Editörler : cihan27E.Kayı Han
22 Eylül 2023 17:25

Bankalar kredi verir mi?

Arkadaşlar 2019 yılında bankadan aldığım konut kredisi yasal takibe girdi avukata düştü. Daha sonra banka ile anlaşıp yapılandırma yaptık. Borcumu geçen hafta tamamen bitirip takibi kapattık. Şuan ek hesap kredi kartı vs hiçbir bankaya bir kuruş borcum yok. Kredi kartım bile yok. Bankalar ihtiyaç kredisi verir mi şimdi?

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
22 Eylül 2023 19:35

Sorununuzun cevabıni bilemiyorum ama bunu sanki buraya değil de bankaya sorsanız daha mantıklı gibi.

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı
22 Eylül 2023 19:43

Öncelikle kredi puanınızı öğrenin. 1900'e na kadar yakınsanız ihtimal artar. 1300/1400 fena sayılmaz.

Enpara ve Garanti en kolay kredi sağlayan bankalar. En azından benim için böyle oldu şimdiye kadar.

kykdr
Aday Memur
22 Eylül 2023 19:49

değişik bankalardan hesap açın online , zaten onlar hemen teklif ediyor

Anuşirvann
Genel Müdür
22 Eylül 2023 19:57

Yasal takibe girmişsiniz. Borcunuzu bitirmemiz olumlu olmuş. Bu durumda maaş anlaşmalı bankanız kredi verebilir.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
22 Eylül 2023 21:18

krediye başvurup öğrenin. biz nereden bilelim.

Görkem3509
Aday Memur
23 Eylül 2023 09:56

Findekse üye ol puanını öğren.Eğer puanın 1300 ve üzeriyse alma şansın var, değilse ile bir kaç ay içinde yükselişe geçer.Maaş bankandan da daha rahat alırsın. En azındna banka ile konuş düşükte olsa 5-10 bin tl kredi versinler,zamanın da ödeyerek puanını arttırırsın.

Karizmaunl
Şube Müdürü
25 Eylül 2023 13:00

Garanti Bankası yoldan geçen veriyordu krediyi. KKB de açık kaydın yoksa, findeks puanında 1200 ve üzeriyse alırsın.

Thalesemre
Genel Müdür
25 Eylül 2023 15:12

Kredi puanı bir anda 1200 olmaz zaten. Ayrıca bence sadece maaş anlaşmalı banka kredi verebilir.

Karizmaunl, 2 ay önce

Garanti Bankası yoldan geçen veriyordu krediyi. KKB de açık kaydın yoksa, findeks puanında 1200 ve üzeriyse alırsın.

kitkanun
Şef
25 Eylül 2023 16:11

işte devlet bunları memur yapıyor.

şaşkın tarihçi, 2 ay önce
krediye başvurup öğrenin. biz nereden bilelim.

2ven
Aday Memur
26 Eylül 2023 08:23

yüksek faizden bayıla bayıla veriyorlar.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
26 Eylül 2023 12:25

bana kredi verirler mi diye bankaya soracağına bize soranları yapmamalı elbette memur falan

kykdr
Aday Memur
26 Eylül 2023 12:40

ben 1000 puanla çektim, maalesef bi arkadaşım yüzünden banka ile sorun yaşadım şimdi de 1200 lerde ve her gün teklif geliyor

Hukukcu-hoca
Daire Başkanı
26 Eylül 2023 13:07

Yasal takibe girenler kolay kolay kredi çekemiyor.

2ven, 2 ay önce

yüksek faizden bayıla bayıla veriyorlar.

Hukukcu-hoca
Daire Başkanı
26 Eylül 2023 13:08

Arkadaş normal bir soru sormuş bilgi almak istemiş. Hayırdır kimin memur olup olmayacağına sen mi karar vereceksin. Konu seni ilgilendirmiyorsa okumazsın geçersin.

bana kredi verirler mi diye bankaya soracağına bize soranları yapmamalı elbette memur falan

Anuşirvann
Genel Müdür
26 Eylül 2023 20:07

Bankaya sorman için gidip bankadan kredi başvurusu yapman gerek. Her yaptığın başvuru olumsuz sonuçlanırsa senin kredi puanın düşer. Tabi senin gibi sabah akşam burda trollük yapanlar bunu bilmez :)) Bir de çıkmış kimin memur olup olmayacağına karar veriyor :))

TakaNuri
Daire Başkanı
27 Eylül 2023 13:00

Yasal takip bitmişse bankaların kredi verme ihtimali olur. Ama birçok bankaya kredi başvurusu yapmayın çünkü bu şekilde kredi puanınız düşer.

Uzmanmaliyeci34
Daire Başkanı
27 Eylül 2023 13:03

Kredi puanına bak önce eğer 1200 ve üzeri ise maaş bankan 70 bin TL ye kadar en fazla o da zaten kredi verir. Sadece. Maaş aldığın bankaya git diğerlerine başvurup da kredi puanını düşürme derim.

telmessos1986
Şube Müdürü
27 Eylül 2023 20:06

Kredi puanı olayını bilmem ama şu anda birkaç banka yeni müşterilere özel %0 faizle 6 ay vadeli nakit avans veriyor. Tabi ki sadece kart aidatı var. Başka da masraf yok. Bu bankalardan bazısı da %0.99'dan 6 veya 12 ay vadeli kredi de verebiliyor. Reklama girmesin diye yazmıyorum ama kredi sorgulama sayfalarından bakabilirsiniz.
27 Eylül 2023 20:41

Kardeş o dediğin kampanyalar puanı iyi olanlar içindir. Yasal takibe girmiş biri her ne kadar borcunu kapatmışsa da bankalar kolayca kredi vermek istemez. Ama yıllar önce ben de aynı durumdayken maaş anlaşmalı banka vermişti bana. Tabi o zamanın şartları ile şimdiki şartlar farklı.

telmessos1986, 2 ay önce
Kredi puanı olayını bilmem ama şu anda birkaç banka yeni müşterilere özel %0 faizle 6 ay vadeli nakit avans veriyor. Tabi ki sadece kart aidatı var. Başka da masraf yok. Bu bankalardan bazısı da %0.99'dan 6 veya 12 ay vadeli kredi de verebiliyor. Reklama girmesin diye yazmıyorum ama kredi sorgulama sayfalarından bakabilirsiniz.

telmessos1986
Şube Müdürü
27 Eylül 2023 21:17

Orası öyle tabi de en kötü kredi kartı alıp nakit avans kullanabilir. O da 6 ay idare eder işte. Ne kadar iş görür bilemem.
tegmen-kayzer, 2 ay önce

Kardeş o dediğin kampanyalar puanı iyi olanlar içindir. Yasal takibe girmiş biri her ne kadar borcunu kapatmışsa da bankalar kolayca kredi vermek istemez. Ama yıllar önce ben de aynı durumdayken maaş anlaşmalı banka vermişti bana. Tabi o zamanın şartları ile şimdiki şartlar farklı.

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi