onda sıkıntı yok ama bizim bakanlık işte İstanbul da zaten açık çok. Ne yapacağı belli olmaz.

E.Kayı Han
Editor
21 Eylül 2023 11:17

https://forum.memurlar.net/konu/2550369/aile-birligi-mazereti-ile-birim-disi-tayin.html

bunu demek istemiştim. Bizim bakanlığın ne yapacağı belli olmaz. Sen geçici olarak istersin onlar naklen olarak atama yapabilir. Bak bam yada bim istemiş ilk derece mahkemesine vermişler.

umutsuzkatip, 3 ay önce

Orası öyle, fırsatını bulan kaçıp gittiği için kendi ayağıyla gelen ben gibi safozları göndermek istemiyor olabilirler... :)

umutsuzkatip
Şube Müdürü
22 Eylül 2023 14:24

Evet o arkadaşı tanıyorum kendisi eski mesai arkadaşım olur. Tatsız olmuş ben de çok şaşırdım talep etmediği yere ataması yapılmasına..

E.Kayı Han, 2 ay önce

https://forum.memurlar.net/konu/2550369/aile-birligi-mazereti-ile-birim-disi-tayin.html

bunu demek istemiştim. Bizim bakanlığın ne yapacağı belli olmaz. Sen geçici olarak istersin onlar naklen olarak atama yapabilir. Bak bam yada bim istemiş ilk derece mahkemesine vermişler.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi