Editörler : "eskiyara"Pangaea
22 Eylül 2023 20:59

2-4 Ekim Erzurum Taslak Kitap Semineri

Merhaba, bugün 2-4 Ekim'de Erzurum Taslak Kitap İnceleme seminerine görevlendirildiğimi öğrendim. Geçen ay da bir grup arkadaş bu seminere gitmişti sanırım. Bu seminere katılan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? Terminal-Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü arası ulaşım imkanı nasıl? Yolluk veriliyor mu? Eğitimler saat kaça kadar sürüyor? Bir gece öncesi otobüsle gidip ertesi gün seminere katılsak nasıl olur?

matekin
Aday Memur
22 Eylül 2023 22:13

https://erzurumhizmeticieeveaso.meb.k12.tr/icerikler/ulasim_1617942.html

Başka bir seminer için gitmiştim Erzurum'a.

hizmetici eğitim Aziziyede. Ulaşım bilgisi linkte var. Sizi oraya çağırınca yolluk ödenir tahminen süre 3 gün çünkü. Onun haricinde sabah 8:30 da orada olduğunuz sürece sorun olmaz.

uca
Daire Başkanı
22 Eylül 2023 23:15

Uçak bileti ödeniyor mu

Aselban19
Aday Memur
23 Eylül 2023 00:02

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.

matekin, 2 ay önce

https://erzurumhizmeticieeveaso.meb.k12.tr/icerikler/ulasim_1617942.html

Başka bir seminer için gitmiştim Erzurum'a.

hizmetici eğitim Aziziyede. Ulaşım bilgisi linkte var. Sizi oraya çağırınca yolluk ödenir tahminen süre 3 gün çünkü. Onun haricinde sabah 8:30 da orada olduğunuz sürece sorun olmaz.

cemilbehic
Aday Memur
23 Eylül 2023 00:20

Bana da kursiyer olarak görevlendirildiğime dair bir mesaj geldi. Kursa katılım zorunlu mu acaba? Katılmadığımızda bir yaptırımı oluyor mu? Bilgisi olan varsa, bilgilendirirse mutlu olurum.

uca
Daire Başkanı
23 Eylül 2023 07:48

rapor alnabilirr

cemilbehic, 2 ay önce

Bana da kursiyer olarak görevlendirildiğime dair bir mesaj geldi. Kursa katılım zorunlu mu acaba? Katılmadığımızda bir yaptırımı oluyor mu? Bilgisi olan varsa, bilgilendirirse mutlu olurum.

Adalettten
Aday Memur
23 Eylül 2023 12:46

Bende bu semnere gitmiştim benim dışımda herkes geldiğine pişman olmuştu. Çünkü bu semineri binlerce kişi almış bir daha kitap inceleme gelmez diye bu yolu geldik diye daire başkanının sitem ediyorlardı. Sadece yüksek lisans yapmış herkesi davet ediyor

uca
Daire Başkanı
23 Eylül 2023 13:25

ucak bıletı odenıyor mu?

Adalettten, 2 ay önce

Bende bu semnere gitmiştim benim dışımda herkes geldiğine pişman olmuştu. Çünkü bu semineri binlerce kişi almış bir daha kitap inceleme gelmez diye bu yolu geldik diye daire başkanının sitem ediyorlardı. Sadece yüksek lisans yapmış herkesi davet ediyor

hoca7979
Aday Memur
23 Eylül 2023 14:39

kapıdan alıyorlar hocam tahteravanla

uca
Daire Başkanı
23 Eylül 2023 15:09

kalk dedem kalk fatihh

hoca7979, 2 ay önce
kapıdan alıyorlar hocam tahteravanla

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
23 Eylül 2023 15:34

Nereden ne zaman başvurdunuz ya?

Aselban19
Aday Memur
23 Eylül 2023 15:58

"Benim dışımda" demişsiniz hocam. Sizce faydalı, gitmeye değer bir seminerdi o halde.

Adalettten, 2 ay önce

uca
Daire Başkanı
23 Eylül 2023 20:16

hadi insallah

Aselban19
Aday Memur
23 Eylül 2023 21:32

Bir de yol izni bir gün müdür? 600 km'yi geçince iki gün oluyor diye bir şey duymuştum sanki?

dyazar
Memur
23 Eylül 2023 23:27

bana da çıkmış bu seminer. sadece eğitim tarihleri belli. başka bir ayrıntı yok.

dyazar
Memur
23 Eylül 2023 23:30

hocam faydalı bilgiler öğrenirsen konuyla ilgili buradan paylaşırsan sevinirim
Aselban19, 2 ay önce

Bir de yol izni bir gün müdür? 600 km'yi geçince iki gün oluyor diye bir şey duymuştum sanki?

uca
Daire Başkanı
24 Eylül 2023 08:22

ıkı gunse ıyı zaten semıner uc gun ıkı gun de ızın olursa ıyı

Aselban19, 2 ay önce

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi