Editörler : "eskiyara"Pangaea

İnternettin Hoca81
Genel Müdür
24 Eylül 2023 00:04

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
kes sesini be ahlaksız herif madem rahatsızsın sende sana grn ckn bişey yok ne diye üstüne alındın ahmk
difficulties, 2 ay önce

Hoca vereceğim cevap seni tatmin etmeyecek. Ben köhne yere yapılmış mescitten rahatsız olurum. Sen bunu kendini haklı çıkaracak bir nokta bulmak için soruyorsun. Onlarca kişiye dinsiz diyecek benim cevabımdan kendini aklayacaksın aklın sıra. Hoca şu dakikadan sonra binlerce af dilesende hakkım sana helal değil. Sen samimi değilsin. Sen kurnazlık peşindesin. Yukarıda belki aynı safta namaz kıldık dedim ama yüce mevlam inşallah nasip etmemiştir seninle aynı safta namaza durmayı.

Yolun açık olsun hoca.

2ven
Aday Memur
24 Eylül 2023 00:06

Bu nasıl hikaye be! Pes valla.

Bu sitede multi hesap bilgisini editör yada moderatör bile göremez. Sadece admin görür. Bu bilgiyi sana admin dışında biri verdiyse seni fena kandırıyordur. Cahilleri yalanla kandırabilirsiniz ama bilen insana sökmez.

nisabusra, 2 ay önce

Eksileme işini yapan kişinin ruh hastası ve çoklu hesap sahibi biri olduğu, bu konuya olumsuz yorum yapan hesapların çoğunun da aslında tek bir kişinin farklı hesapları olduğunu yönünde bilgiler var. Kurana ve mescide düşmanlık yaptığını ancak cehennemin dibine varınca, öbür boyuta geçince fark edebilecek kafada biri olduğunu düşünüyorum.

difficulties
Şube Müdürü
24 Eylül 2023 00:10

Hocanın gerçek yüzü ortaya çıktı. ortamlarda şov yaparsın anca en müslüman benim diye. :D

İnternettin Hoca81, 2 ay önce
kes sesini be ahlaksız herif madem rahatsızsın sende sana grn ckn bişey yok ne diye üstüne alındın ahmk

difficulties
Şube Müdürü
24 Eylül 2023 00:15

Kendi öyle yapıyor. Yan hesaplarla kendine destek yorumu yazıyor. 2 tane artı vardı. Bu arkadaş alıntıladığın yorumu yazdıktan birkaç dakika sonra 3 eksi oldu. En az 4-5 hesapla sitede.

2ven, 2 ay önce

Bu nasıl hikaye be! Pes valla.

Bu sitede multi hesap bilgisini editör yada moderatör bile göremez. Sadece admin görür. Bu bilgiyi sana admin dışında biri verdiyse seni fena kandırıyordur. Cahilleri yalanla kandırabilirsiniz ama bilen insana sökmez.

24 Eylül 2023 02:05

Sağa sola bir saldırmadan

Aklı hele önce kullan bir an

Neden diye sorma ha aman

Atıp tuttun ya hiç durmadan

Tiksindik bak ha bu durumdan

İplemedin ve hiç dinlemedin

Ne ettim ben diye düşünmedin

Sanrılarınla mı buraya geldin

Anlamını yitirmiş bir cümlesin

Ne öznen var ne de yüklemin

Irak ol mümkünse bil dedim

İsmin cismin esamen okunmaz

Neydin ne oldun kimse sallamaz

Sonra üzülme o haline acınmaz

Artık o güneş balçıkla sıvanmaz

Nirvana da paklamaz o iş olmaz

Yavaş yavaş sona geliyoruz artık

Anlam yüklemeyi biz sana bıraktık

Peşin peşin söyledik ve öyle anlattık

Anlamadım deme yoksa çok yazık

Ramak kaldı sanırız her şey çok açık

Not: Akrostiş armağanımızdır.

nisabusra
Aday Memur
24 Eylül 2023 13:56

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Daha önce yaptığım bu yorum ispatlanmış oldu. Yorumları -20 oylama ile gizleyen çoklu hesap sahibi ruh hastası biri var. İstediği kadar uğraşsın, gizlenen yorumlar daha çok merak uyandırıyor ve okunuyor. Böyle boş işlerle uğraşırken, kurana ve mescide saldırırken, kahrından, kin ve nefretinden, kendi kendini yok ederek bitirir inşallah.

"Eksileme işini yapan kişinin ruh hastası ve çoklu hesap sahibi biri olduğu, bu konuya olumsuz yorum yapan hesapların çoğunun da aslında tek bir kişinin farklı hesapları olduğunu yönünde bilgiler var. Kurana ve mescide düşmanlık yaptığını ancak cehennemin dibine varınca, öbür boyuta geçince fark edebilecek kafada biri olduğunu düşünüyorum."

nisabusra, 2 ay önce

Eksileme işini yapan kişinin ruh hastası ve çoklu hesap sahibi biri olduğu, bu konuya olumsuz yorum yapan hesapların çoğunun da aslında tek bir kişinin farklı hesapları olduğunu yönünde bilgiler var. Kurana ve mescide düşmanlık yaptığını ancak cehennemin dibine varınca, öbür boyuta geçince fark edebilecek kafada biri olduğunu düşünüyorum.

Kenan Kardeş
Kapalı
24 Eylül 2023 14:00

Hanımefendi, sorduğum sorulara cevap vermediniz.
nisabusra, 2 ay önce

Daha önce yaptığım bu yorum ispatlanmış oldu. Yorumları -20 oylama ile gizleyen çoklu hesap sahibi ruh hastası biri var. İstediği kadar uğraşsın, gizlenen yorumlar daha çok merak uyandırıyor ve okunuyor. Böyle boş işlerle uğraşırken, kurana ve mescide saldırırken, kahrından, kin ve nefretinden, kendi kendini yok ederek bitirir inşallah.

"Eksileme işini yapan kişinin ruh hastası ve çoklu hesap sahibi biri olduğu, bu konuya olumsuz yorum yapan hesapların çoğunun da aslında tek bir kişinin farklı hesapları olduğunu yönünde bilgiler var. Kurana ve mescide düşmanlık yaptığını ancak cehennemin dibine varınca, öbür boyuta geçince fark edebilecek kafada biri olduğunu düşünüyorum."

24 Eylül 2023 21:02

Ya kapak olmuş bravo

2ven, 2 ay önce

Her sokakta cami var zaten. Hatta hepsinin içinde dolgun maaşlı imamlarımızda var. Okulların size ultra lüx, yumuşak zeminli ve mercedes konforunda mescit sunmak gibi bir görevi yok ki.

24 Eylül 2023 22:00

Haha dinimizi yanlış yaşıyorsun namaz kaldıkça yücelmiyorsun ki aynı safta inşallah namaz kılmamısızdır demişsin.Sığ ötesi bir düşünce ve hissiyat dünyası sizinkisi.Dinimizi yanlış yaşıyorsunuz sizinle ayni cehennemde olmayacağım için mutluyum aynı dünyada yaşıyor olsak da

İnternettin Hoca81, 2 ay önce

System20
Kapalı
24 Eylül 2023 22:28

Kuranın yerden yükseliğine ilişkin mesafe ve hizası hakkında birşey diyemem ancak baya düzgün ve düzenli duruyor. Saygısızlık göremedim ben. Sen öyle anlatınca duyan da kuran yerlerde sanacak. Mescidin büyüklüğüne konu gelince, bacım sen okulda bin kişilik, 4 minareli cami mi bekiyorsun ? Bildiğiniz mescit gibi mescit yapmışlar. Kıldın namazını, gördün işini çok şükür. Şu beddualar ne ya?

85200258
Genel Müdür
24 Eylül 2023 22:50

Mescit yetersiz derken... Okula mescit yapmışlar , mescide okul yapılmamış. Mescitler zaten küçük cemaatler içindir. yok okulda ki tüm öğrenciler ve öğretmenler cemaat yapacağız derseniz okula yakın bir camiiye gidebilirsiniz mesela. Okul için yeterli bir mescit.
nisabusra, 2 ay önce

Sizin gibi birkaç kişiye göre bu saygısızlık normal geliyor olabilir, banyo kadar mescit normal geliyor olabilir. Üstte de açıkladım. Okuyun lütfen.

Bazı kişilere normal gelebilir çünkü onların saygı, sevgi, aidiyet, hürmet, kutsal değerler gibi olguları gelişmemiştir.

Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Okuryazarlığı olanlar önceki yorumları okuduktan ve anladıktan sonra yazsın.

Kurana saygı isteyen ve insanca ibadet için paylaşım yapan birine "provakatör" deme hadsizliğini yapan kişiler, kendi insanlıklarını ve inançlarını sorgulamalıdır. Hristiyanlar ve herhangi bir dine inanmayanlar bile Kurana ve mescide saygılı iken, siz saygızılığı savununca ne oluyorsunuz, bi düşünün!..

Fikret1111
Aday Memur
25 Eylül 2023 04:22

Yazık İslami değerlere hassasiyet kalmamış... Saygı edebiyatı yapanlar yine bir kadına yüklenmiş...

Kenan Kardeş
Kapalı
25 Eylül 2023 06:55

Kadına kimse yüklenmiyor. Bu kadın, kasıtlı olarak böyle bir paylaşım yapıyor. Gerçekten hassasiyeti olsaydı burada paylaşmaz, doğrudan okul idaresi ile konuşurdu. Kendi de haksız olduğunu biliyor.
Fikret1111, 2 ay önce

Yazık İslami değerlere hassasiyet kalmamış... Saygı edebiyatı yapanlar yine bir kadına yüklenmiş...

Toplam 93 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi