Editörler : crops35
23 Eylül 2023 22:50

KPSS Önlisans

Bu sene okul uzamazsa bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olacağım. Kendi bölümümden devam etmek istemiyorum. Önlisans KPSS'de düz memurluk alımı çok oluyor mu bilgisi olan var mı? Bir de en az kaç puan almam lazım düz memurluk için aydınlatan olursa sevinirim çünkü internette doğru düzgün bilgi yok..

md34.
Yasaklı
24 Eylül 2023 14:07

Kpss robotu diye bir site var. Oradan alımları görebilirsin.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
24 Eylül 2023 18:29

Kendi bölümümüzden ilerlemenizi tavsiye ederim. Düz memurluk alımları çok fazla değil ve puanları çok yüksek oluyor. Bölümğnüzden atanmanız daha kolay. Ayrıca bölümünüzden atanırsanız daha iyi maaş alırsınız. Arada en azından 3000-3500 tl fark olur.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
24 Eylül 2023 18:30

Yine de karar sizin.

Aliyigittt
Aday Memur
25 Eylül 2023 01:19

Abi kod yazmak istemiyorum ya bizim bölümden atananların görevi ne oluyor ki? Tekniker olduklarını duydum ama ne iş yapıyorlar onun hakkında hiçbir şey duymadım. Biliyorsan bahseder misin?

hsnd, 2 ay önce
Kendi bölümümüzden ilerlemenizi tavsiye ederim. Düz memurluk alımları çok fazla değil ve puanları çok yüksek oluyor. Bölümğnüzden atanmanız daha kolay. Ayrıca bölümünüzden atanırsanız daha iyi maaş alırsınız. Arada en azından 3000-3500 tl fark olur.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
25 Eylül 2023 08:45

Yani sadece kod yazdırmadıklarını biliyorum. Bilgisayar ağ, donanım işleri gibi işler yaptırabilirler. İlla ki kod yazacaksınız diye bir kaide yok. Kurumdan kuruma ihtiyaca göre değişir.

Aliyigittt, 2 ay önce

Abi kod yazmak istemiyorum ya bizim bölümden atananların görevi ne oluyor ki? Tekniker olduklarını duydum ama ne iş yapıyorlar onun hakkında hiçbir şey duymadım. Biliyorsan bahseder misin?

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi