Editörler : ayşegül bgm
24 Eylül 2023 23:30

3.alım da rakamlar nasıl olur
hepinize merhabalar önlisans mezunuyum sanayilerde çalışıyorum kaç yıldır eve gelip zor bela çalışarak 72 aldım şansa nasip değilmiş atanamadım şimdi bu puanla da atama bekleme kardeşim diyebilirsiniz benim kapasitem vaktim sizin kadar olmadı çalışmak zorunda kaldım ancak bu kadar alabildim sizin fikrinizi sormak istedim sadece ,tds bu alımda tahmini kaç alırsa atama şansım var demektir lütfen hakaret boyutunda cümleler kullanmayın

fatodemiş
Memur
25 Eylül 2023 08:30

Haziran mezunları var alıma yetişemediler. Onların puanı yüksek. 72 puanla çok zor. Bu atamada 63-65 e düştü ama haziran mezunları yoktu onlar olsaydı o kadar düşmezdi. Zaten fazlasıyla alım yapıldı. Yeni bir atamada toplam tds sayısının em fazla 2 bin 3 bin arası olacağını tahmin ediyorum. Yeni hastaneler, klinikler açılacak vs diye heveslenmeyin. Hastanelerde boş boş gezen tdsler var onları görevlendirirler

tdsbekleyen1
Aday Memur
25 Eylül 2023 10:24

2024 te 85 üstü yeterli olur mu peki ?
fatodemiş, 2 ay önce
Haziran mezunları var alıma yetişemediler. Onların puanı yüksek. 72 puanla çok zor. Bu atamada 63-65 e düştü ama haziran mezunları yoktu onlar olsaydı o kadar düşmezdi. Zaten fazlasıyla alım yapıldı. Yeni bir atamada toplam tds sayısının em fazla 2 bin 3 bin arası olacağını tahmin ediyorum. Yeni hastaneler, klinikler açılacak vs diye heveslenmeyin. Hastanelerde boş boş gezen tdsler var onları görevlendirirler

tıbbi sekreter19
Aday Memur
05 Ekim 2023 14:47

2024 için 77 78 ve üstü alınması gerekir bence

tdsbekleyen1, 2 ay önce
2024 te 85 üstü yeterli olur mu peki ?

tıbbi sekreter19
Aday Memur
05 Ekim 2023 14:49

alım kesin olucak. büyük ihtimalle de 2 ye bölünücek. aralıktaki alımda 3k marttaki alımda 3 k tds aloımı tahmın edıyorum. siz 72 puanla doğru tercihlerle aralık atamasında atanırsınız diye düşünüyorum . ama en kötü ihtimalle subat mart atamasında kesin atanırsınız. yanıyüzde 90 atanırsın dıye düşünüyorum. ama bu dediklerim benim düşüncelerim ve araştırmalarım sonucu yaptığım tahminlerim. hayırlısı olsun

fatodemiş, 2 ay önce

Luffy0
Aday Memur
05 Ekim 2023 23:45

Hocam sıralamanız daha önemli aslında. Kaçıncı sıradasınız kaç kişi alındı tahmini yeni mezun olan önünüzde kaç kişi var vs bir bakın isterseniz ona göre daha iyi tahmin yürütebilirsiniz belki

Ahmett izmir
Aday Memur
06 Ekim 2023 09:02

74,36 puanla ilk atamada 2022/11 İzmir'e atandım

Bekleyip ikinci atamada tercih yapsaydım şimdi memleketimde olurdum.memleketde evim var düzenim vardı.

İzmir'de ocak ayında 5 bin TL kiraladığım eve şu an 10 bin ödüyorum.

Ev sahibi enflasyon yüksek yıllık zam kurtarmıyor deyip 6. Ayda zam yaptı ocakta yine yapacak.

Kira elektrik su aidat yol parası 13 bin küsur tutuyor.

Yeme içme giyim saymadım daha gecinilmiyor o yüzden büyükşehir yazacaklar iki kere düşünsün.

tdsbekleyen1
Aday Memur
06 Kasım 2023 10:36

merhabalar umarım buradasın son durumla alakalı düşüncelerin neler acaba ?
tıbbi sekreter19, 2 ay önce

alım kesin olucak. büyük ihtimalle de 2 ye bölünücek. aralıktaki alımda 3k marttaki alımda 3 k tds aloımı tahmın edıyorum. siz 72 puanla doğru tercihlerle aralık atamasında atanırsınız diye düşünüyorum . ama en kötü ihtimalle subat mart atamasında kesin atanırsınız. yanıyüzde 90 atanırsın dıye düşünüyorum. ama bu dediklerim benim düşüncelerim ve araştırmalarım sonucu yaptığım tahminlerim. hayırlısı olsun

paramedic2000
Aday Memur
06 Kasım 2023 21:05

peki 2024 haziran sonrası için ne olur kadrolar dolar mı ? 82 puanım var ama yetişemiyorum muhtemelen 2024 kpss ye kalacagim. 2024 de 84 + alsak şansımız var mı
tıbbi sekreter19, 2 ay önce

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi