Editörler : "eskiyara"Pangaea
23 Eylül 2023 10:18

memurlar.net premium üyelik aç da kurtulalım.
yani uygulama açılır açılmaz reklam. yorumları okuyayım diyorum, basıyorum yorum simgesine reklam. yorum yazayım diyorum simgeye tıkladığım gibi reklam. telefondan bildirim geliyor, ne oldu diye bakıyorum memurlar netten 2-3 saniye çıkıp geri girdiğimde yine reklam. Reklam, reklam, reklammmm. uygulama kullanılmaz hale geldi artık. zaten troller dadanmıştı, şimdi bir de yapay zekaya cevap yazdıran troller dadandı. artık memurlar.net site etkileşim alsın diye bunları kasıtlı yapıyor düşüncesi oluştu bende. 10 yıldan uzun bir süredir hergün düzenli bir şekilde girip baktığım siteye, artık 2-3 günde bir girip üstün körü bakıp çıkıyorum. zaten troll başlıkları ve yorumları silmeyen ya da görmeyen editörler şimdi bu başlığı görüp hemen yayından kaldıracaktır. bana daha az reklam içeren bir site önerecek hocalarımızın, değerli tavsiyelerine açığım.

bulaşşıkk
Memur
23 Eylül 2023 11:05

Aynısından bir sürü başlık var. Onlara da yazdım. Brave tarayıcı kullanın reklamlardan kurtulun.

bulaşşıkk
Memur
23 Eylül 2023 11:08

Uygulama reklamlarından kurtulmak için de telefonun ayarlarından bağlantı kısmına girin. Özel dns yazan yeri seçin ve kutucuğa dns.adguard.com yazıp kaydedin. Ardından telefonu yeniden başlatın reklamlardan kurtulun.

didaof
Aday Memur
23 Eylül 2023 11:20

Brave tarayıcı var onu kullanın

KaptanSpark
Aday Memur
23 Eylül 2023 15:51

işe yaramadı
bulaşşıkk, 2 ay önce

Uygulama reklamlarından kurtulmak için de telefonun ayarlarından bağlantı kısmına girin. Özel dns yazan yeri seçin ve kutucuğa dns.adguard.com yazıp kaydedin. Ardından telefonu yeniden başlatın reklamlardan kurtulun.

bulaşşıkk
Memur
23 Eylül 2023 16:37

Hattın vodafonesa olmuyormuş. Diğerleri oluyor. Bende youtube reklamı bile çıkmıyor.

KaptanSpark, 2 ay önce
işe yaramadı

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
23 Eylül 2023 18:55

Arkadaşlar, sitenin yöneticilerinin bu sitenin finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için reklam gelirlerine ihtiyaçları var. Adamlar taş mı yesin ?

Ogr.1
Şef
23 Eylül 2023 19:48

Opera tarayıcı kullanın, reklam engelleyici var ona tıklayın bitti gitti. Buraya yazana kadar internette bir araştırma yapsanız neler olacak da...

23 Eylül 2023 20:23

mobilden giriyorum. uygulamayı kullanıyorum. tarayıcıdan girince de opera denedim işe yaramadı.
Ogr.1, 2 ay önce

Opera tarayıcı kullanın, reklam engelleyici var ona tıklayın bitti gitti. Buraya yazana kadar internette bir araştırma yapsanız neler olacak da...

23 Eylül 2023 20:26

dns işi biraz sakat. tüm internet trafiğini etkilediği için güvenilir bir hizmet sağlayıcı olmadı mı kullanmam.
bulaşşıkk, 2 ay önce

selcukturkce
Genel Müdür
23 Eylül 2023 21:35

Her şeyin bir ölçüsü vardır, Memurlar.net son zamanlarda ölçüyü iyice kaçırdı reklam konusunda. Reklamı kapatmak için x'e tıklayınca bile direkt yeni sekmede reklam açılıyor. Yazıları bile düzgün okuyamıyoruz, sayfa kendiliğinden kayıyor reklamlar yüzünden. Bence kendi sonunu hazırlıyor Memurlar.net.

ÇOTANAK, 2 ay önce

Arkadaşlar, sitenin yöneticilerinin bu sitenin finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için reklam gelirlerine ihtiyaçları var. Adamlar taş mı yesin ?

İnternettin Hoca81
Genel Müdür
23 Eylül 2023 21:41

aynı dertten muzdaribim artık gına geldi küfredecem o olacak. Yeter ulan yeter mobil uygulamadan giriyorum her girişte abuk sabuk reklamlar çıkıyor b.kunu çıkarttılar.

bulaşşıkk
Memur
24 Eylül 2023 13:13

Valla bana çok iyi geldi reklamlardan kurtuldum. Hele maçkoliğin zırt pırt çıkan videolu reklamları cinnet getirtiyordu en çok ona sevindim :))

realistyorumcu, 2 ay önce
dns işi biraz sakat. tüm internet trafiğini etkilediği için güvenilir bir hizmet sağlayıcı olmadı mı kullanmam.
24 Eylül 2023 13:29

sağlam bir dns arayışı içine gireyim o zaman :)
bulaşşıkk, 2 ay önce

Valla bana çok iyi geldi reklamlardan kurtuldum. Hele maçkoliğin zırt pırt çıkan videolu reklamları cinnet getirtiyordu en çok ona sevindim :))

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi