Editörler : cihan27E.Kayı Han
21 Eylül 2023 10:36

MEB Görevde Yükselme Atama Kılavuzu

MEB Temmuz ayında yapmış olduğu görevde yükselme sınavı için atama kılavuzunu hala yayınlamadı. İşlerin bu kadar yavaş ilerlediği başka bakanlık var mı bilmiyorum. Memurlar.net sizde anasayfanızdan konuyla ilgili bi haber yapsanız ne iyi olur.

2ven
Aday Memur
21 Eylül 2023 11:05

mmeurlar.net'e bağış yapmadan haber yaptıramıyorsun, hele birde mebde memursan.

bilginlik
Şef
21 Eylül 2023 11:45

Yahu biz ne yapıyoruz bu bakanlığa da ikinci sınıf evlat muamelesi yapıyor memur hizmetliye. Öğretmene ait işlemler saniyelerle çözülür bize gelince işler durur. Buradaki tek sorun sendikaların bu konuya duyarsızlığı. Nasıl olsa aidatları hazineden yatıyor onun için onlarda hallerinden memnun. Bir iki kişinin yazıp çizmesiyle bakanlık oralı olmaz, şu öğretmen sendikalarına yani yetkili etkili (!) sendikalara üye yüzlerce memur hizmetli var onlar ne yapıyor acaba. Arayın sendikalarınızı bu işi hızlandırsın bakanlık ha yok sizi tınlamıyorsa sendikalarınız o zaman basın istifayı. Ne kaybedeceksiniz. Biz zayıf üyesi az olan % 2 barajına takılan sendikalar talep ediyoruz yazıyoruz ama bakanlık kaale almıyor.

bilginlik
Şef
21 Eylül 2023 11:52

0 532 540 0 590 nolu memurlar.net Whatsapp hattına her kes bu konuyu haber yapmasını yazsın. Belki insafa gelir de bu konuyu haber yapar Bakanlık da olur ya bu işe hız verir. Ben yazdım.

2ven, 2 ay önce

mmeurlar.net'e bağış yapmadan haber yaptıramıyorsun, hele birde mebde memursan.

bilginlik
Şef
21 Eylül 2023 11:58

Aşağıdaki yazıyı 0 532 540 0 590 nolu memurlar.net Whatsapp hattına kopyalıp gönderebilirsiz.

------------------------------------

İyi günler.

MEB 09 Temmuz 2023 ayında yapmış olduğu görevde yükselme sınavı için hala atama kılavuzunu yayınlamadı. Adaylar durumdan muzdarip.

Sayın editör bu konuyu haber yapmanızı rica ediyoruz.

----------------------------------

mikbalatas
Aday Memur
21 Eylül 2023 16:27

Ben sana memur ve hizmetlilerin neden hala malum sendikalarda olduğunu anlatayım. Tek bir kelime, MENFAAT. Neden orada olduklarını sorduğumda ise "benim işimi yapıyorlar, gerisi umurumda değil" diyorlar. Sendikalar %2 baraj altında kaldı diye daha fazla sendika parasını kim veriyorsa oraya giden insanlar var. Bu adamlara şimdi ne anlatılabilir ki. Kendi şahsi çıkarları yerine geldimi, birazda fazla sendika parası aldımı onlardan güzeli yok bu dünyada.

bilginlik, 2 ay önce

Yahu biz ne yapıyoruz bu bakanlığa da ikinci sınıf evlat muamelesi yapıyor memur hizmetliye. Öğretmene ait işlemler saniyelerle çözülür bize gelince işler durur. Buradaki tek sorun sendikaların bu konuya duyarsızlığı. Nasıl olsa aidatları hazineden yatıyor onun için onlarda hallerinden memnun. Bir iki kişinin yazıp çizmesiyle bakanlık oralı olmaz, şu öğretmen sendikalarına yani yetkili etkili (!) sendikalara üye yüzlerce memur hizmetli var onlar ne yapıyor acaba. Arayın sendikalarınızı bu işi hızlandırsın bakanlık ha yok sizi tınlamıyorsa sendikalarınız o zaman basın istifayı. Ne kaybedeceksiniz. Biz zayıf üyesi az olan % 2 barajına takılan sendikalar talep ediyoruz yazıyoruz ama bakanlık kaale almıyor.

bilginlik
Şef
21 Eylül 2023 16:33

Evet bilmiyor değilim kardeşim bende görüyorum biliyorum. Ha işte acaba akıllarını başlarına alırlar mı diye düşünüyorum. En iyisi ne halleri varsa görsün herkes. Halbuki o sendika içinde değeri sıfır olan dolgu malzemesi olarak görülüyorlar. Soruyorum kimilerine sana ne kazandırdı bu malumsen bir tane söyle diyorum, doğrusun haklısın diyor ama yine de ayrılamıyor. Ayda 250 TL sendika ödeneği için üyeliğe razılar. Onun için de MEB bizleri ikinci sınıf görüyor işte.

mikbalatas, 2 ay önce

Ben sana memur ve hizmetlilerin neden hala malum sendikalarda olduğunu anlatayım. Tek bir kelime, MENFAAT. Neden orada olduklarını sorduğumda ise "benim işimi yapıyorlar, gerisi umurumda değil" diyorlar. Sendikalar %2 baraj altında kaldı diye daha fazla sendika parasını kim veriyorsa oraya giden insanlar var. Bu adamlara şimdi ne anlatılabilir ki. Kendi şahsi çıkarları yerine geldimi, birazda fazla sendika parası aldımı onlardan güzeli yok bu dünyada.

Necatalp
Aday Memur
22 Eylül 2023 07:18

Haziran temmuz gibi falan düşünüyorlar sanırım atamaları. Bu kadar da ağırdan alınmaz

insufferable
Şube Müdürü
22 Eylül 2023 10:26

yerel seçimden önce mutlaka yaparlar merak etmeyin :)

bilginlik
Şef
25 Eylül 2023 09:18

Geçmişteki MEB GYS atama kılavuzları sınavdan 4 ay sonra yayınlanmış, dolayısıyla bu kılavuzu ancak en erken Aralık sonu ve Ocaktan önce yayınlamazlar. Ayrıca şöyle bir şey de var geçmişte sınavsız duyurusuz torpille alelacele bir şekilde yapılmış olan MEB sayman atamalarının iptal davası sürüyormuş. Mahkeme Bakanlıktan bu şekilde atananların illere göre isim listesini ve atama gerekçelerini istemiş bir yıl önce. Fakat dava hakkında bir haber yok gelişme var yok bilen yok. Muamma durumlar yani. Belki de bu sonuç da beklenebilir.

insufferable, 2 ay önce

yerel seçimden önce mutlaka yaparlar merak etmeyin :)

şefce
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 09:42

Bakanlık Mahkemenin bu talebine cevap vermemiş, davanın arkasına düşen de yok kaynayıp gider atı alan üsküdarı geçer hep bizde ha birde bu klavuz yayınlanması konusunda siz hiç bir öğretmen sendikasının gayretini gördünüz mü? Hani varya açıgöz işini bilen (!) memur hizmetliler o sendikalarda üye ya. Belki bu arkadaşlar bu yazıdan sonra gider sendikalarına bu konuda klavuz yayınlanması konusunda girişimde bulunmalarını isterler. Hoş o arkadaşlar da biliyor sendikalarının kendilerini kaale almayacağını da yine üye olmaktan memnundurlar. Sadece rakamdan ibaret üyeler yani.

bilginlik, 2 ay önce

Geçmişteki MEB GYS atama kılavuzları sınavdan 4 ay sonra yayınlanmış, dolayısıyla bu kılavuzu ancak en erken Aralık sonu ve Ocaktan önce yayınlamazlar. Ayrıca şöyle bir şey de var geçmişte sınavsız duyurusuz torpille alelacele bir şekilde yapılmış olan MEB sayman atamalarının iptal davası sürüyormuş. Mahkeme Bakanlıktan bu şekilde atananların illere göre isim listesini ve atama gerekçelerini istemiş bir yıl önce. Fakat dava hakkında bir haber yok gelişme var yok bilen yok. Muamma durumlar yani. Belki de bu sonuç da beklenebilir.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi