Editörler : cihan27E.Kayı Han
22 Eylül 2023 10:57

İşçinin KPSS girmeden memur olmak istemesi sorunu

KPSS girmeyen işçinin maaşımemur olmak istemesi.

fakir.adam
Şube Müdürü
22 Eylül 2023 11:51

senin sorununda türkçe bilmemen ellam.

asillord
Genel Müdür
22 Eylül 2023 11:56

100 yılın en büyük hatası taşörene bedava beleşe işçi-4D kadrosu verilmesidir.

Blue8959
Aday Memur
22 Eylül 2023 12:09

iPhone klavyesi kelimeleri kendi düzeltiyor benlik bir durum yok.
fakir.adam, 2 ay önce

22 Eylül 2023 14:31

işçi olmak isteyen memurlarda var, isteğe bağlı becayiş hakkı verilsin.. doktor maaşı alan işçiler neden memur olmak istesin sorumluluk yok ikramiye var tediye var yemek yol ne ararsan var

Blue8959
Aday Memur
22 Eylül 2023 14:37

eğer böyle bir şey olursa liyakati tamamen unutun. ne sınav kalır ne de başka bir şey.
Çorluilolsun, 2 ay önce

işçi olmak isteyen memurlarda var, isteğe bağlı becayiş hakkı verilsin.. doktor maaşı alan işçiler neden memur olmak istesin sorumluluk yok ikramiye var tediye var yemek yol ne ararsan var

22 Eylül 2023 17:00

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Doktor maaşı alan işçi kim yalancı sahtekar seni

Çorluilolsun, 2 ay önce

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
22 Eylül 2023 18:06

ne liyakatinden bahsediyorsun

liyakat ne la

boyle kofte gibi bir sey mi

ekmek arasi yapiliyor mu :))))

Blue8959, 2 ay önce
eğer böyle bir şey olursa liyakati tamamen unutun. ne sınav kalır ne de başka bir şey.
22 Eylül 2023 19:08

Mübalağa olduğunu anlamayacak zavallı, memur kapasitesinde olmadığınız için memurdan yüksek maaş alınca size göre doktor maaşı oluyor.. ilkokul mezunu memurdan fazla alırsa zaten doktor gibi bir şey oluyor.. sen mesela eğitim seviyeni tahmin ediyorum çok yazık foruma üye alırken eğitim gibi kriterler koysalar keske

Abbas.KILKUYRUK2, 2 ay önce

Doktor maaşı alan işçi kim yalancı sahtekar seni

elektrikci501112
Aday Memur
22 Eylül 2023 19:14

Asıl sıkıntı ise şirket çalışanın kadro istemesi böyle yüzsüzlük de olmazki kardeşim
22 Eylül 2023 19:29

Tahmin et benim eğitim seviyemi sen. Benim paçalarımdan cehalet akıyor. İlkokula bile gitmedim ben. Okuma yazmayı bile dışarıda öğrendim.

Çorluilolsun, 2 ay önce

Mübalağa olduğunu anlamayacak zavallı, memur kapasitesinde olmadığınız için memurdan yüksek maaş alınca size göre doktor maaşı oluyor.. ilkokul mezunu memurdan fazla alırsa zaten doktor gibi bir şey oluyor.. sen mesela eğitim seviyeni tahmin ediyorum çok yazık foruma üye alırken eğitim gibi kriterler koysalar keske

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
22 Eylül 2023 19:29

O zaman sorunun telefon kullanmayı bilmemen.

Blue8959, 2 ay önce
iPhone klavyesi kelimeleri kendi düzeltiyor benlik bir durum yok.

Produss
Daire Başkanı
22 Eylül 2023 21:19

Sayın çok bilgili arkadaşım "türkçe" değil Türkçe olacak

fakir.adam, 2 ay önce

memur033
Memur
22 Eylül 2023 23:14

Herkeze fazlasıyla verilsin kimsenin parasında gözümüz yok ama adeletli olunsun kardeşim adam bu ülke şartlarında okumuş bi yerlere gelmiş zamandan ,paradan olmuş yaşayabileceği mutlulukları ertelemiş ama karşışındaki hiç bi emek zaman para harcamadan daha üstün tutmak buda yetmezmiş gibi üstüne ödül gibi tediye,ikramiye,yemek parası vermek dünyanın hiç bi yerindeki adelete sıgmaz.

Blue8959
Aday Memur
23 Eylül 2023 00:57

kalan kısmı da biter o zaman ağlarsınız ama :) benim amacım kalan kısmını en azından korumak.
üçbuçukali, 2 ay önce

ne liyakatinden bahsediyorsun

liyakat ne la

boyle kofte gibi bir sey mi

ekmek arasi yapiliyor mu :))))

Blue8959
Aday Memur
23 Eylül 2023 00:59

Bu klavyeye yeni geçtiğimi bilmemen çok garip. Senin bie kuyruk acın var söyle bakalım. Neymiş
Kpsbirincisi, 2 ay önce

O zaman sorunun telefon kullanmayı bilmemen.

Blue8959
Aday Memur
23 Eylül 2023 01:03

bir insanı klavyede yanlış yazdığı için telefon kullanmayı bilmemekle itham etmek nasıl bir saçmalıktır.

fatodemiş
Memur
23 Eylül 2023 11:46

Bu hükümetin yaptığı en kötü şey işçileri 4Dli yapmasıydı. Adamlar zamanında onun yakını şunun akrabası vs ile işe girmişler. Hiç bir emek, liyakat olmadan 4Dli oldular. En iyi şey de 32 bin tıbbi sekreter atamasının tümünü gerçekten tıbbi sekreter mezunu üniversitelilerden ve KPSS ile yapması oldu. Tıbbi sekreteri de işçi gibi alacaklar diye bekleyen uyanıklar vardı. S. Soylunun ohhhh demesi gibi oldu ohhhh ohhh
23 Eylül 2023 18:19

Bu taşeronların maaşlarını asgari ücret yapın

Karizmaunl
Şube Müdürü
25 Eylül 2023 13:02

Eskiden KPSS mi vardı

izzetpasa
Yasaklı
26 Eylül 2023 15:13

şu an hiçbirinin memurluk isteyeceğini zannetmiyorum. bütün o tazminatlar tediyeler yalan olur bir kuru maaşa kalır. hala istiyorsa aklından zoru olabilir.

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi