Editörler : ayşegül bgm
20 Eylül 2023 16:03

Tds olarak atandım

4 AYDIR ÇALIŞIYORUM BENDE MEMUR OLDUM ŞÜKÜR SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORU OLURSA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM BEN ÇOK ARADIM ZAMANINDA KONUŞMAK İÇİN ATANMIS BİR MEMUR

TıbbiSekreter02
Aday Memur
20 Eylül 2023 17:18

hayırlı olsun bende haziran mezunu oldugum için atamayı kıl payı kaçırdım şuan farklı kurumda memurum taban maaş alıyorum. tds maaşı buraya göre iyi olduğu söyleniyor ortalama maaş nedir birde meslek zormu sizce çalışma saatleri hakkında bilgi verebilirmisiniz

betaso
Aday Memur
20 Eylül 2023 20:12

ins sıradaki atamada sizde atanirsiniz.24-25bin maaş yatıyor uzerine hastaneden hastaneye fareden teşvik ve ek ödeme yatıyor.Yani yaklaşık 26-27ye geliyor.Meslek başta zor öğrenene kadar sonrası kolay sabretmek lazım.Ama en zor birim polklinik.Calisma saatleri 657ye göre 8.30 17.00 ama yerine göre saatlerde farklılık gosterebiliyor
TıbbiSekreter02, 3 ay önce

hayırlı olsun bende haziran mezunu oldugum için atamayı kıl payı kaçırdım şuan farklı kurumda memurum taban maaş alıyorum. tds maaşı buraya göre iyi olduğu söyleniyor ortalama maaş nedir birde meslek zormu sizce çalışma saatleri hakkında bilgi verebilirmisiniz

21 Eylül 2023 14:14

Özele bakar mısın sorularım var

TıbbiSekreter02
Aday Memur
21 Eylül 2023 23:54

peki sizin tavsiyeniz nedir puanım 86,ads mi yazmalıyım yoksa il sağlıkmı ?

betaso, 3 ay önce
ins sıradaki atamada sizde atanirsiniz.24-25bin maaş yatıyor uzerine hastaneden hastaneye fareden teşvik ve ek ödeme yatıyor.Yani yaklaşık 26-27ye geliyor.Meslek başta zor öğrenene kadar sonrası kolay sabretmek lazım.Ama en zor birim polklinik.Calisma saatleri 657ye göre 8.30 17.00 ama yerine göre saatlerde farklılık gosterebiliyor

betaso
Aday Memur
22 Eylül 2023 00:05

sadece çalışayım maaşımı alayım diyorsan il saglik
TıbbiSekreter02, 2 ay önce

peki sizin tavsiyeniz nedir puanım 86,ads mi yazmalıyım yoksa il sağlıkmı ?

TıbbiSekreter02
Aday Memur
22 Eylül 2023 00:17

il sağlık çalışma saatleri hakkında bilginiz varmı ? resmi tatillerde bayramlarda tatil mi ?

betaso, 2 ay önce
sadece çalışayım maaşımı alayım diyorsan il saglik
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi