Editörler : Kubil ay
25 Eylül 2023 08:34

İstanbul çalışma sistemi

arkadaşlar bazı ilçeler 12 36 calisirken bazilari çakma 12 36 calisiyor neden böyle düz 12 36 calisan ilceleri neresi aylardır biz çakma 12 36 calisiyoruz yorgunluktan aileme vakit ayıramaz oldum

poolpolice
Memur
25 Eylül 2023 12:26

.

PianistVladislav
Aday Memur
26 Eylül 2023 15:52

Sıkma canını İstanbul'da orjinal 36 çalışan ilçe kalmadı... Benim bildiğim tamamı yarın itibaryle çakma 36 oluyor... Bürocu ve 8-17'cilerin baskısı sonuç verdi... Bizi bizden olanlar vurdu diye bi türkü var ya hani... Heh işte öyle oldu bu orjinal 36 işi... Bürocular yediremedi ve her ortamda her platformda ağladılar ek göreve hep biz gidiyoruz diye... İlçe müdürleri de baktı ki bu böyle olmayacak, son kaleleri de yıktı ve artık İstanbul'da heryer çakma 36...Nur içinde yatın uyuyun bürocu 8-17'ciler...

Memur-33190
Aday Memur
26 Eylül 2023 15:56

Aynen bugun çakma 12/36 oldu

poolpolice
Memur
26 Eylül 2023 17:38

buna sebeb olan herkesi Allaha havale ediyorum cok mutsuzum çok yorgunum cocuklarim esim ailem herkes onlara vakit ayiramamaktan şikayetçi

Alientomy
Aday Memur
26 Eylül 2023 19:59

Bu istanbulda ilçelerde neden sadece ekiplere ve karakollara dokunuyorlar anlamıyorum. Tüm yoğunluk onlarda ama kimse asayişe, mobeseye, gbtye, güvenliğe, ekkmye bişey yapmıyor biz vardiyalı çalışıyorsak bu bürolarda vardiyalı çalışıyorlar..

sagami
Daire Başkanı
26 Eylül 2023 21:05

Kader

sfm61
Daire Başkanı
26 Eylül 2023 22:17

Seçim yaklaşıyor

PianistVladislav
Aday Memur
26 Eylül 2023 23:02

Kader Allah'tan gelene denir kulun iki dudağı arasındaki keyfi uygulamalara değil değerli meslektaşım... insanca çalışmak, insancıl şartlarda çalışmak istıyoruz hepimiz... Aldığımız maaş az ya da çok o çok önemli değil de bu kadar personel sayısı fazlayken neden hala 30-40 yıl öncesinin çalışma sisteminde diretiyorlar ben bunu anlamıyorum... Kaldı ki 12/24 çakma 36 denen rezalet sistemden çok Aman çok daha iyiydi, en azından beden ve zihin yorulmuyordu... 5 gün 12/12 ve bürolar gibi çıkış 17.00 de değil... Evi en yakın olan 20 dakikada, en uzak olan 2 saatte evine varıp 21.00 gibi yemeğini yiyip yatağa girip sabah tekrar işe geliyor... Bu sistem en ağır iş kollarından birisi olan madenciler de bile yok maalesef... Ama bize reva görülen bu... Söylenecek çok şey var ama susmak hayırlısı deyip ailemizi yok sayıp sosyal bir hayatımız olmadan emekliyi bekleyecez başka çare yok... O da emekliyi görebilirsek...
sagami, 2 ay önce

Kader

m.kardes
Şube Müdürü
26 Eylül 2023 23:11

Kesinlikle katılıyorum...

Demek ki bu şekilde düşünen tek ben değilmişim...

12/24 çalışırken daha az yoruluyordum. Çakma 12 36 sisteminde sürekli 12 12 durumu var.

Şöyle ki şu olayı sakin kafayla düşünen herkes anlayıp hak verecektir diye düşünüyorum;

10 güne bir size Haber geldiğini ve 12 12 ye döndüğünüzü düşünün. 5 günlük 12 12 harbinden çıktıktan sonra ertesi gün tam bir istirahat yapmadan geceye geliyorsunuz. Sadece 3 gece 36 yaptıktan sonra son gece yine 24 yapıp 5 günlük 12 12 mesaisine başlıyorsunuz...

Sadece 3 gün görülen 36 saatlik istirahat için çok fazla yoruyor sistem...

PianistVladislav, 2 ay önce
Kader Allah'tan gelene denir kulun iki dudağı arasındaki keyfi uygulamalara değil değerli meslektaşım... insanca çalışmak, insancıl şartlarda çalışmak istıyoruz hepimiz... Aldığımız maaş az ya da çok o çok önemli değil de bu kadar personel sayısı fazlayken neden hala 30-40 yıl öncesinin çalışma sisteminde diretiyorlar ben bunu anlamıyorum... Kaldı ki 12/24 çakma 36 denen rezalet sistemden çok Aman çok daha iyiydi, en azından beden ve zihin yorulmuyordu... 5 gün 12/12 ve bürolar gibi çıkış 17.00 de değil... Evi en yakın olan 20 dakikada, en uzak olan 2 saatte evine varıp 21.00 gibi yemeğini yiyip yatağa girip sabah tekrar işe geliyor... Bu sistem en ağır iş kollarından birisi olan madenciler de bile yok maalesef... Ama bize reva görülen bu... Söylenecek çok şey var ama susmak hayırlısı deyip ailemizi yok sayıp sosyal bir hayatımız olmadan emekliyi bekleyecez başka çare yok... O da emekliyi görebilirsek...

MeKaNSıZ-34
Aday Memur
27 Eylül 2023 08:22

onlar bastırıyordu sen neden bastırmıyon sen ayda en az 240 saat çalışıyorsun çakma 12/36 o 8-5 ayda en fazla 160 saat onun resmi tatili var senin iznin dahi yok ama aynı maaşı alıyorsunuz. vardiyalı çalışanlar izinsiz çalışıyor ve ayda en az 80 saat fazla çalışıyor maaş farkı da yok
PianistVladislav, 2 ay önce
Sıkma canını İstanbul'da orjinal 36 çalışan ilçe kalmadı... Benim bildiğim tamamı yarın itibaryle çakma 36 oluyor... Bürocu ve 8-17'cilerin baskısı sonuç verdi... Bizi bizden olanlar vurdu diye bi türkü var ya hani... Heh işte öyle oldu bu orjinal 36 işi... Bürocular yediremedi ve her ortamda her platformda ağladılar ek göreve hep biz gidiyoruz diye... İlçe müdürleri de baktı ki bu böyle olmayacak, son kaleleri de yıktı ve artık İstanbul'da heryer çakma 36...Nur içinde yatın uyuyun bürocu 8-17'ciler...
27 Eylül 2023 08:35

kardeşim kendi adaletinizi kendiniz sağlayın hem en fazla ekicpçiler karakolcular çalışacak hem de diğerleriyle aynı maaşı alacaksınız hem de 12 12 ye döneceksiniz gidin 10 gün raporu basın dalganıza bakın yılda 40 güne kadar devam benim hiç vicdanım da sızlamaz çünkü adaletsiz ortamda adaleti kendim sağlıyorum bizim bi arkadaş var çakma olunca rapor alıp duruyor orijinal 12-36 da almıyor helal olsun adama bizdeki sorun birlik olamamak

bahtsizpolis
Aday Memur
27 Eylül 2023 09:04

Yorumları okuyorumda Polis cidden 12 12 yi hak ediyor. Elimizden alınan hak sonucu cakma 12 36 mı 12 24 mu iyi diye tartışıyoruz. Neden twitterdan etkinlik düzenliyelim. Yada yol gösterin yasal yollardan hak arayalım diyen yok? Umarım hep 12 12 çalışırız. Bize müstehak

sükürcüdayi
Aday Memur
27 Eylül 2023 21:39

herkes 12-36 istedi siyasilerde alın size 12-36 ama çakma 12-36 dedi kim ne derse desin 12-24 den daha kötü bir sistem orijinal 12-36 olmuyorsa en mantıklısı 2 gün 2 gece 2 istirahat sistemi 12-24 den de çakma 12-36 dan da farkı yok aynı saat çalışıyorsun ama en azından of a çıkınca 48 saat dinlenme imkanın oluyor.

Sanso55
Aday Memur
28 Eylül 2023 05:41

Onlar büyük polisler ekkm kendi yakın arkadaşlarını maç görevine yazarken iyi yerlere yazar, gbt büroya gbt formu isteriz ulaşamayız çünkü o saatte yatar güvenlik vs. Zaten arka bahçe karakol ve ekipler bu mesleğin kahrını çeker ekmeğini başkaları yer en güzeli şu İstanbuldan çekip gitmek

Alientomy, 2 ay önce
Bu istanbulda ilçelerde neden sadece ekiplere ve karakollara dokunuyorlar anlamıyorum. Tüm yoğunluk onlarda ama kimse asayişe, mobeseye, gbtye, güvenliğe, ekkmye bişey yapmıyor biz vardiyalı çalışıyorsak bu bürolarda vardiyalı çalışıyorlar..
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi