Editörler : E.Kayı Han
25 Eylül 2023 09:56

Sonradan engelli olan infaz korumanın durumu?

iyi günler. 2012 yılından bu yana infaz koruma memuru olarak görev yapmaktayım. 2021 yılında memurluğa girmeden önce olmayan, sonradan çıkan bir hastalık nedeniyle (meslek hastalığı da sayılır Ca rahatsızlığı) rahatsızlandım ve bu rahatsızlığımdan dolayı engelli raporunu yüzde 60 a kadar alabiliyorum. Engelli raporuna başvurup alırsam Kurumdaki pozisyonum ne olur? engelli birisine mantıken infaz koruma memurluğu yaptırmazlar diye düşünüyorum? fakülte mezunuyum.. ekpss ye girmek için bu raporu alacağım, kurumda rahat etmek için değil fakat yanlış bir adım atmaktan da çekiniyorum. bu hususta gerçekten bilgisi olan arkadaşların önerisi nedir ? nasıl bir yol izlemeliyim?

E.Kayı Han
Editor
25 Eylül 2023 13:59

Bir şey olmaz geri hizmete verirler. Yani memuriyetinden olmazsın rahat ol.

Eflatun bey
Aday Memur
25 Eylül 2023 14:04

ikm olarak mı kalırım yoksa kadro değiştirirler mi

Eflatun bey
Aday Memur
26 Eylül 2023 10:03

bizim cte de emniyette olduğu gibi bir yönetmelik yok

dermatolog35
Aday Memur
26 Eylül 2023 23:27

CA 15 ise bu kadınsal bir rahatsızlık ve yumurtaların kontrolsüz çoğalmasıdır. Meslek hastalığı değildir . saygılar

Eflatun bey
Aday Memur
27 Eylül 2023 09:47

c15 değil troit ca , meslek hastalığına sayılıp sayılmamasından tarafımca daha önemli olanı kurumun ;engelli infaz koruma memurunu Adalet Bakanlığı atama ve nakil yönetmeliğinde geri hizmete alınma konusuna değinmedikleri için nasıl ve ne şekilde değerlendireceğidir?esasen merak konum bu yöndedir

dermatolog35, 2 ay önce
CA 15 ise bu kadınsal bir rahatsızlık ve yumurtaların kontrolsüz çoğalmasıdır. Meslek hastalığı değildir . saygılar
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi