Editörler : E.Kayı Han
24 Eylül 2023 14:11

4/B'li memurun 4/B'li alımlara başvurusu

4/b sözleşmeli tekniker olarak görev yapmaktayım. Bakanlıkların & Üniversitelerin açtığı alımlara başvuru yapıp farklı görev ve ünvana kazanıp gitmemizde herhangi bir engel var mı? Tekniker=Düz Memur veya Tekniker=Büro Personeli şeklinde hizmet sınıfı ve ünvan değişiyor.

Geçiş yapan böyle bir durumu bilenler yardımcı olabilir mi. Herkes araştırıyor kimse cevap vermiyor bilenler susuyor işini halleden arkasına bakmıyor?.

Destekpersoneli
Yasaklı
24 Eylül 2023 15:45

Diploma ile kazanılan unvan olursa cezasız geçiliyor teknisyen tekniker öğretmen sağlık bölümleri mühendis avukat

realKurtBey
Aday Memur
24 Eylül 2023 17:35

Benim durumumda ne olacak peki teknikerlik kendi bölümüm zaten ama ben farklı branşa geçsem olmuyor mu?

Destekpersoneli, 2 ay önce
Diploma ile kazanılan unvan olursa cezasız geçiliyor teknisyen tekniker öğretmen sağlık bölümleri mühendis avukat

Destekpersoneli
Yasaklı
24 Eylül 2023 17:44

Farklı unvan olursada cezasız diye biliyorum sözleşmeli çalıştırılmasına dair esaslara baktınızmı
realKurtBey, 2 ay önce

Benim durumumda ne olacak peki teknikerlik kendi bölümüm zaten ama ben farklı branşa geçsem olmuyor mu?

Destekpersoneli
Yasaklı
24 Eylül 2023 17:45

Geçmek istediğiniz kurumun personelini arayın veya görüşün onlar bilebilir
Farklı unvan olursada cezasız diye biliyorum sözleşmeli çalıştırılmasına dair esaslara baktınızmı

darkkinght
Aday Memur
25 Eylül 2023 12:13

tespit ettiğim durum şu herkes her yere başvuru yapıo kazanıo ama gitmiyo

realKurtBey
Aday Memur
25 Eylül 2023 12:26

Unvan ve hizmet sınıfı değişiyor. Teknikerlikten büro memuruna geçiyorsun her şey değişiyor. Karşılıklı ünvanlarda olmuyor orası kesin ama bu dediğimizde mümkün gibi?

realKurtBey
Aday Memur
25 Eylül 2023 12:28

Hocam ortalık karman çorman. Biz kendi yolumuza bakacağız elimizden geldiğince etrafımıza yardımcı olacağız yoksa biz bu dalgada kaybolup gideriz boşverdim milleti artık :)

darkkinght, 2 ay önce

tespit ettiğim durum şu herkes her yere başvuru yapıo kazanıo ama gitmiyo

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi