Editörler : "eskiyara"Pangaea

Kagiş
Müsteşar
28 Eylül 2023 19:23

Yürrrüüü anca gidersin!! Psikolociiikk!))) Yeşil çay iç zayıflarsın belki!? İkile bakalım ikilee!

onur6319, 2 ay önce

Oğlum ne boş adamsın be =) ben utanıyorum artık sana hakaret etmekten gerçekten, PDR PDR çatla patla =) uyduruk bir bölüm mezunusun oğlum =))) maydanoz

onur6319
Yasaklı
28 Eylül 2023 19:28

Yürrü boş adam, boş üni, boş bölüm mezunu, sen PDR'nin kapısının önünden bile geçemezsin oğlum, MAYDANOZ, yürrüüü. =)

Kagiş, 2 ay önce

Yürrrüüü anca gidersin!! Psikolociiikk!))) Yeşil çay iç zayıflarsın belki!? İkile bakalım ikilee!

Kagiş
Müsteşar
28 Eylül 2023 22:31

Kapısı olmayan yerden geçilmez ki zaten! Sen önce bir kapı taktır oraya sevabına! Kokoreç yapıp satarsın artık!)))) Odalarda ışıksız kalmışsın sen, aydınlanman için elektriğe bağlan evladım! İşporta tezgahı yakışırrr! Hadi çalış bakayımm!

onur6319, 2 ay önce

Yürrü boş adam, boş üni, boş bölüm mezunu, sen PDR'nin kapısının önünden bile geçemezsin oğlum, MAYDANOZ, yürrüüü. =)

onur6319
Yasaklı
28 Eylül 2023 22:41

Yarın anıra anıra anlatacağın dersin hazırlığını yap teyyare hadi bakalım yürrüüü =)

Kagiş, 2 ay önce

Kapısı olmayan yerden geçilmez ki zaten! Sen önce bir kapı taktır oraya sevabına! Kokoreç yapıp satarsın artık!)))) Odalarda ışıksız kalmışsın sen, aydınlanman için elektriğe bağlan evladım! İşporta tezgahı yakışırrr! Hadi çalış bakayımm!

Kagiş
Müsteşar
29 Eylül 2023 13:05

Sen de odanda kış uykusuna hazırlan! Gerçi sürekli yatıyorsun ama kış uykusu bir başka oluyordur sende. Aman bugünden uyuyup kalma yoksa okulu da üzerine kilitleyip giderler haa!? Sonra seni aramasınlar!))) Arada bir mağarandan pardon odandan çıkıp insan içine karış ki türünün(!) özelliklerini unutmayasın!)))

onur6319, 2 ay önce

Yarın anıra anıra anlatacağın dersin hazırlığını yap teyyare hadi bakalım yürrüüü =)

onur6319
Yasaklı
29 Eylül 2023 13:07

Hadi müdürüne müdür yardımcına yalvarmaya git bana boş gün yazın diye :) sonra okul Psikolojik Danışamanın verdiği görevleri yap, sonra buraya gel, koş çabuk :))

Kagiş, 2 ay önce

Sen de odanda kış uykusuna hazırlan! Gerçi sürekli yatıyorsun ama kış uykusu bir başka oluyordur sende. Aman bugünden uyuyup kalma yoksa okulu da üzerine kilitleyip giderler haa!? Sonra seni aramasınlar!))) Arada bir mağarandan pardon odandan çıkıp insan içine karış ki türünün(!) özelliklerini unutmayasın!)))

Kagiş
Müsteşar
29 Eylül 2023 13:22

Yokk! Bizde sistem öyle değil, onlar benim peşimden koşuyorlar! Elleri mahkum ne de olsa!?

onur6319, 2 ay önce

Hadi müdürüne müdür yardımcına yalvarmaya git bana boş gün yazın diye :) sonra okul Psikolojik Danışamanın verdiği görevleri yap, sonra buraya gel, koş çabuk :))

onur6319
Yasaklı
29 Eylül 2023 13:24

Haha, kimin eli sana mahkummuş oğlum :) bep planı hazırlamada müfettiş gelince seni nasıl öttürüyo kuş gibi, öğrenci bilgi formunu doldurtmada müdür nasıl ensende bitiyor :) sen yatarak para kazanmaya alışmışsın uyduruk bölümü mezunu yürrrrüüü ! :)))

Kagiş, 2 ay önce

Yokk! Bizde sistem öyle değil, onlar benim peşimden koşuyorlar! Elleri mahkum ne de olsa!?

branş24
Aday Memur
02 Ekim 2023 14:09

Bizler birer öğretmeniz, burda sorulan sorulara öğretmene yakışır cevap vermeliyiz, saygısızca değil

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi