Editörler : "eskiyara"Pangaea

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
22 Eylül 2023 12:52

kardeşim ben sana uzman olacaklar ilk olarak 4000 lira alacaklar dedim sen hayır 2500 dedin. ona cevap yazdım. şimdi kalkmış tamam 4000 diyorsun ayrıca ne alakası varsa bana öğretmenlerin sorunlarını yazıp döküp sen mülakat desteklersin falan diye eklemişsin.
serkansah86, 2 ay önce

Sen enflasyon ne demek olduğunu bilmiyorsunuz herhalde, %100 de enflasyon var, gitmiş bana Ocak da 4000 olacak, ondan sonra Haziran da 6000 olacak ee böyle hesap mı olur, senin anlamadigin ortada haksız bir sınav vardı zaten şimdi de gittiler bir de bunun için para topluyorlar, eğer seçim yatırımı yapmadan ilk yapılan sınavı da ücretli yapsalardi veya hepsinin ücretsiz olması lazımdı, sizin gibi dusununler olduğu için öğretmenin elinden bütün kazanımlarını alıyorlar, dershane meselesinde biz öğrencilerimizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz ucretsiz kurslar vereceğiz dediler ne oldu, dys nin ipini çektiler, öğretmen gelirinden de oldu, gariban ogrenci de mağdur oldu, ek ders neredeyse maaşının 3 de 1 iken 8 de 1 oldu halen çıkmış daha yapılanları savunacak, kör olmuşsun, siyaseti bırak öğretmen meslektaşların için birşeyler dene

serkansah86
Daire Başkanı
22 Eylül 2023 13:06

Alınacak para ile konun alakası yok oraya sen getiriyorsun, sorun şu sınavın paralı olması, illa fazla para alacaksın diye sınav paralı mı olması gerekiyor, niye geçen sene almadılar sınav parasını seçim var diye, anlatmaya çalıştığım MEB in samimiyeti yok, hani 5 yıla düşecekti, mülakat kalkacakti, sıkıntı olan MEB in öğretmene bakış açısı, her denilene sesini çıkarmazsan ortada dım dizlak kalırsın, maalesef öğretmen şuan tam olarak boyle

buraközeleğitim
Müsteşar Yardımcısı
22 Eylül 2023 13:23

Sayın hocam fırsatlar ülkesinde yaşıyoruz. Evet sıkıntılar çok fazla kendinize verilen şansı değerlendirmek lazım. Şu an maaşa hatırı sayılır bir katkısı var. Ekonomik şartlar ibağlamında değil de genel maaşa ve ekderse oranla hatırı sayılır. O nedenle en azından çalışırken değerlendirmek lazım.

Ben yüksek lisansımı tamamladığımda yapanlar aldılar uzmanlığı hatta tayin isteyip gittiler. Ancak ben hem uzmanlığımı alamadım hem de tayin isteyemedim. Ardından doktoramı tamamladım uzmanlıkta 10 yıl dolmadığı için yine baş öğretmen olamadık. Hani haksızlıklar bitmiyor malesef ama anın tadını çıkarmaya çalışıyorum artık.

cebeci44, 2 ay önce

Emeklilikte hiçbir işe yaramayan çöp etiket. Emekli oluyordun maaşın 3ün1ine düşüyor. Emekli öğretmene yeni layık görülen bu.

bulaşşıkk
Memur
22 Eylül 2023 14:56

Sarayın günlük masrafı 15 milyon bizim enayi de 4000 alacaz diye hesap yapıp dursun.

ogasawara
Kapalı
22 Eylül 2023 17:26

İstanbul Bağcılar'da unutulan mükemmel bir okul! Burayı okul müdür yardımcısı ilk olacaklar unutmasın!

Arkadaşlar İstanbul'da bazı okullarda boş müdür yardımcısı kadrosu doldurulamıyor. Vekil müdür yardımcısı olarak çalışan kişiler tarafından müdür yardımcısı sınavına girenler telefonla bilgi almaya çalışınca okulu kötülüyorlar.

Özelikle Bağcılar Anadolu Lisesi okul yönetiminde şu an 4 müdür yardımcısı vekili var. Bu kişilerin puanları da çok düşük yada sınava girmemiş kişiler. 1 müdür yardımcısı kadrolu başka yerde görev yapıyor. Eskiden okuldan ayrılan problemli bir gurp suç işleyerek okulu kötülüyor. Sakın kimse bunun gibi okullarda kimseyi dinlemesin.Sınavda 65, 68 pusn alan müdür yardımcısı vekilleri ve puansız kişiler okulu kimseye bırakmak istemiyor. Aslında müfettişlik olay. Okul da öğretmenlikden uzaklaşan kişiler müdür yardımcısı görevini vekil yaparak babalarının yeri gibi davranıyorlar. Zaten bu gibi kişiler okullarda problem yaratıyor. Müdür yardımcısı vekilliği için öğretmenler birbirleri ile mücadele ediyor.

Okul da her okul gibi sorunlar vardı. Şu an okula müdürü yeni atanmış iyi tecrübeli biri. Okulun yeri Bakırköy merkeze dolmuşla 10 dk, Güngören merkeze 5 dk, Bağcılar merkeze 5 dk ve Bahçelievlere 5 dk., Yeni Bosna ve şirinevlere yakındır. Çarşının için de mükemmel bir okuldur. Okul deprem standardına uygun yapılmış yeni bir okuldur. Öğrenci çoğu okullara göre kaliteli. Veliler biraz sorunlu ama yeni okul müdürü disiplinli. Milli Eğitim Bakanlığımız şu an öğretmenlere veli konusunda destek veriyor.

Bu okulu kaçırmayın. Şu an yeni bir kadro ile mükemmel bir okul olacak. Öğretmenler çoğu genç ve efendi kişiler. Okulda eski müdürü mobbing den okuldan alındı. Şu an gelen müdürü çok dikkatli.

Bu okul gibi okulu İstanbul da zor bulursunuz. Her açıdan mükemmel. Fakat bir grup okulun başına eski yönetimden kalmış kimsenin okulu tercih etmesini istemiyor.

Bütün watsap gruplarına yazın bu okul Bağcılar Anadolu Lisesi mükemmel. Asla okula telefon edip yazacağız demeyin. Her türlü cambazlığı yaparlar. Saygı sevgiler

Billoh
Aday Memur
23 Eylül 2023 15:05

Bakanımız inşallah ücretide kaldıracak bu sınavda kalkacak on yılı tamamlayan hak eden bütün öğretmenler uzmanlığını alacak Allahın izniyle

serkansah86
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 17:01

Bak buralarda yandaşlık yapacağınıza öğretmenin haklarını savunsaniz ne kadar çok kazanım elde edilecek, 530 TL olan sınav ücreti tepkiler nedeniyle kaldırıldı.

uca
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 17:18

sınav ucretınden vazgeçmiş patron

skramz
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 18:56

allah bereket versin

bulaşşıkk
Memur
25 Eylül 2023 18:57

Helal bee oyum akpye

difficulties
Şube Müdürü
25 Eylül 2023 19:19

Uzman olmadan 520 lira kara geçtiniz. Helal be.

Sayın bakanım fazla geri adım atmayın. Allah göstermeye bu öğretmenler çok tepki gösterdiklerinde bir şey elde edebileceklerini falan anlarlar. Başımıza iş almayalım.

Sislipusu
Aday Memur
25 Eylül 2023 19:32

He yavrum he bu sınavı da dış güçler yapıyor zaten

Billoh, 2 ay önce

Bakanımız inşallah ücretide kaldıracak bu sınavda kalkacak on yılı tamamlayan hak eden bütün öğretmenler uzmanlığını alacak Allahın izniyle

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi