Editörler : Kubil ay
22 Eylül 2023 20:59

Rapor bitimi hastaneye yatış hakkında

Herkese merhabalar

Kontrollü heyet raporum var kontrol günü hastaneye yatış ve aynı gün ameliyat olacağım herhangi bir sorun olur mu personel şube rapor bitimi başlama yapman lazım diyor bu arada görev mahalli dışında başka bir ildeyim bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

fng14
Şef
22 Eylül 2023 22:20

Raporunuz kontrollü dahi olsa kontrolü görev yaptığınız mülki sınırlar içerisinde yaptırmanız gerekmekte aksi takdirde egm sağlık uygulamaları genelgesine raporunuz usulsüz sayılır

Skolyoz
Şef
22 Eylül 2023 23:17

hastaneye yatış yapicaksan kimse birsey diyemez rahat ol ancak sen yönetmeliği ac oku personel bile bilmiyor çocuğu şeyi
23 Eylül 2023 06:42

Kontrol ve ameliyat dahi olsa usülen göreve başlamanızın yapılması gerekmektedir ardından il dışında ameliyat olacağınız için idari büronuzun size senelik izin talebinde bulunması lazım, Devlet Memurlarına ,Verilecek Raporlar ve Hastalık Refakat İxinleri Yönetmeliği'nin 7. maddesinin 6. fıkrasına göre görev yaptığınız yerin mülki sınırları dışında aldoğonız rapor yönetmelik gereği geçerli sayılmaz.

2 yıldır devam eden bir tedavi ve ameliyatlar silsilesi sürecim var. Tedavim il dışında devam ediyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa telefonla görüşebiliriz.

Cml4216
Aday Memur
23 Eylül 2023 10:06

Telefonla görüşmek isterim müsait olduğunuzda geçmiş olsun şifalar diliyorum

_Özgür Özkan_, 2 ay önce

Kontrol ve ameliyat dahi olsa usülen göreve başlamanızın yapılması gerekmektedir ardından il dışında ameliyat olacağınız için idari büronuzun size senelik izin talebinde bulunması lazım, Devlet Memurlarına ,Verilecek Raporlar ve Hastalık Refakat İxinleri Yönetmeliği'nin 7. maddesinin 6. fıkrasına göre görev yaptığınız yerin mülki sınırları dışında aldoğonız rapor yönetmelik gereği geçerli sayılmaz.

2 yıldır devam eden bir tedavi ve ameliyatlar silsilesi sürecim var. Tedavim il dışında devam ediyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa telefonla görüşebiliriz.

ezllbyrktr
Aday Memur
23 Eylül 2023 11:48

en doğru yanıt bu arkadaşın yanıtı. bir günlük senelik izin yazsınlar aynı gün raporunu başlat sorun olmaz. tabi sen yine de idari büro ve personel şube ile görüş.
_Özgür Özkan_, 2 ay önce

Cml4216
Aday Memur
23 Eylül 2023 12:00

Teşekkür ederim bilgilendirmeler için

23 Eylül 2023 13:34

müsaitim, numramı gönderdim özelden

Cml4216, 2 ay önce

Telefonla görüşmek isterim müsait olduğunuzda geçmiş olsun şifalar diliyorum

Memurhaps
Şef
24 Eylül 2023 08:54

Acil ve hastane yatışlarda il dışında olabiliyorsun diye biliyorum. Genelgeyi oku ameliyat olacağın için önce amirine görüş

secret.lifee
Daire Başkanı
25 Eylül 2023 05:31

Yanlış bilgilerle hata yapmayın. Raporunuzun bittiği gün kontrolde olsa 2. raporu görev mahali dışından alamazsınız. rapor bitimi BAŞKA yerde ameliyat olacaksanız bile önce çalıştığınız ilde başlama yapmanız lazım. İdari bürocularla aranız iyi ise raporun bittiği ertesi gün size 2-3 günlük senelik izin yazsın tabi bunu amirinizin fln okeylemesi lazmo şekilde ameliyat olun. Aksi takdirde müsafiye düşersiniz. Gerçi arar haber ederler başlama yapman lazım göreve gelmemekten rapor tutuluyor die ameliyatlı bi halde kalkıp gitmek zorunda kalırsınız sıkıntı çıkar.

Cml4216
Aday Memur
25 Eylül 2023 12:11

İdari bürom yardımcı oldu hallettim fikirleriniz için teşekkür ederim

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi