Editörler : nayzen
24 Eylül 2023 12:55

Kademe derece

Öncelikle bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim. Tarım bakanlığında müdür pozisyonında olan mühendis arkadaşım teknik hizmetler sınıfında çalışıyor. Teknik hizmetler sınıfında çalışanlar 2 yılda 1 derece alıyor dedi. Doğruluk payı nedir. Benim bildiğim 3 yıla 1 derece veriliyor

hsnd
Başbakan Müsteşarı
24 Eylül 2023 16:16

Öyle olsaydı benim de 2 yılda 1 derece almam lazımdı ama almadım bugüne kadar. Doğrusu 3 yıla 1 derecedir. 2 yıla 1 derece alan meslek grubu hakimler olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Onlar dışında kamuda 3 yıla 1 derece uygulaması yapılıyor.

trsalgado
Daire Başkanı
30 Eylül 2023 18:02

2 yılda bir derece almalarının nedeni, kalkınmada öncelikli yörelerde çalışmalarından dolayı, 2 yılda 2 kademe + 1 de kalkınmada öncelikli yöreden alır 3 eder o da 1 derece eder.

dostmeclisi
Memur
01 Ekim 2023 00:22

Eskiden kalkınmada öncelikli bölgelerde çalışanlara 2 yıla 1 kademe veriliyordu derece değil. O hükümde düzenleme yaptılar yanlış hatırlamıyorsam bu 2 yıla 1 kademe olayı artık sadece kalkınmada öncelikli bölgelerde 2022 yada 2023 yılından itibaren yeni göreve başlayanlara veriliyor.

hsnd, 2 ay önce
Öyle olsaydı benim de 2 yılda 1 derece almam lazımdı ama almadım bugüne kadar. Doğrusu 3 yıla 1 derecedir. 2 yıla 1 derece alan meslek grubu hakimler olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Onlar dışında kamuda 3 yıla 1 derece uygulaması yapılıyor.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
01 Ekim 2023 01:31

Bunu ilk defa duydum daha önce bilgim yoktu.
dostmeclisi, 2 ay önce

Eskiden kalkınmada öncelikli bölgelerde çalışanlara 2 yıla 1 kademe veriliyordu derece değil. O hükümde düzenleme yaptılar yanlış hatırlamıyorsam bu 2 yıla 1 kademe olayı artık sadece kalkınmada öncelikli bölgelerde 2022 yada 2023 yılından itibaren yeni göreve başlayanlara veriliyor.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi